Kaupunginosajoukkueet

Tältä sivulta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueista.

Tampere Unitedin kaupunginosatoiminta liikuttaa vuonna 2019 tamperelaisia ja ympäristökuntalaisia 2010–2015 syntyneitä poikia ja tyttöjä. Toimintamme kattaa koko Tampereen idästä länteen. Kaupunginosajoukkueissamme ohjaajina toimivat koulutetut lasten- ja liikunnanohjaajat. Tasaisen laadun varmistamiseksi kaikilla kaupunginosajoukkueiden ohjaajilla on tukena seuran valmennuslinjaan pohjautuvat valmiit kausisuunnitelmat.

Toiminta-ajatuksena on liikuttaa 7 vuotta täyttäviä ja nuorempia lapsia (2012 ja myöhemmin syntyneet) 1–2 kertaa viikossa ja vanhempia lapsia (2011 ja aiemmin syntyneet) 2–3 kertaa viikossa, jotta myös muille harrastuksille jää aikaa. Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueissa tärkeintä on, että kaikki osallistujat saavat kokea liikunnan riemua. Tarjoamme mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omien kykyjensä ja halujensa mukaisesti – kilpailullisia tavoitteita ei ole ja kaikki saavat pelata. Kaupunginosajoukkueiden kausi alkaa huhtikuun lopulla ja päättyy elo-syyskuun vaihteessa. Kausi huipentuu koko seuran yhteiseen seurapäivään ja mitalien jakoon edustusjoukkueen kotiottelun yhteydessä.

Suurimpana muutoksena edellisvuosiin olemme ottaneet käyttöön joukkueiden vastuuohjaajien palkkioinnit. Kauden 2019 kausimaksu on 135 €, josta viime vuoden kausimaksun ylittävä osa ohjautuu suoraan vastuuohjaajien palkkioihin. Olemme viime vuodet pohtineet, kuinka toimintaan saataisiin lisää ohjaajia ja kuinka tuo ikuinen haaste ratkaistaan. Tähän ratkaisuun päädyimme viime kesänä vanhemmille tehdyn kyselytutkimuksen perusteella. Toisaalta nyt olemme myös varteenotettava työnantaja nuorille, yli 16 vuotiaille kesätyöntekijöille, jotka ovat kiinnostuneita lasten ohjaamisesta ja/tai kouluttautuvat lasten- tai liikunnanohjaajiksi. Ohjaajan palkkio on sidottu joukkueen viikoittaiseen harjoitusmäärään ja ohjaaja voi ottaa vastuulleen myös useamman eri aikaan harjoittelevan ryhmän, jolloin palkkiokin on suurempi. Joukkueen vastuuohjaajana voi jatkossakin toimia juniorin vanhempi, nuori kesätyöläinen, aikuisjoukkueen pelaaja tai muu vapaaehtoinen, mutta toivomme palkkiojärjestelyn mahdollistavan ohjaajaresurssin merkittävän kasvun.

Valitse kaupungiosa ja ilmoittaudu mukaan!

Alta pääset näkemään jokaisen kaupunginosan harjoitusajat, kentät ja joukkueiden vastuuhenkilöiden yhteystiedot. Tietoja päivitetään ja lisätään sitä mukaa kun ne varmistuvat kevään aikana. Ilmoittautumaan pääset tästä!

Ilmoittaudu!

Kaupunginosajoukkueiden pelitoiminta
Kaupunginosajoukkueemme pelaavat kesäkaudella Futisklubin sarjoissa ja turnauksissa. Lisätietoa sarjojen säännöistä.
Nuorimmille ikäluokille järjestämme myös seuran sisäisiä peli-iltatapahtumia, joissa pelataan seuran omilla pelimuodoilla.
Kausimaksut
Kausimaksu viimeistään 21.4. ilmoittautuville:
135 € (08-syntyneet ja nuoremmat)
120 € (jos ei tarvetta uudelle pelipaidalle)
Jälki-ilmoittautumismaksut tulevat voimaan 22.4. alkaen:
145 € (08-syntyneet ja nuoremmat)
130 € (jos ei tarvetta uudelle pelipaidalle)
Kausimaksu sisältää
Pelipaidan omalla nimellä ja numerolla
Korttelipelipassi (08-synt ja nuoremmat 5 €)
Vakuutus (08-synt ja nuoremmat 4 €)
Tampere Unitedin jäsenmaksu (30 €)
Joukkueen yhteiset varusteet
Vastuuohjaajan palkkion
Varusteet
Jalkapallo on helppo harrastus aloittaa, sillä alussa ei tarvitse välttämättä olla muuta kuin pallo, säärisuojat ja juomapullo. Varustesivulle on koottu lisätietoa junioripelaajan henkilökohtaisista varusteista.

Kaikille kaupunginosajoukkueille hankitaan seuran toimesta seuraavat yhteiset varusteet:

Liivit, kartiot ja muut välineet
Kaksi palloa, pallopumppu ja pilli (pelejä varten)
Ensiapupakkaus
Varustekassi yhteisten tavaroiden kuljettamiseen
Palkinnot
Ohjaajien vaatetus

Edustus­joukkueen seuraava ottelu:

Tampere Unitedin logoGrIFK logo

TamU – GrIFK

su 21.7.2019 klo 18.30
Kakkonen
Pyynikin urheilukenttä, Tampere

Live @ TamU-TV

Seuran pääsivusto:
tampereunited.fi