Vielä ehtii ilmoittautua kauppareihin – kausi käyntiin ensi maanantaina 1.6.

27/05/2020
Uutinen

Ilmoittautuminen Tampere Unitedin kaupunginosajunioreihin on edennyt vilkkaasti, ja joukkueita päästään perustamaan ympäri kaupunkia. Joukkueille on jo rekrytoitu myös ohjaajat, joten vanhempien ei tarvitse pelätä joutuvansa muuhun kuin vanhemman ja joukkueen kannattajan rooliin. Ilmoittautuminen on auki nyt, ja kausi alkaa 1.6. ja jatkuu aina 20.9. saakka.

Kaudella ei pidetä lainkaan taukoa, jotta lapsille saadaan normaali määrä tapahtumia kauden aikana. Kesäkauden hinta on 85–135 €. Alemmat maksut koskevat niitä, jotka osallistuivat toimintaan kuluneena talvena, ja maksua alentaa myös se, jos pelaajalla ei ole tarvetta uudelle pelipaidalle. Jos pandemiatilanteen muuttuessa kausi joudutaan keskeyttämään ennen aikojaan, saa kausimaksun osittain takaisin. Tästä on kerrottu tarkemmin ilmoittautumislomakkeessa.

Alle 7-vuotiaille on tänä kesänä Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueita Amurissa, Epilässä, Kalevassa, Kaukajärvellä, Linnainmaalla, Viinikassa ja Vuoreksessa. Hiukan vanhempien juniorien eli 8- ja 9-vuotiaiden toiminta keskittyy kaupungin itä- ja länsipuolelle kahteen joukkueeseen. Itä-Tampereen ryhmät harjoittelevat Kaukajärvellä ja Länsi-Tampereen ryhmät Lamminpäässä. Tarkemmat tiedot ryhmistä ja harjoitusajoista löydät TamU-juniorien omilta nettisivuilta.

Lisäksi 3–5-vuotiaille on tarjolla suosittuja lapsi-aikusryhmiä, joissa lapsen vanhempi tai muu tuttu aikuinen on mukana leikeissä lapsen kanssa. Tavoitteena on tutustuttaa lapsi jalkapalloon erilaisten leikkien avulla. Lapsi-aikuisryhmistä on lisätietoa ja ilmoittautumislomake omalle sivullaan. Lapsi-aikuisryhmien toiminta alkaa vasta sunnuntaina 7.6. joten niihin on vielä hyvää aikaa ilmoittautua mukaan.

Muut kaupunginosaryhmät aloittavat ryhmästä riippuen jo aiemmin maanantaina 1.6. alkavalla viikolla, ja niihin pääset ilmoittautumaan TamU-junioreiden nettisivulla olevalla lomakkeella: tampereunited.fi/juniorit/kaupunginosajoukkueet/ilmoittaudu

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49