Hyväntekeväisyys­ottelu TamU – FC Nokia su 27.8.

Tampere United järjestää yhdessä Hope Ry:n kanssa hyväntekeväisyystapahtuman naisten edustusjoukkueen sunnuntaina 27.8. FC Nokiaa vastaan pelattavan ottelun yhteydessä. Tapahtumassa kerätään varoja Tampere Unitedin tukirahastoon, jonka avulla tuetaan vähävaraisten tai syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta. Tapahtuma alkaa klo 17.00 ja naisten ottelu potkaistaan käyntiin klo 18.00. Tapahtumaan on vapaaehtoinen pääsymaksu, jolla kerätyt varat käytetään kokonaisuudessaan tukirahaston varojen kartuttamiseen.

Tapahtuma järjestetään Pyynikin Urheikukentällä osoitteessa F. E. Sillanpään katu 1. Kenttä on esteetön. Pyöräparkki sijaitsee stadionin porttien sisäpuolella. Lähistöllä on katuvarsipaikkoja sekä Pyynikintorin pysäköintialue.

Mukana lahjoittajina

Lahjoituksia tukirahastoon kerättiin yhteensä 619 €.

Lahjoittajat: Aleksi Aalto, Central Line Entertainment, Henri Ekman, Jaana Ekman, Henrik Hiekkataipale, Harri Karvinen, Pasi Kattainen, Jari Keskinen, Aino Kummola, Matti Malinen, Mikko Malinen, Antti Niemistö, Eemeli Peltonen, Ville Niininen, Oili Numminen, Marko Randell, Elisa Salmela, Saku Salmela, Antti Savisaari, Milla Siitonen, Henri Virtanen ja useita anonyymiä lahjoittaja.

Tapahtuman aikataulu

  • 17.00 Stadionin portit aukeavat
  • 17.00 – 17.30 Anniskelualueilla Happy Hour 
  • 17.50 – 18.00 SAKARIAS esiintyy
  • 18.00 Naisten Kolmosen ottelu Tampere United – FC Nokia
  • 20.00 Lahjoitusshekin luovutus Hope Ry:lle
  • 20.15 Myyntipisteet sulkeutuvat ja tapahtuma päättyy.

Anniskelu: Katsomon länsipäädyssä on laaja anniskelualue. Alueella saatavilla Salama Brewing Companyn ja Pyynikin Brewing Companyn tuotteita. Lisäksi väkeviä juomia, viiniä, lonkeroa, seltzeriä ja siideriä. 

Kioski: Kioskilta saatavilla Tapolan grillimakkaraa ja Vegemin kasvismakkaraa. Saatavilla on myös kylmiä ja kuumia juomia sekä erilaisia makeisia. 

Pelialue: Finesportsin pelialueella on mm. pelikonsoleita.

Lapsille on myös pomppulinna!

Lahjoitukset

Tampere Unitedilla on rahasto vähävaraisten tai syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapallo- ja futsalharrastuksen tukemiseksi. Rahaston mahdollistaa mm. Jalkapallo-Säätiön tuki ja yksityishenkilöiden lahjoitukset. Rahastosta myönnettävän harrastustuen käytännön järjestelyistä vastaa Hope Ry. Katso rahaston säännöt.

TamU-kaupassa on saatavilla vapaaehtoisia pääsylippuja, joista saatavat tuotot ohjataan kokonaisuudessaan Tampere Unitedin tukirahastoon. Pääsylipun hinnaksi voi valita TamU-kaupassa 2 €, 5 €, 10 €, 20 €, 50 € tai 100 €. Lisäksi ottelutapahtumassa jokaisella myyntipisteellä voi tehdä haluamansa kokoisia lahjoituksia. Halukkaiden nimet ilmoitetaan tällä sivulla. Myös yritykset voivat osallistua.

Suuremmissa lahjoituksissa ota yhteyttä: myynti@tampereunited.fi 

Haluatko sinä tai yrityksesi olla mukana tapahtumassa tavalla tai toisella? Ota yhteyttä promoottori Henri Ekmaniin: henri.ekman@tampereunited.fi

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi vuonna 2009 perustajiensa tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. Yksi Hopen toimintamuodoista on tukea lasten ja nuorten harrastuksia tarjoamalla vähävaraisille lapsille mahdollisuuden kokeilla jotain uutta harrastusta tai aloittaa pitkäkestoisempi harrastaminen. Hope tukee myös lasten mahdollisuutta jatkaa jo olemassa olevia harrastuksiaan. Lisätietoja: hopeyhdistys.fi.

Tampere Unitedin tukirahasto

Kaikki Jalkapalloseura Tampere Unitedin tukirahastoon kerätyt varat käytetään avustuksina vähävaraisista perheistä tulevien pelaajien (5–17v) jalkapallo­­harrastuksen tukemiseen. Katso rahaston säännöt.

Lahjoituksen voi tehdä tilisiirtona keräystilille:
Jalkapalloseura Tampere United ry
IBAN: FI21 5730 0820 4323 71
BIC: OKOYFIHH
Viite: 1122

Rahankeräyksen järjestäjä:
Jalkapalloseura Tampere United ry
Ilmarinkatu 28 LH 2
33500 Tampere

Sähköposti: hallitus@tampereunited.fi
Puhelin: +358 20 127 7740

Rahankeräyksen lupanumero: RA/2022/1660

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2