Kaupunginosajoukkueet

Tältä sivulta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueista.

Tampere Unitedin kaupunginosatoiminta liikuttaa vuonna 2019 tamperelaisia ja ympäristökuntalaisia 2010–2015 syntyneitä poikia ja tyttöjä. Toimintamme kattaa koko Tampereen idästä länteen. Kaupunginosajoukkueissamme valmentajina toimivat koulutetut lasten- ja liikunnanohjaajat. Tasaisen laadun varmistamiseksi kaikilla kaupunginosajoukkueiden valmentajilla on tukena seuran valmennuslinjaan pohjautuvat valmiit kausisuunnitelmat.

Toiminta-ajatuksena on liikuttaa 7 vuotta täyttäviä ja nuorempia lapsia (2012 ja myöhemmin syntyneet) 1–2 kertaa viikossa ja vanhempia lapsia (2011 ja aiemmin syntyneet) 2–3 kertaa viikossa, jotta myös muille harrastuksille jää aikaa. Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueissa tärkeintä on, että kaikki osallistujat saavat kokea liikunnan riemua. Tarjoamme mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omien kykyjensä ja halujensa mukaisesti – kilpailullisia tavoitteita ei ole ja kaikki saavat pelata.

Kaupunginosajoukkueiden kesäkausi alkaa huhtikuun lopulla ja päättyy elo-syyskuun vaihteessa. Kausi huipentuu koko seuran yhteiseen seurapäivään ja mitalien jakoon edustusjoukkueen kotiottelun yhteydessä. Kesän 2019 kausimaksu on 135 €. Talvikausi alkaa lokakuun alussa ja päättyy maaliskuun lopulla. Kausimaksu talvikaudelle on uusille pelaajille 165 € ja 135 € kesän mukana olleille..

Kaikki valmentajamme ovat tehtäviinsä palkattuja ja koulutettuja. Valmentajan palkkio on sidottu joukkueen viikoittaiseen harjoitusmäärään ja tämä voi ottaa vastuulleen myös useamman eri aikaan harjoittelevan ryhmän, jolloin palkkiokin on suurempi. Joukkueen vastuuvalmentajana voi jatkossakin toimia juniorin vanhempi, nuori kesätyöläinen, aikuisjoukkueen pelaaja tai muu vapaaehtoinen, mutta olemme havainneet palkkiojärjestelyn mahdollistavan valmentajaresurssin merkittävän kasvun. Samalla olemme jatkossa myös varteenotettava työnantaja nuorille, yli 16 vuotiaille työntekijöille, jotka ovat kiinnostuneita lasten ohjaamisesta ja/tai kouluttautuvat lasten- tai liikunnanohjaajiksi.

Valitse kaupungiosa ja ilmoittaudu mukaan!

Alta pääset näkemään jokaisen kaupunginosan kesän harjoitusajat, kentät ja joukkueiden vastuuhenkilöiden yhteystiedot. Talvikauden osalta kaikki vastaavat tiedot on koottu yhdelle sivulle. Tietoja päivitetään ja lisätään sitä mukaa kun ne varmistuvat. Ilmoittautumaan pääset tästä!

Ilmoittaudu!

Kaupunginosajoukkueiden pelitoiminta
Kaupunginosajoukkueemme pelaavat kesäkaudella Futisklubin sarjoissa ja turnauksissa. Lisätietoa sarjojen säännöistä.
Nuorimmille ikäluokille järjestämme myös seuran sisäisiä peli-iltatapahtumia, joissa pelataan seuran omilla pelimuodoilla.
Kausimaksut
Kausimaksu viimeistään 21.4. ilmoittautuville:
135 € (08-syntyneet ja nuoremmat)
120 € (jos ei tarvetta uudelle pelipaidalle)
Jälki-ilmoittautumismaksut tulevat voimaan 22.4. alkaen:
145 € (08-syntyneet ja nuoremmat)
130 € (jos ei tarvetta uudelle pelipaidalle)
Kausimaksu sisältää
Pelipaidan omalla nimellä ja numerolla
Korttelipelipassi (08-synt ja nuoremmat 5 €)
Vakuutus (08-synt ja nuoremmat 4 €)
Tampere Unitedin jäsenmaksu (30 €)
Joukkueen yhteiset varusteet
Vastuuohjaajan palkkion
Varusteet
Jalkapallo on helppo harrastus aloittaa, sillä alussa ei tarvitse välttämättä olla muuta kuin pallo, säärisuojat ja juomapullo. Varustesivulle on koottu lisätietoa junioripelaajan henkilökohtaisista varusteista. 

 

Kaikille kaupunginosajoukkueille hankitaan seuran toimesta seuraavat yhteiset varusteet:

Liivit, kartiot ja muut välineet
Kaksi palloa, pallopumppu ja pilli (pelejä varten)
Ensiapupakkaus
Varustekassi yhteisten tavaroiden kuljettamiseen
Palkinnot
Ohjaajien vaatetus
Hae ohjaajaksi
Ohjaajaksi voi jo hakea! Haastattelemme kaikki uudet toimijat. Sivulta löytyy myös tietoa vaatimuksista, työajasta ja palkkioinnista.
Kouluttaudu
Koulutamme uudet ja lisäkoulutamme jatkavat ohjaajat itse ennen kautta tai kauden alussa Suomen Palloliiton virallisilla koulutuksilla.

Edustus­joukkueen seuraava ottelu:

Tampere Unitedin logoTP-T logo

TamU – TP-T

su 8.3.2020 klo 18.20
Harjoitusottelu
Pirkkahalli C, Tampere

Seuran pääsivusto:
tampereunited.fi