Kaupunginosatoiminta

Tältä sivulta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueista.

Tampere Unitedin kaupunginosatoiminta liikuttaa vuonna 2020 tamperelaisia ja ympäristökuntalaisia 2011–2016 syntyneitä poikia ja tyttöjä. Toimintamme kattaa koko Tampereen idästä länteen. Kaupunginosajoukkueissamme valmentajina toimivat koulutetut ohjaajat. Tasaisen laadun varmistamiseksi kaikilla kaupunginosajoukkueiden valmentajilla on tukena seuran valmennuslinjaan pohjautuvat valmiit kausisuunnitelmat.

Toiminta-ajatuksena on liikuttaa 7 vuotta täyttäviä ja nuorempia lapsia (2013 ja myöhemmin syntyneet) 1–2 kertaa viikossa ja vanhempia lapsia (2011–2012 syntyneet) 2–3 kertaa viikossa, jotta myös muille harrastuksille jää aikaa. Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueissa tärkeintä on, että kaikki osallistujat saavat kokea liikunnan riemua. Tarjoamme mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omien kykyjensä ja halujensa mukaisesti – kilpailullisia tavoitteita ei ole ja kaikki saavat pelata.

Kaupunginosajoukkueiden kesäkausi alkaa tänä kesänä poikkeuksellisesti huhtikuun lopulla ja päättyy elo-syyskuun vaihteessa. Kausi huipentuu koko seuran yhteiseen seurapäivään ja mitalien jakoon edustusjoukkueen kotiottelun yhteydessä. Kesän 2020 kausimaksu on 135 €.

Kaikki ohjaajamme ovat tehtäviinsä palkattuja ja koulutettuja. Valmentajan palkkio on sidottu joukkueen viikoittaiseen harjoitusmäärään ja tämä voi ottaa vastuulleen myös useamman eri aikaan harjoittelevan ryhmän, jolloin palkkiokin on suurempi. Joukkueen vastuuvalmentajana voi jatkossakin toimia juniorin vanhempi, nuori kesätyöläinen, aikuisjoukkueen pelaaja tai muu vapaaehtoinen, mutta olemme havainneet palkkiojärjestelyn mahdollistavan valmentajaresurssin merkittävän kasvun. Samalla olemme jatkossa myös varteenotettava työnantaja nuorille, yli 16-vuotiaille työntekijöille, jotka ovat kiinnostuneita lasten ohjaamisesta ja/tai kouluttautuvat lasten- tai liikunnanohjaajiksi.

Valitse kaupungiosa ja ilmoittaudu mukaan!

Alla olevia nappeja klikkaamalla pääset katsomaan vaihtoehtoisia ryhmiä lapsen iän mukaan. Ilmoittautuminen aukeaa jälleen 6.5. ja ilmoittautumaan pääset tästä!

2011-12
syntyneet

Tutustu

2013
syntyneet

Tutustu

2014 tai myöhemmin syntyneet

Tutustu

2015 tai myöhemmin syntyneet

(Lapsi-aikuinen)

Tutustu
Alla olevasta kuvasta poiketen emme järjestä alle 7-vuotiaiden toimintaa tänä kesänä Tesomalla ja Lentävänniemessä. Kaupungin länsipuolella alle 6- 7-vuotiaiden toiminta keskitetään Epilään Kaarilan koulun tekonurmikentälle. –>
Tampere Unitedin kaupunginosatoiminnan kartta

Ilmoittaudu!

Kaupunginosajoukkueiden pelitoiminta
Kaupunginosajunioreille järjestämme kesän aikana seuran sisäisiä peli-iltoja noin 3 viikon välein, joissa pelataan seuran omilla pelimuodoilla. Peli-iltoihin kutsutaan säännöllisesti myös vierailevia joukkueita muista seuroista. Peli-illat järjestetään Pirkkahallin nurmikentällä.
Kausimaksut

135 €
115 € (jos ei tarvetta uudelle pelipaidalle)
105 €
(jäsenmaksu 2020 on jo maksettu)
85 € (jäsenmaksu 2020 on jo maksettu, eikä tarvetta uudelle pelipaidalle)
HUOM! Talven 2019-2020 toimintamaksu kattoi vuoden 2020 jäsenmaksun.
Kausimaksu sisältää
Pelipaidan omalla nimellä ja numerolla
Korttelipelipassi (08-synt ja nuoremmat 5 €)
Vakuutus (08-synt ja nuoremmat 4 €)
Tampere Unitedin jäsenmaksu (30 €)
Joukkueen yhteiset varusteet
Vastuuohjaajan palkkion
Varusteet
Jalkapallo on helppo harrastus aloittaa, sillä alussa ei tarvitse välttämättä olla muuta kuin pallo, säärisuojat ja juomapullo. Varustesivulle on koottu lisätietoa junioripelaajan henkilökohtaisista varusteista. 

 

Kaikille kaupunginosajoukkueille hankitaan seuran toimesta seuraavat yhteiset varusteet:

Liivit, kartiot ja muut välineet
Kaksi palloa, pallopumppu ja pilli (pelejä varten)
Ensiapupakkaus
Varustekassi yhteisten tavaroiden kuljettamiseen
Palkinnot
Ohjaajien vaatetus
Hae ohjaajaksi
Ohjaajaksi voi jo hakea! Haastattelemme kaikki uudet toimijat. Sivulta löytyy myös tietoa vaatimuksista, työajasta ja palkkioinnista.
Kouluttaudu
Koulutamme uudet ja lisäkoulutamme jatkavat ohjaajat itse ennen kautta tai kauden alussa Suomen Palloliiton virallisilla koulutuksilla.

Edustus­joukkueen seuraava ottelu:

PS-44 logoTampere Unitedin logo

PS-44 – TamU

ti 11.8.2020 klo 19.00
Kolmonen
Apian urheilukenttä, Valkeakoski

Seuran pääsivusto:
tampereunited.fi