Ohjeet lippukaupan käyttöön

Tampere Unitedin otteluliput ja kausikortit ovat myynniss√§ Liveton toteuttamassa lippukaupassa suoraan Tampere Unitedin kotisivuilla. Kaikkien sivujen oikeassa laidassa on sininen ”Osta lippuja” painike, jota painamalla lippukauppa aukeaa sivupalkkiin. Lippukaupassa on ennen kauden alkua myynniss√§ kausikortit ja kauden aikana aina liput seuraavaan kotiotteluun.

Saat kausikorttiostoksestasi PDF-tositteen sähköpostiisi, mutta postitamme painetun kausikortin ostoksen yhteydessä antamaasi osoitteeseen. Lisäksi kausikortteja jaetaan talven aikana Pirkkahallissa pelattavissa harjoitusotteluissa fanituotteiden myyntipisteellä. Kotisivuilla olevan lippukaupan lisäksi kausikortit ovat edelleen myynnissä myös TamU-kaupassa, jossa tarjolla on myös kaikki Tampere Unitedin fanituotteet.

Otteluliput lähetetään ostoksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen PDF-muodossa. Stadionille tullessasi lippu skannataan. Voit näyttää lippusi stadionin portilla suoraan mobiililaitteesta, tai halutessasi voit myös tulostaa lipun.