Syyskokous valitsi hallitukseen kaksi uutta jäsentä

14/11/2022 Seura / TamU / TamU naiset
Uutinen

Jalkapalloseura Tampere United ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin maanantaina 14.11. Asialistalla oli tavalliseen tapaan puheenjohtajan ja muun hallituksen valinta, sekä kauden 2023 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Antti Niemistö jatkaa puheenjohtajana, ja uusina jäseninä hallitukseen tulevat mukaan Miisa Heikkinen ja Henri Savolainen, jotka ovat olleet viime vuosina tiiivisti mukana naisten ja miesten joukkueiden arjessa. Vastavalitun hallituksen toimikausi alkaa huomenna tiistaina 15.11.2022 ja päättyy 14.11.2023.

Hallitusvalinnan lisäksi syyskokouksessa päätettiin tulevan kauden toiminta­suunnitelmasta ja talousarviosta. Toimintasuunnitelma on luettavissa TamUn nettisivuilta. Talousarviossa näkyy seuran kasvu, ja myös hallinnon kulut ovat kasvaneet sen mukana, joten kokous päätti hallituksen esityksestä 5 euron korotuksesta seuran jäsenmaksuun.

Edustusjoukkueiden tavoitteet ensi kaudelle ovat selvät, sillä sekä miehillä että naisilla on tavoitteena nousta sarjatasoa ylemmäksi.

”Naisten edustusjoukkue jäi vain neljän pisteen päähän noususta Kakkoseen, joten ensi kaudella ei mitään muuta tavoitetta voi asettaa”, uudelleen valittu puheenjohtaja Antti Niemistö toteaa.

”Miesten puolella taasen sarjauudistus tarkoittaa sitä, että noususta Ykköseen pääsee karsimaan vielä viidenneksikin Kakkosen lohkossaan sijoittuneet joukkueet. Kaikkiaan nousupaikkoja on yhdeksän, joten nyt jos koskaan nousu on otettava. Yksi Kakkosen joukkue nousee jopa suoraan uuteen Superykköseen, mutta se vaatisi jo aivan täydellistä onnistumista”, Niemistö toteaa.

Junioritoiminta jatkaa samalla vahvalla Markus Kyöstäjän viitoittamalla tiellä, jolla se on viime vuodet edennyt harppauksin eteenpäin. Lisäksi junioripäällikkö Ville Lehtilän rekryäminen aiemmin syksyllä tukee junioritoiminnan tavoitteiden toteutumista.

Pitkän aikavälin tavoitteena on rakentaa pelaajapolku ruohon­juuritasolta harrastuksen aloittavista lapsista lähtien aina aikuisiin asti. Kausi 2023 on osa rakennusvaihetta, ja tavoitteena on, että strategiakauden päätteeksi vuonna 2024 seuralla on poikien puolella yhtenäinen pelaajapolku lapsuusvaiheesta 15-vuotiaisiin asti ja tyttöjen puolella 15-vuotiaista naisten edustusjoukkueeseen.

”Mahtavaa että sain Miisan ja Henrin puhuttua mukaan jo hyvissä ajoin ennen Turkin reissua. Tuntuu aina mahtavalta kun saadaan uusia ajatuksia myös hallitustyöhön. Samalla iso kiitos Henrik Hiekkataipaleelle ja Eemeli Peltoselle tähänastisesta työstä seuran hyväksi”, Niemistö päättää.

Tampere Unitedin hallitus kaudelle 15.11.2022 – 14.11.2023

Antti Niemistö (pj)
Miisa Heikkinen
Harri Karvinen
Markus Kyöstäjä
Matti Malinen
Mikko Malinen
Olli Savisaari
Henri Savolainen
Aleksi Tahlo

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

19.6. klo 19 TuTo - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2