Ilmoittaudu kaupunginosa­joukkueisiin

Ilmoittautuminen kesän 2021 kaupunginosajoukkueisiin on käynnissä. Kausi alkaa 3.5. ja päättyy elo-syyskuun vaihteessa. Ryhmiä on 2013–16 syntyneille tytöille ja pojille. Katso omalle sivulleen kootut tarkemmat tiedot harjoitusajoista ja kausimaksuista. Ilmoittautuminen tapahtuu alla näkyvällä lomakkeella.

Ennen harjoitusten alkua toimitamme kaikille kutsulinkit Suomisport-palveluun, jossa ilmoittautudutaan joukkueen tapahtumiin. Kaikki suomisportin kautta lähettämämme viestit tulevat sähköpostiinne. Muistathan siis seurata sähköpostia säännöllisesti.

Voit tulla tutustumaan harjoituksiin veloituksetta, mutta ilmoittaudu silti etukäteen. Harrastamista voi kokeilla veloituksetta jopa yhden kuukauden ajan, ja laskun voi maksaa vasta tutustumiskertojen jälkeen. HUOM! Vakuutus EI ole voimassa tutustumisjaksolla ennen laskun maksamista.

Tällä hetkellä voimassa olevat koronaepidemiaan liittyvät rajoitukset eivät estä lasten ja nuorten ulkona tapahtuvaa harrastustoimintaa. Tampereelle ei tällä hetkellä suunnitella ulkona liikkumisen rajoituksia, mutta edes ne eivät valtioneuvoston esityksen mukaan estäisi 2008 ja sen jälkeen syntyneiden lasten harrastustoimintaa.

Edustus­joukkueen seuraava ottelu:

TPV logoTampere Unitedin logo

TPV – TamU

su 23.5.2021 klo 22.23
Harjoitusottelu
Kaupin tekonurmi 3, Tampere

Seuran pääsivusto:
tampereunited.fi