TamU kerää varoja tukirahastoon naisten ottelussa su 27.8.

08/08/2023 Seura / TamU naiset
Uutinen

Tampere United järjestää yhdessä Hope Ry:n kanssa hyväntekeväisyys­tapahtuman naisten edustusjoukkueen sunnuntaina 27.8. FC Nokiaa vastaan pelattavan ottelun yhteydessä. Tapahtumassa kerätään varoja Tampere Unitedin tukirahastoon, jonka avulla tuetaan vähävaraisten tai syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta. Tapahtuma alkaa Pyynikin urheilukentällä klo 17.00 ja naisten ottelu potkaistaan käyntiin klo 18.00. Tapahtumaan on vapaaehtoinen pääsymaksu, jonka suuruuden saa valita vapaasti. Kaikki pääsymaksuilla kerätyt varat käytetään kokonaisuudessaan tukirahaston hyväksi.

Tampere Unitedin tukirahasto

  • Rahaston tarkoitus on tukea vähävaraisten tai syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapallo- ja futsalharrastusta.
  • Rahastosta myönnettävän harrastus­tuen käytännön järjestelyistä vastaa Hope ry.
  • Ohjeet tuen hakemiseen: tampereunited.fi/juniorit/harrastustuki

Ottelun lisäksi tapahtumassa on myös muuta ohjelmaa. Ennen ottelua SAKARIAS vetää lyhyen keikan. Lisäksi Finesportsin pelialueella pääsee pelaamaan mm. pelikonsoleilla ja pöytäfutista. Anniskelualueella on Happy Hour klo 17.00–17.30. Tarjolla on muun muassa Salama Brewing Companyn ja Pyynikin Brewing Companyn tuotteita. Grilliltä saa Tapolan lihaisaa makkaraa ja Vegemin vegaanisia vaihtoehtoja. Saatavilla on myös kylmiä ja kuumia juomia sekä erilaisia makeisia.

Vapaaehtoisen pääsymaksun voi maksaa ennalta TamU kaupassa, jossa tarjolla olevat summat ovat 2 €, 5 €, 10 €, 20 €, 50 € ja 100 €. Myös yritykset voivat osallistua. Halukkaiden yksityishenkilöiden ja yritysten nimet ilmoitetaan tapahtuman nettisivuilla tampereunited.fi/hyvantekevaisyysottelu-2023. Lisäksi ottelutapahtumassa jokaisella myyntipisteellä voi tehdä haluamansa kokoisia lahjoituksia.

Suuremmissa lahjoituksissa ota yhteyttä: myynti@tampereunited.fi 

Haluatko sinä tai yrityksesi olla mukana tapahtumassa tavalla tai toisella? Ota yhteyttä promoottori Henri Ekmaniin: henri.ekman@tampereunited.fi

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi vuonna 2009 perustajiensa tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. Yksi Hopen toimintamuodoista on tukea lasten ja nuorten harrastuksia tarjoamalla vähävaraisille lapsille mahdollisuuden kokeilla jotain uutta harrastusta tai aloittaa pitkäkestoisempi harrastaminen. Hope tukee myös lasten mahdollisuutta jatkaa jo olemassa olevia harrastuksiaan. Lisätietoja: hopeyhdistys.fi.

Tampere Unitedin tukirahasto

Kaikki Jalkapalloseura Tampere Unitedin tukirahastoon kerätyt varat käytetään avustuksina vähävaraisista perheistä tulevien pelaajien (5–17v) jalkapallo­­harrastuksen tukemiseen. Katso rahaston säännöt.

Lahjoituksen voi tehdä tilisiirtona keräystilille:
Jalkapalloseura Tampere United ry
IBAN: FI21 5730 0820 4323 71
BIC: OKOYFIHH
Viite: 1122

Rahankeräyksen järjestäjä:
Jalkapalloseura Tampere United ry
Ilmarinkatu 28 LH 2
33500 Tampere

Sähköposti: hallitus@tampereunited.fi
Puhelin: +358 20 127 7740

Rahankeräyksen lupanumero: RA/2022/1660

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2