Osta kausi­korttisi nyt – osallistut samalla kahden VIP-kausi­kortin arvontaan

11/04/2018
Uutinen

Kaikkien Tampere Unitedin kausikortin ostaneiden kesken arvotaan kahden VIP-kausikortin paketti. Osta kausikorttisi viimeistään perjantaina 27.4. niin olet mukana arvonnassa. Myös kaikki jo aiemmin kausikortin ostneet ovat mukana. VIP-kausikorttien lisäksi arvonnassa kaksi kausikortin ostajaa saa uudenkarhean TamUn 20-vuotisjuhlahuivin. Arvontaan voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet.

TamU toteuttaa VIP-kausikorttiin kuuluvat palvelut yhteistyössä Olympia-korttelin kanssa. Olympia-kortteli VIPissä tarjotaan ennen ottelua tasokas lämmin ruoka. Hintaan kuuluu myös kaksi ruokajuomaa, ja puoliajalla on tarjolla pikkupurtavaa, grillimakkaraa ja virvokkeita. Lisäksi Olympia-kortteli VIPissä kuulet joukkueen kuulumisia ja tuoreimpia uutisia ennen ottelun alkua.

Arvonnassa ovat siis mukana Tampere Unitedin kausikortin ostajat. Kausikortin voi ostaa joko pääkatsomoon tai kannattajakatsomoon. Tammelassa kannattajakatsomo sijaitsee stadionin kaupunginpuoleisessa päädyssä ja Ratinassa pääkatsomon Laukonsillan puoleisessa päädyssä. Kausikorteissa ei muutoin ole merkittyjä paikkoja. Kausikortti kattaa kaikki Tampere Unitedin 11 Kakkosen kotiottelua. Kausikortit on hinnoiteltu oheisen taulukon mukaisesti:

PääkatsomoKannattajakatsomo
Aikuiset90 €65 €
Alennusryhmät65 €45 €

Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Arvonnassa ovat mukana kaikki, jotka ovat ostaneet kausikorttinsa TamU-kaupasta, Tampere Unitedin kotisivuilla ”Osta lippuja” -napin takaa löytyvästä Liveton toteuttamassa lippukaupasta tai Smartumin verkkokaupasta.

Jos ostat kausikorttisi Smartumin lippukaupasta, saat sähköpostiisi Smartumin maksutositteen, jossa on mukana ostoksesi yksilöivä tapahtumanumero. Lähetä tämä tapahtumanumero sähköpostitse osoitteeseen kauppa (ät) tampereunited.fi ja ilmoita samalla osoite, johon haluat kausikorttisi postitettavan.

Onnea arvontaan! Katso myös VIP-kausikorttiarvonnan säännöt.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49