Kaupunginosatoiminta

Tältä sivulta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueista.

Tampere Unitedin kaupunginosatoiminta liikuttaa vuonna 2021 tamperelaisia ja ympäristökuntalaisia 2015–2017 syntyneitä poikia ja tyttöjä. Toimintamme kattaa koko Tampereen idästä länteen. Kaupunginosajoukkueissamme valmentajina toimivat koulutetut valmentajat. Tasaisen laadun varmistamiseksi kaikilla kaupunginosajoukkueiden valmentajilla on tukena seuran valmennuslinjaan pohjautuvat valmiit kausisuunnitelmat.

Kaupunginosajoukkueiden talvikausi 2022 alkaa 4.10.2021. ja päättyy 31.3.2022. Talvikauden kausimaksu on 170 € (ilman uutta pelipaitaa 150 €). Harjoitusajat on koottu omalle sivulleen. Ilmoittautuminen avataan 4.8.2021!

Toiminta-ajatuksena on liikuttaa lapsia 1–2 kertaa viikossa, jotta myös muille harrastuksille jää aikaa. Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueissa tärkeintä on, että kaikki osallistujat saavat kokea liikunnan riemua. Tarjoamme mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omien kykyjensä ja halujensa mukaisesti – kilpailullisia tavoitteita ei ole ja kaikki saavat pelata.

Kaikki valmentajat ovat tehtäviinsä palkattuja ja koulutettuja. Joukkueen valmentajana voi jatkossakin toimia juniorin vanhempi, nuori kesätyöläinen, aikuisjoukkueen pelaaja tai muu vapaaehtoinen, mutta olemme havainneet palkkiojärjestelyn mahdollistavan valmentajaresurssin merkittävän kasvun. Samalla olemme jatkossa myös varteenotettava työnantaja työntekijöille, jotka ovat kiinnostuneita lasten valmentamisesta ja/tai kouluttautuvat lasten- tai liikunnanohjaajiksi.

Kaupunginosajoukkueiden (alle 7-vuotiaiden) pelitoiminta tapahtuu pääasiassa seuran sisäisissä peli-illoissa.

Talvikauden kausimaksu
170 €
150 € (jos ei tarvetta uudelle pelipaidalle)
Kausimaksu sisältää
Pelipaidan omalla nimellä ja numerolla
Korttelipelipassi (2008 syntyneet ja nuoremmat 5 €)
Vakuutus (2008 syntyneet ja nuoremmat 4 €)
Tampere Unitedin jäsenmaksu (30 €)
Joukkueen yhteiset varusteet ja harjoitteluolosuhteet
Valmennuksen palkat
Varusteet
Jalkapallo on helppo harrastus aloittaa, sillä alussa ei tarvitse välttämättä olla muuta kuin pallo, säärisuojat ja juomapullo. Varustesivulle on koottu lisätietoa junioripelaajan henkilökohtaisista varusteista.
Seura hankkii kaikille kaupunginosajoukkueille seuraavat yhteiset varusteet:
Liivit, kartiot ja muut välineet
Kaksi palloa, pallopumppu ja pilli (pelejä varten)
Ensiapupakkaus
Varustekassi yhteisten tavaroiden kuljettamiseen
Palkinnot
Valmentajien seura-asut
Hae valmentajaksi
Valmentajahaku ei tällä hetkellä ole auki, mutta mikäli olet kiinnostunut valmentamisesta, voit olla suoraan yhteydessä meihin!
Kouluttaudu
Koulutamme uudet ja lisäkoulutamme jatkavat valmentajat itse ennen kautta tai kauden alussa Suomen Palloliiton virallisilla koulutuksilla.

Edustus­joukkueen seuraava ottelu:

Tampere Unitedin logoIlves 2 logo

TamU – Ilves 2

su 30.1.2022 klo 16.30
Harjoitusottelu
Pirkkahalli C, Tampere

Seuran pääsivusto:
tampereunited.fi