Ohjeet lippukaupan käyttöön

Tampere Unitedin otteluliput ja kausikortit ovat myynnissä Liveton toteuttamassa lippukaupassa suoraan Tampere Unitedin kotisivuilla. Kaikkien sivujen oikeassa laidassa on sininen ”Osta lippuja” painike, jota painamalla lippukauppa aukeaa sivupalkkiin. Lippukaupassa on ennen kauden alkua myynnissä kausikortit ja kauden aikana aina liput seuraavaan kotiotteluun.

Saat kausikorttiostoksestasi PDF-tositteen sähköpostiisi, mutta postitamme painetun kausikortin ostoksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lisäksi kausikortteja jaetaan talven aikana Pirkkahallissa pelattavissa harjoitusotteluissa fanituotteiden myyntipisteellä. Kotisivuilla olevan lippukaupan lisäksi kausikortit ovat edelleen myynnissä myös TamU-kaupassa, jossa tarjolla on myös kaikki Tampere Unitedin fanituotteet.

Otteluliput lähetetään ostoksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen PDF-muodossa. Stadionille tullessasi lippu skannataan. Voit näyttää lippusi stadionin portilla suoraan mobiililaitteesta, tai halutessasi voit myös tulostaa lipun.