Kaupunginosatoiminta

Tältä sivulta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueista.

Tampere Unitedin kaupunginosatoiminta liikuttaa vuonna 2021 tamperelaisia ja ympäristökuntalaisia 2013–2015 syntyneitä poikia ja tyttöjä. Toimintamme kattaa koko Tampereen idästä länteen. Kaupunginosajoukkueissamme valmentajina toimivat koulutetut ohjaajat. Tasaisen laadun varmistamiseksi kaikilla kaupunginosajoukkueiden valmentajilla on tukena seuran valmennuslinjaan pohjautuvat valmiit kausisuunnitelmat.

Toiminta-ajatuksena on liikuttaa lapsia 1–2 kertaa viikossa, jotta myös muille harrastuksille jää aikaa. Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueissa tärkeintä on, että kaikki osallistujat saavat kokea liikunnan riemua. Tarjoamme mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omien kykyjensä ja halujensa mukaisesti – kilpailullisia tavoitteita ei ole ja kaikki saavat pelata.

Kaupunginosajoukkueiden kesäkausi alkaa 3.5. ja päättyy elokuun lopussa. Kesäkauden 2021 kausimaksu on 140 € (ilman uutta pelipaitaa 120 €).

Kaikki ohjaajamme ovat tehtäviinsä palkattuja ja koulutettuja. Jokaisessa joukkueessa on kaksi ohjaajaa. Ohjaajan palkkio on sidottu joukkueen viikoittaiseen harjoitusmäärään ja tämä voi ottaa vastuulleen myös useamman eri aikaan harjoittelevan ryhmän, jolloin palkkiokin on suurempi. Joukkueen ohjaajana voi jatkossakin toimia juniorin vanhempi, nuori kesätyöläinen, aikuisjoukkueen pelaaja tai muu vapaaehtoinen, mutta olemme havainneet palkkiojärjestelyn mahdollistavan valmentajaresurssin merkittävän kasvun. Samalla olemme jatkossa myös varteenotettava työnantaja nuorille, yli 16-vuotiaille työntekijöille, jotka ovat kiinnostuneita lasten ohjaamisesta ja/tai kouluttautuvat lasten- tai liikunnanohjaajiksi.

Kaupunginosajoukkueet osallistuvat pelitoimintaan seuraavasti: U8-joukkueet osallistuvat TaNaJa:n Futisklubin turnauksiin sekä seuran sisäisiin peli-iltoihin. U6-joukkueet puolestaan harjoittelevat pelaamista vain seuran sisäisissä peli-illoissa.

Harjoitusajat pääset katsomaan tästä.

Kesäkauden toimintamaksu
140 €
120 € (jos ei tarvetta uudelle pelipaidalle)

Kausimaksu sisältää
Pelipaidan omalla nimellä ja numerolla
Korttelipelipassi (08-synt ja nuoremmat 5 €)
Vakuutus (08-synt ja nuoremmat 4 €)
Tampere Unitedin jäsenmaksu (30 €)
Joukkueen yhteiset varusteet
Ohjaajien palkkiot
Varusteet
Jalkapallo on helppo harrastus aloittaa, sillä alussa ei tarvitse välttämättä olla muuta kuin pallo, säärisuojat ja juomapullo. Varustesivulle on koottu lisätietoa junioripelaajan henkilökohtaisista varusteista. 

 

Kaikille kaupunginosajoukkueille hankitaan seuran toimesta seuraavat yhteiset varusteet:

Liivit, kartiot ja muut välineet
Kaksi palloa, pallopumppu ja pilli (pelejä varten)
Ensiapupakkaus
Varustekassi yhteisten tavaroiden kuljettamiseen
Palkinnot
Ohjaajien vaatetus
Hae ohjaajaksi
Ohjaajahaku käynnistyy jälleen keväällä! Haastattelemme kaikki uudet toimijat. Sivulta löytyy myös tietoa vaatimuksista, työajasta ja palkkioinnista.
Kouluttaudu
Koulutamme uudet ja lisäkoulutamme jatkavat ohjaajat itse ennen kautta tai kauden alussa Suomen Palloliiton virallisilla koulutuksilla.

Edustus­joukkueen seuraava ottelu:

Tampere Unitedin logoACE logo

TamU – ACE

la 27.2.2021 klo 17.00
Harjoitusottelu
Kaupin tekonurmi 3, Tampere

Seuran pääsivusto:
tampereunited.fi