Etusivu >>

Liput ja kausikortit

Pääsylippujen hinnat 2022

Pääsyliput maksavat kaudella 2022 aikuisilta 10 € ja alennusryhmiltä 7 €.

Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Ennakkoliput myy Tiketti. Tiketin Tampereen toimipisteet sijaitsevat Sinipaitojen urbaaniin ilmeeseen sopivasti ydinkeskustassa Stcokmannilla, Sokoksella ja Swamp Musicissa. Lisäksi lippuja voi noutaa miltä tahansa R-kioskilta.

Lipunmyynti alkaa stadionilla tunti ennen ottelun alkua. Liput voi maksaa stadionilla käteisen ja maksukorttien lisäksi:

  • Smartumin paperisilla kulttuuriseteleillä ja SmartumPay-mobiilisovelluksella
  • Edenredin paperisilla virikeseteleillä ja korttimaksulla sekä MyEdenred-mobiilisovelluksella
  • Paperisilla Tyky+ -seteleillä ja ePassi-mobiilisovelluksella

Voit maksaa näillä maksuvälineille vain oman lippusi, sillä kyse on henkilökohtaisesta verovapaasta edusta. HUOM! Kausikortteja ei voi ostaa näillä verovapailla maksuvälineillä.

Kausikorttien hinnat 2022

Kausikortit maksavat kaudella 2022 aikuisilta 90 € ja alennusryhmiltä 65 €. Lisäksi naisten edustusjoukkueen tukikausikortit ovat myynnissä hintaan 20 €.

Kausikortti kattaa kaikki Tampere Unitedin miesten edustusjoukkueen kotiottelut Kakkosen B-lohkossa ja Suomen Cupissa. Sarjaotteluita on näillä näkyminen 12, sillä Kakkosen B-lohko pelataan poikkeuksellisesti 13 joukkueen voimin. Ottelut pelataan tuttuun tapaan Pyynikin urheilukentällä.

Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa, ja yleisimmin ostetut kausikortit voi lisätä ostoskoriin suoraan alla olevista napeista. Lisäksi kausikortin voi ostaa myös talven mittaan pelattavissa kotiotteluissa ja varsinaisen kauden alkaessa kotiotteluiden lipunmyynnistä.

VIP-kausikortit

Olympia-kortteli-VIP-kausikortti sisältää sisäänpääsyn kaikkiin Tampere Unitedin Kakkosen kotiotteluihin kaudella 2022, ruoka- ja juomatarjoilun VIP-teltassa kentän laidalla sekä paikat VIP-katsomossa.

VIP-kausikortti maksaa 360 € ja kattaa kaikki 12 Kakkosen kotiottelua. Yksittäiset VIP-liput tulevat myyntiin ottelukohtaisesti 40 €:n hintaan.

TamU toteuttaa VIP-paketin yhteistyössä Olympia-korttelin kanssa. Olympia-kortteli-VIPissä tarjotaan ennen ottelua tasokas lämmin ruoka. Lisäksi pakettiin kuulu kaksi juomaa (tarjolla ainakin olut, siideri, lonkero sekä alkoholittomia vaihtoehtoja), ja ottelun tauolla on tarjolla grillimakkaraa. Lisäksi Olympia-kortteli-VIPissä kuulet joukkueen kuulumisia ja tuoreimpia uutisia ennen ottelun alkua.

VIP-kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa.

TamU-Kauppa

Kausikortti 2022

90 €
Lue lisää ja osta >>

Kausikortti 2022 (alennusryhmät)

65 €
Lue lisää ja osta >>
TamU naiset -tukikausikortti

TamU-naisten tukikausari 2022

20 €
Lue lisää ja osta >>
TamU Olympia-kortteli -VIP-kausikortti

VIP-kausikortti 2022

360 €
Lue lisää ja osta >>

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

8.5. MuSa - TamU 1 – 2

15.5. TamU naiset - PaiHa 4 – 0

15.5. TamU 2 - FC Melody 3 – 3

17.5. klo 18 TamU - Klubi 04

18.5. klo 20 RaiFU - TamU naiset

20.5. klo 19 NoPS - TamU 2