Liput ja kausikortit

Pääsylippujen hinnat 2024

 • Pääkatsomo: 11,50 € (alennusryhmät 9 €)
 • Päätykatsomo: 10 € (alennusryhmät 7 €)
 • TamU-klubi: 20 € (alennusryhmät 15 €)
 • VIP: 70 € (tavallisen kausikortin ostaneille 60 €)

Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varushenkilöt ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Liput ovat myynnissä Lippu.fi-verkkokaupassa.

Ottelut pelataan Tammelan stadionilla. Päädyssä on kannattajakatsomo Sinikaartin johdolla. Sekä pääkatsomossa että päädyssä on vain 18-vuotta täyttäneille avoimia anniskelukatsomoita ja kaikille avoimia katsomoita oheiseen karttaan merkityllä tavalla.

TamU-klubi sijaitsee stadionin 3. kerroksessa, ja sinne pääsee erillisten TamU-klubi lippujen lisäksi kausikortilla ja Tampere Unitedin jäsenkortilla. TamU-klubilla vietetään jokaisen kotiottelun etkot ja jatkot. Lisäksi kuulet klubilla haastatteluja, saat vaihtuvia juomatarjouksia sekä saat pientä ilmaista naposteltavaa. Klubilla voi myös pelata erilaisia pelejä dartsista juomapeleihin.

Katso lisätiedot Tampere Unitedin ottelutapahtumista Tammelan stadionilla.

Stadionalueen kartta.

Lipunmyynti Tammelan stadionilla

Lipunmyynti alkaa stadionilla 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Liput voi maksaa stadionilla käteisen ja maksukorttien lisäksi seuraavilla kulttuurieduilla:

 • Smartumin paperisilla kulttuuriseteleillä ja SmartumPay-mobiilisovelluksella
 • Edenredin paperisilla virikeseteleillä ja korttimaksulla sekä MyEdenred-mobiilisovelluksella
 • Paperisilla Tyky+ -seteleillä ja ePassi-mobiilisovelluksella

Voit maksaa näillä maksuvälineille vain oman lippusi, sillä kyse on henkilökohtaisesta verovapaasta edusta. VIP-lippuja ei voi maksaa kultturieduilla.

Voit maksaa pääsylippusi kulttuurieduilla myös Smartumin, Edenredin ja ePassin Lippu.fi-verkkokaupassa.

Kausikorttien hinnat 2024

 • Pääkatsomo: 120 € (alennusryhmät 90 €)
 • Päätykatsomo: 100 € (alennusryhmät 70 €)

Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varushenkilöt ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Kausikortti kattaa kaikki Tampere Unitedin miesten edustusjoukkueen kotiottelut Kakkosessa, Suomen Cupissa ja mahdollisissa nousukarsinnoissa. Sarjaotteluita pelataan kotona 12–13 kauden kulusta riippuen. Ottelut pelataan Tammelan stadionilla.

Kausikortilla pääsee myös stadionin 3. kerroksessa sijaitsevalle TamU-klubille, jossa vietetään jokaisen kotiottelun etkot ja jatkot. Klubilla kuulet haastatteluja, saat vaihtuvia juomatarjouksia sekä saat pientä ilmaista naposteltavaa. Klubilla voi myös pelata erilaisia pelejä dartsista juomapeleihin.

Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa, ja yleisimmin ostetut kausikortit voi lisätä ostoskoriin suoraan alla olevista napeista. Lisäksi kausikortin voi ostaa myös talven mittaan pelattavissa harjoittelukauden kotiotteluissa ja varsinaisen kauden alkaessa kotiotteluiden lipunmyynnistä.

Kausikortit kulttuurieduilla

Kausikortin voi maksaa myös kulttuurietua käyttäen Smartumin, Edenredin ja ePassin mobiili­­sovelluksilla. Tällöin kausikorttiin merkitään ostajan nimi, ja henkilöllisyys tarkistetaan stadionille tultaessa. Kulttuuri­edulla voi luonnollisesti ostaa vain yhden kausikortin itselleen.

Smartumin tai Edenredin mobiili­­sovellusta käyttäessäsi valitse oikea summa (120 € / 100 € / 90 € / 70 €). Lisäksi kirjoita viestiin kausikortin tyyppi ”Kausikortti 2024 pääkatsomo”, ”Kausikortti 2024 pääty”, ”Kausikortti 2024 pääkatsomo (alennusryhmät)” tai ”Kausikortti 2024 pääty (alennusryhmät)”.

Käyttäessäsi ePassin mobiilisovellusta kausikortti­vaihtoehdot tulevat näkyviin ostettavina tuotteina. Valitse niistä haluamasi ja vahvista maksu.

Kulttuuriedulla maksaessasi lähetä kuvakaappaus kuitista tai välitä sähköpostiisi saamasi maksuvahvistus osoitteeseen talous@tampereunited.fi. Kerro samalla, mihin osoitteeseen haluat kausikortin postituksen. Kausikortit postitetaan viimeistään huhtikuussa ennen kauden alkua.

VIP-kausikortit 2024

Olympia-kortteli-VIP-kausikortti sisältää sisäänpääsyn kaikkiin Tampere Unitedin Kakkosen kotiotteluihin kaudella 2024, ruoka- ja juomatarjoilun Tammelan stadionin 3. kerroksen hulppeissa VIP-tiloissa, sekä pehmustetun ja lämmitetyn istumapaikan VIP-katsomossa.

VIP-kausikortin hinta on 700 € (seuran jäsenille 650 €, tavallisen kausikortin päivitys 600 €), ja se kattaa kaikki 12–13 Kakkosen kotiottelua, mahdolliset nousukarsinnat sekä Tammelan stadionilla pelattavat Suomen Cupin kotiottelut. VIP-kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa.

VIP-palveluun sisältyy:

 • Tammelan stadionin 3. kerroksen oma VIP-tila
 • Laadukas ja kattava Olympia-korttelin buffet sekä jälkiruoka
 • 2 juomalippua (viini, olut, siideri, lonkero, seltzer, alkoholittomat vaihtoehdot)
 • Alkoholittomat juomat, kahvi ja tee sisältyvät tarjoiluihin
 • Lämmitetyt penkit stadionin parhailta paikoilta; myös sisätiloista suora näkymä kentälle
 • Pääsy myös 3. kerroksessa sijaitsevalle TamU-klubille
 • Omat WC-tilat, oma baari, omat VIP-hostit
 • Oma sisäänkäynti stadionille Salhojankadulta
 • VIP-passi 
 • Asiantuntijan haastattelu, tulosveikkaus ja muu VIP-ohjelma 

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2