27.5.2020

 
 

Viel√§ ehtii ilmoittautua kauppareihin ‚Ästkausi k√§yntiin ensi maanantaina 1.6.Ilmoittautuminen Tampere Unitedin kaupunginosajunioreihin on edennyt vilkkaasti, ja joukkueita päästään perustamaan ympäri kaupunkia. Joukkueille on jo rekrytoitu myös ohjaajat, joten vanhempien ei tarvitse pelätä joutuvansa muuhun kuin vanhemman ja joukkueen kannattajan rooliin. Ilmoittautuminen on auki nyt, ja kausi alkaa 1.6. ja jatkuu aina 20.9. saakka.

Kaudella ei pidet√§ lainkaan taukoa, jotta lapsille saadaan normaali m√§√§r√§ tapahtumia kauden aikana. Kes√§kauden hinta on 85‚Äď135 ‚ā¨. Alemmat maksut koskevat niit√§, jotka osallistuivat toimintaan kuluneena talvena, ja maksua alentaa my√∂s se, jos pelaajalla ei ole tarvetta uudelle pelipaidalle. Jos pandemiatilanteen muuttuessa kausi joudutaan keskeytt√§m√§√§n ennen aikojaan, saa kausimaksun osittain takaisin. T√§st√§ on kerrottu tarkemmin ilmoittautumislomakkeessa.

Alle 7-vuotiaille on tänä kesänä Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueita Amurissa, Epilässä, Kalevassa, Kaukajärvellä, Linnainmaalla, Viinikassa ja Vuoreksessa. Hiukan vanhempien juniorien eli 8- ja 9-vuotiaiden toiminta keskittyy kaupungin itä- ja länsipuolelle kahteen joukkueeseen. Itä-Tampereen ryhmät harjoittelevat Kaukajärvellä ja Länsi-Tampereen ryhmät Lamminpäässä. Tarkemmat tiedot ryhmistä ja harjoitusajoista löydät TamU-juniorien omilta nettisivuilta.

Lis√§ksi 3‚Äď5-vuotiaille on tarjolla suosittuja lapsi-aikusryhmi√§, joissa lapsen vanhempi tai muu tuttu aikuinen on mukana leikeiss√§ lapsen kanssa. Tavoitteena on tutustuttaa lapsi jalkapalloon erilaisten leikkien avulla. Lapsi-aikuisryhmist√§ on lis√§tietoa ja ilmoittautumislomake omalle sivullaan. Lapsi-aikuisryhmien toiminta alkaa vasta sunnuntaina 7.6. joten niihin on viel√§ hyv√§√§ aikaa ilmoittautua mukaan.

Muut kaupunginosaryhmät aloittavat ryhmästä riippuen jo aiemmin maanantaina 1.6. alkavalla viikolla, ja niihin pääset ilmoittautumaan TamU-junioreiden nettisivulla olevalla lomakkeella: tampereunited.fi/juniorit/kaupunginosajoukkueet/ilmoittaudu