Kaupunginosatoiminta

Tältä sivulta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueista.

Tampere Unitedin kaupunginosatoiminta liikuttaa vuonna 2020 tamperelaisia ja ympäristökuntalaisia 2013–2016 syntyneitä poikia ja tyttöjä. Toimintamme kattaa koko Tampereen idästä länteen. Kaupunginosajoukkueissamme valmentajina toimivat koulutetut ohjaajat. Tasaisen laadun varmistamiseksi kaikilla kaupunginosajoukkueiden valmentajilla on tukena seuran valmennuslinjaan pohjautuvat valmiit kausisuunnitelmat.

Toiminta-ajatuksena on liikuttaa lapsia 1-2 kertaa viikossa, jotta myös muille harrastuksille jää aikaa. Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueissa tärkeintä on, että kaikki osallistujat saavat kokea liikunnan riemua. Tarjoamme mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omien kykyjensä ja halujensa mukaisesti – kilpailullisia tavoitteita ei ole ja kaikki saavat pelata.

Kaupunginosajoukkueiden talvikausi alkaa 5.10. alkavalla viikolla ja päättyy maaliskuun lopussa. Talvikauden 2020-2021 kausimaksu on 145 € (ilman uutta pelipaitaa 125 €).

Kaikki ohjaajamme ovat tehtäviinsä palkattuja ja koulutettuja. Valmentajan palkkio on sidottu joukkueen viikoittaiseen harjoitusmäärään ja tämä voi ottaa vastuulleen myös useamman eri aikaan harjoittelevan ryhmän, jolloin palkkiokin on suurempi. Joukkueen vastuuvalmentajana voi jatkossakin toimia juniorin vanhempi, nuori kesätyöläinen, aikuisjoukkueen pelaaja tai muu vapaaehtoinen, mutta olemme havainneet palkkiojärjestelyn mahdollistavan valmentajaresurssin merkittävän kasvun. Samalla olemme jatkossa myös varteenotettava työnantaja nuorille, yli 16-vuotiaille työntekijöille, jotka ovat kiinnostuneita lasten ohjaamisesta ja/tai kouluttautuvat lasten- tai liikunnanohjaajiksi.

Harjoitusajat pääset katsomaan tästä.

Ilmoittautuminen on auki ja ilmoittautumaan pääset tästä!

Alla olevassa kuvassa näkyvillä kesäkaupunginosat. Talvella toimintaa keskittyy kolmeen ryhmään: itä, keskusta ja länsi.

–>

Tampere Unitedin kaupunginosatoiminnan kartta

Ilmoittaudu!

Kaupunginosajoukkueiden pelitoiminta
Kaupunginosajunioreille järjestämme talven aikana seuran sisäisiä peli-iltoja satunnaisesti, riippuen käytössä olevista hallivuoroista. Peli-illoissa opetellaan pelaamisen alkeita seuran omilla pelimuodoilla.
Talvikauden toimintamaksu
145 €
125 € (jos ei tarvetta uudelle pelipaidalle)

Kausimaksu sisältää
Pelipaidan omalla nimellä ja numerolla
Korttelipelipassi (08-synt ja nuoremmat 5 €)
Vakuutus (08-synt ja nuoremmat 4 €)
Tampere Unitedin jäsenmaksu (30 €)
Joukkueen yhteiset varusteet
Vastuuohjaajan palkkion
Varusteet
Jalkapallo on helppo harrastus aloittaa, sillä alussa ei tarvitse välttämättä olla muuta kuin pallo, säärisuojat ja juomapullo. Varustesivulle on koottu lisätietoa junioripelaajan henkilökohtaisista varusteista. 

 

Kaikille kaupunginosajoukkueille hankitaan seuran toimesta seuraavat yhteiset varusteet:

Liivit, kartiot ja muut välineet
Kaksi palloa, pallopumppu ja pilli (pelejä varten)
Ensiapupakkaus
Varustekassi yhteisten tavaroiden kuljettamiseen
Palkinnot
Ohjaajien vaatetus
Hae ohjaajaksi
Ohjaajahaku käynnistyy jälleen keväällä! Myös talven aikana on mahdollista päästä jo mukaan. Haastattelemme kaikki uudet toimijat. Sivulta löytyy myös tietoa vaatimuksista, työajasta ja palkkioinnista.
Kouluttaudu
Koulutamme uudet ja lisäkoulutamme jatkavat ohjaajat itse ennen kautta tai kauden alussa Suomen Palloliiton virallisilla koulutuksilla.

Edustus­joukkueen seuraava ottelu:

Tampere Unitedin logoTampere Unitedin logo

Ei tiedossa


Seuran pääsivusto:
tampereunited.fi