Ohjeet vähävaraisille perheille tarkoitetun harrastustuen hakemiseen

Tampere Unitedilla on rahasto vähävaraisten tai syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapallo- ja futsalharrastuksen tukemiseksi. Rahaston mahdollistaa mm. Jalkapallo-Säätiön tuki ja yksityishenkilöiden lahjoitukset. Rahastosta myönnettävän harrastustuen käytännön järjestelyistä vastaa Hope ry.

Käytännössä Tampere Unitedin junioritoimintaan mukaan haluavan juniorin huoltaja voi hakea Hope ry:n kautta avustusta, josta Hope tekee päätöksen normaalien periaatteidensa mukaisesti. Avustuksen maksimisumma on 300 € vuodessa per lapsi, jotta rahaa riittää mahdollisimman monen lapsen harrastuksen tukemiseen. Tukea voi hakea 5–17-vuotiaan lapsen harrastukseen.

Lataa hakemuslomake:

Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen harrastukset.tampere@hopeyhdistys.fi joko liitetiedostona tai hakemuksen sisältö sähköpostiin kopioituna.

Tämän jälkeen asia etenee seuraavasti: Hope ilmoittaa tukipäätöksistä sähköpostitse suoraan hakijalle, missä voi kestää ruuhkatilanteesta riippuen parista päivästä pariin viikkoon. Positiivisen tukipäätöksen saanut harrastaja voi tämän jälkeen lähettää TamUlta saamansa laskut sähköpostitse Hopelle. Hope ilmoittaa laskun tiedot TamUlle, ja TamU kuittaa laskun maksetuksi. Jos jäljellä oleva tukisumma on pienempi kuin laskun summa, TamU on erikseen yhteydessä harrastajaan erotuksen maksamiseksi.

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi vuonna 2009 perustajiensa tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. Yksi Hopen toimintamuodoista on tukea lasten ja nuorten harrastuksia tarjoamalla vähävaraisille lapsille mahdollisuuden kokeilla jotain uutta harrastusta tai aloittaa pitkäkestoisempi harrastaminen. Hope tukee myös lasten mahdollisuutta jatkaa jo olemassa olevia harrastuksiaan. Lisätietoja: hopeyhdistys.fi.

Tee lahjoitus tukirahastoon

Jalkapalloseura Tampere Unitedin tukirahastoon voi tehdä lahjoituksia. Kaikki kerätyt varat käytetään avustuksina vähävaraisista perheistä tulevien pelaajien (5–17v) jalkapalloharrastuksen tukemiseen.

Katso rahaston säännöt.

Lahjoituksen voi tehdä tilisiirtona keräystilille:
Jalkapalloseura Tampere United ry
IBAN: FI21 5730 0820 4323 71
BIC: OKOYFIHH
Viite: 1122

Rahankeräyksen järjestäjä:
Jalkapalloseura Tampere United ry
Ilmarinkatu 28 LH 2
33500 Tampere

Sähköposti: hallitus@tampereunited.fi
Puhelin: +358 20 127 7740

Rahankeräyksen lupanumero: RA/2022/1660

Edustus­joukkueen seuraava ottelu:

Tampere Unitedin logoTampere Unitedin logo

Ei tiedossa


Seuran pääsivusto:
tampereunited.fi