Etusivu >>

Ohjeet vähävaraisille perheille tarkoitetun harrastustuen hakemiseen

Tampere Unitedilla on rahasto vähävaraisten tai syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapallo- ja futsalharrastuksen tukemiseksi. Rahaston mahdollistaa mm. Jalkapallo-Säätiön tuki ja yksityishenkilöiden lahjoitukset. Rahaston myöntämisen käytännön järjestelyistä vastaa Hope ry.

Käytännössä Tampere Unitedin junioritoimintaan mukaan haluavan juniorin huoltaja voi hakea Hope ry:ltä avustusta, josta Hope tekee päätöksen normaalien periaatteidensa mukaisesti. Avustuksen maksimisumma on 300 € vuodessa per lapsi, jotta rahaa riittää mahdollisimman monen lapsen harrastuksen tukemiseen. Tukea voi hakea 5–17-vuotiaan lapsen harrastukseen. Seuran 35 €:n suuruista jäsenmaksua ei harrastustuella voi kuitenkaan maksaa.

Lataa hakemuslomake

Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen harrastukset.tampere@hopeyhdistys.fi joko liitetiedostona tai hakemuksen sisältö sähköpostiin kopioituna.

Tämän jälkeen asia etenee seuraavasti: Hope ilmoittaa tukipäätöksistä sähköpostitse suoraan hakijalle, missä voi kestää ruuhkatilanteesta riippuen parista päivästä pariin viikkoon. Positiivisen tukipäätöksen saanut harrastaja voi tämän jälkeen lähettää TamUlta saamansa laskut sähköpostitse Hopelle. Hope ilmoittaa laskun tiedot TamUlle, ja TamU kuittaa laskun maksetuksi. Jos jäljellä oleva tukisumma on pienempi kuin laskun summa, TamU on erikseen yhteydessä harrastajaan erotuksen maksamiseksi.

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi vuonna 2009 perustajiensa tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. Yksi Hopen toimintamuodoista on tukea lasten ja nuorten harrastuksia tarjoamalla vähävaraisille lapsille mahdollisuuden kokeilla jotain uutta harrastusta tai aloittaa pitkäkestoisempi harrastaminen. Hope tukee myös lasten mahdollisuutta jatkaa jo olemassa olevia harrastuksiaan. Lisätietoja: hopeyhdistys.fi.

Muut tukea myöntävät tahot

Katso myös muut tahot, joilta voi hakea tukea jalkapallon harrastamiseen: tampereunited.fi/juniorit/harrastustuki/muut-tukimuodot

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös