Liput ja kausikortit

Kausikorttien hinnat 2022

Kausikortit maksavat kaudella 2022 aikuisilta 90 € ja alennusryhmiltä 65 €. Lisäksi naisten edustusjoukkueen tukikausikortit ovat myynnissä hintaan 20 €.

Kausikortti kattaa kaikki Tampere Unitedin miesten edustusjoukkueen kotiottelut Kakkosessa ja Suomen Cupissa. Sarjaotteluita on näillä näkyminen 11, ja ne pelataan tuttuun tapaan Pyynikin urheilukentällä. Mahdolliset talven tai varhaisen kevään cup-ottelut joko Pirkkahallissa tai Kaupin uudella lämmitettävällä tekonurmella, jonka ympärillä on myös katsomot. Myös cup-ottelut siirtyvät Pyynikille heti kun kevään eteneminen sen mahdollistaa.

Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa, ja yleisimmin ostetut kausikortit voi lisätä ostoskoriin suoraan alla olevista napeista. Lisäksi kausikortin voi ostaa myös talven mittaan pelattavissa kotiotteluissa ja varsinaisen kauden alkaessa kotiotteluiden lipunmyynnistä.

VIP-kausikortit

Olympia-kortteli-VIP-kausikortti sisältää sisäänpääsyn kaikkiin Tampere Unitedin Kakkosen kotiotteluihin kaudella 2022, ruoka- ja juomatarjoilun VIP-teltassa kentän laidalla sekä paikat VIP-katsomossa.

VIP-kausikortti maksaa 360 € ja kattaa kaikki 11 Kakkosen kotiottelua. Yksittäiset VIP-liput tulevat myyntiin ottelukohtaisesti 40 €:n hintaan.

TamU toteuttaa VIP-paketin yhteistyössä Olympia-korttelin kanssa. Olympia-kortteli-VIPissä tarjotaan ennen ottelua tasokas lämmin ruoka. Lisäksi pakettiin kuulu kaksi juomaa (tarjolla ainakin olut, siideri, lonkero sekä alkoholittomia vaihtoehtoja), ja ottelun tauolla on tarjolla grillimakkaraa. Lisäksi Olympia-kortteli-VIPissä kuulet joukkueen kuulumisia ja tuoreimpia uutisia ennen ottelun alkua.

VIP-kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa.

Pääsylippujen hinnat 2022

Pääsyliput maksavat kaudella 2022 aikuisilta 10 € ja alennusryhmiltä 7 €.

Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Ennakkoliput myy Tiketti. Tiketin Tampereen toimipisteet sijaitsevat Sinipaitojen urbaaniin ilmeeseen sopivasti ydinkeskustassa Stcokmannilla, Sokoksella ja Swamp Musicissa. Lisäksi lippuja voi noutaa miltä tahansa R-kioskilta.

Lipunmyynti alkaa stadionilla tunti ennen ottelun alkua. Liput voi maksaa stadionilla käteisen ja maksukorttien lisäksi:

  • Smartumin paperisilla kulttuuriseteleillä ja SmartumPay-mobiilisovelluksella
  • Edenredin paperisilla virikeseteleillä ja korttimaksulla sekä MyEdenred-mobiilisovelluksella
  • Paperisilla Tyky+ -seteleillä ja ePassi-mobiilisovelluksella

Voit maksaa näillä maksuvälineille vain oman lippusi, sillä kyse on henkilökohtaisesta verovapaasta edusta. HUOM! Kausikortteja ei voi ostaa näillä verovapailla maksuvälineillä.