11.4.2018

 
 

Osta kausi­korttisi nyt ‚Äď osallistut samalla kahden VIP-kausi­kortin arvontaanKaikkien Tampere Unitedin kausikortin ostaneiden kesken arvotaan kahden VIP-kausikortin paketti. Osta kausikorttisi viimeistään perjantaina 27.4. niin olet mukana arvonnassa. Myös kaikki jo aiemmin kausikortin ostneet ovat mukana. VIP-kausikorttien lisäksi arvonnassa kaksi kausikortin ostajaa saa uudenkarhean TamUn 20-vuotisjuhlahuivin. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet.

TamU toteuttaa VIP-kausikorttiin kuuluvat palvelut yhteistyössä Olympia-korttelin kanssa. Olympia-kortteli VIPissä tarjotaan ennen ottelua tasokas lämmin ruoka. Hintaan kuuluu myös kaksi ruokajuomaa, ja puoliajalla on tarjolla pikkupurtavaa, grillimakkaraa ja virvokkeita. Lisäksi Olympia-kortteli VIPissä kuulet joukkueen kuulumisia ja tuoreimpia uutisia ennen ottelun alkua.

Arvonnassa ovat siis mukana Tampere Unitedin kausikortin ostajat. Kausikortin voi ostaa joko pääkatsomoon tai kannattajakatsomoon. Tammelassa kannattajakatsomo sijaitsee stadionin kaupunginpuoleisessa päädyssä ja Ratinassa pääkatsomon Laukonsillan puoleisessa päädyssä. Kausikorteissa ei muutoin ole merkittyjä paikkoja. Kausikortti kattaa kaikki Tampere Unitedin 11 Kakkosen kotiottelua. Kausikortit on hinnoiteltu oheisen taulukon mukaisesti:

Pääkatsomo Kannattajakatsomo
Aikuiset 90 ‚ā¨ 65 ‚ā¨
Alennusryhm√§t 65 ‚ā¨ 45 ‚ā¨

Alennusryhmi√§ ovat seuran j√§senet sek√§ 7‚Äď16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja el√§kel√§iset. Alennusryhm√§√§n kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Arvonnassa ovat mukana kaikki, jotka ovat ostaneet kausikorttinsa TamU-kaupasta, Tampere Unitedin kotisivuilla ”Osta lippuja” -napin takaa l√∂ytyv√§st√§ Liveton toteuttamassa lippukaupasta tai Smartumin verkkokaupasta.

Jos ostat kausikorttisi Smartumin lippukaupasta, saat sähköpostiisi Smartumin maksutositteen, jossa on mukana ostoksesi yksilöivä tapahtumanumero. Lähetä tämä tapahtumanumero sähköpostitse osoitteeseen kauppa (ät) tampereunited.fi ja ilmoita samalla osoite, johon haluat kausikorttisi postitettavan.

Onnea arvontaan! Katso myös VIP-kausikorttiarvonnan säännöt.