Liput ja kausikortit

Kausikorttien hinnat 2021

Kausikortit maksavat kaudella 2021 aikuisilta 70 € ja alennusryhmiltä 45 €.

Kausikortti kattaa kaikki Tampere Unitedin miesten edustusjoukkueen kotiottelut Kolmosessa ja Suomen Regions’ Cupissa. Otteluiden pelipaikat varmistuvat vasta myöhemmin, mutta oletettavaa on, että sarjaottelut pelataan tuttuun tapaan Pyynikillä, ja mahdolliset talven tai varhaisen kevään cup-ottelut joko Pirkkahallissa tai Kaupin uudella lämmitettävällä tekonurmella, jonka ympärillä on myös katsomot.

Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa sekä suoraan alla olevista napeista. Lisäksi kausikortin voi ostaa myös talven mittaan pelattavissa kotiotteluissa ja varsinaisen kauden alkaessa kotiotteluiden lipunmyynnistä.


Pääsylippujen hinnat 2021

Pääsyliput maksavat kaudella 2021 aikuisilta 8 € ja alennusryhmiltä 5 €.

Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Ennakkoliput myy Tiketti. Tiketin Tampereen toimipisteet sijaitsevat Sinipaitojen urbaaniin ilmeeseen sopivasti ydinkeskustassa Stcokmannilla, Sokoksella ja Swamp Musicissa. Lisäksi lippuja voi noutaa miltä tahansa R-kioskilta.

Lipunmyynti alkaa stadionilla tunti ennen ottelun alkua. Liput voi maksaa stadionilla käteisen ja maksukorttien lisäksi:

  • Smartumin paperisilla kulttuuriseteleillä ja SmartumPay-mobiilisovelluksella
  • Edenredin paperisilla virikeseteleillä ja korttimaksulla sekä MyEdenred-mobiilisovelluksella
  • Paperisilla Tyky+ -seteleillä ja ePassi-mobiilisovelluksella

Voit maksaa näillä maksuvälineille vain oman lippusi, sillä kyse on henkilökohtaisesta verovapaasta edusta. HUOM! Kausikortteja ei voi ostaa näillä verovapailla maksuvälineillä.