VIP-kausikorttiarvonnan säännöt 2018

JÄRJESTÄJÄ

Jalkapalloseura Tampere United ry (”TamU” tai ”järjestäjä”), y-tunnus 1509072-3

OSALLISTUMISOIKEUS

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet.

KILPAILUAIKA

Kilpailu alkaa 11.4.2018 ja päättyy 27.4.2018 klo 23.59.

OSALLISTUMINEN

Kilpailuun voi osallistua ostamalla Tampere Unitedin kausikortti kaudelle 2018 TamU-kaupasta, Tampere Unitedin kotisivuilla ”Osta lippuja” -napin takaa löytyvästä Liveton toteuttamassa lippukaupasta tai Smartumin verkkokaupasta.

Kilpailuun voi osallistua ostamalla minkä tahansa tarjolla olevista kausikorttityypeistä.

Kilpailussa ovat automaattisesti mukana myös ne, jotka ovat ostaneet kausikortin ennen 11.4.2018.

PALKINNOT

Kausikortin ostaneiden kesken arvotaan kahden VIP-kausikortin paketti. Lisäksi arvotaan kaksi Tampere Unitedin huivia.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

ARVONTA JA VOITTAJILLE ILMOITTAMINEN

Arvonta suoritetaan 28.4.2018 klo 8.00.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse viimeistään 28.4.2018 klo 12, ja heidän nimensä voidaan mainita uutisoinnissa Tampere Unitedin kotisivuilla.

Palkinnot ovat noudettavissa Tampere Unitedin kotiotteluissa. Voittajille annetaan tarkemmat ohjeet samalla kun heille ilmoitetaan voitosta.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Arvontaan osallistujat vapauttavat järjestäjän vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Kilpailun järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien järjestäjästä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja kilpailusta.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan järjestäjän kotisivuilla.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi järjestäjän käyttöön, etkä Facebookille. Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

29.10. Klubi 04 - TamU 4 – 0

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

7.10. Pato - TamU 2 6 – 5

klo - TamU

klo - TamU naiset

klo - TamU 2