Tampere Unitedin strategia

Toiminta-ajatus

Tampere Unitedin toiminta-ajatus on kasvattaa sinivihreää yhteisöä, tarjota jäsenilleen sisältöä kaikkiin elämänvaiheisiin, ja toimia kilpailullisesti ja tavoitteellisesti arvoistaan tinkimättä.

Arvot

Yhteisöllisyys – Olemme kannattajien seura, jonka toiminnan tekevät seuran jäsenet yhdessä. Haluamme kasvattaa yhteisöämme ja samalla pitää kaikki mukana seuran toiminnassa myös silloin, kun rooli seurassa muuttuu. Uskomme pitkäjänteiseen tekemiseen ja pidämme toisistamme huolen.

Seuraylpeys – Olemme ylpeitä kotikaupungistamme ja seuramme tarinasta, jota rakennamme edustusjoukkueet edellä. Kunnioitamme perinteitä, mutta tavoittelemme samalla aina parempaa. Asetamme pitkän aikavälin tavoitteet niin korkeiksi, että emme aina edes tiedä, miten ne voidaan saavuttaa. Luotamme siihen, että keksimme ratkaisut matkan varrella. Kokeilemme rohkeasti uusia asioita tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Luotettavuus – Lupaamme vain sen minkä voimme pitää ja pidämme aina sen mitä lupaamme. Noudatamme avoimuuden periaatetta aina kun se on mahdollista, ja kerromme avoimesti myös sellaisista asioista, joista voi olla vaikea olla avoin. Kaikki viestintämme seuran sisällä ja julkisuudessa perustuu totuuteen. Meidän sanaamme voi aina luottaa.

Kunnioitus – Kunnioitamme toisiamme, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää tai kiusaamista. Korostamme tasa-arvoa jäsenten välillä, sillä meille jokainen on tärkeä. Uskomme, että erilaisuus on rikkaus.

Visio

Tampere Unitedin miesten edustusjoukkue palautetaan suomalaiseksi huippujoukkueeksi, joka pelaa säännöllisesti Euroopan kentillä. Samalla koko seura rakennetaan samalle tasolle siten, että juniorimylly tuottaa huippupelaajia miesten ja naisten eurooppalaisiin huippusarjoihin ja myös naisten edustusjoukkue on Suomen huipulla. Seura on tärkeä osa tamperelaista identiteettiä ja kulttuuria, ja näkyy vahvasti tamperelaisessa kaupunkikuvassa.

Strategia

Tampere Unitedin strategia ”Kasvamme yhdessä” vuosille 2022–24 hyväksyttiin seuran kevätkokouksessa 14.3.2022.

Lataa strategia: Tampere Unitedin strategia 2022–24 (pdf)

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - SalPa

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2