Kaupunginosa­juniorien kausi lähtee käyntiin 1. kesäkuuta – ilmoittautuminen on avoinna

06/05/2020
Uutinen

Tampere Unitedin kaupunginosatoiminnan kesäkausi 2020 päästään vihdoin aloittamaan heti kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Koska aloitus viivästyy aiotusta, toimintaa järjestetään yhtäjaksoisesti aina 20.9. asti ilman kesätaukoa. Ilmoittautuminen on auki nyt!

”Saadaan vihdoin kausi käyntiin”, iloitsee seuran junioritoiminnasta vastaava Markus Kyöstäjä. ”Saimme suunniteltua kesäkauden rakenteen ja tapahtumat hyvissä ajoin helmikuussa, mutta sitten koronavirus pysäytti maailman. Sen jälkeen niin seuratoimijat kuin harrastajatkin ovat eläneet epätietoisuudessa, mitä tapahtuu seuraavaksi ja milloin. Ylimääräistä vapaa-aikaa on hyödynnetty seurakehitykseen, mm. työstämällä seuran valmennuslinjausta.”

Kausi alkaa siis 1.6. ja viivästyneestä aloituksesta johtuen se jatkuu yhtäjaksoisesti ilman kesätaukoa 20.9 asti. Näin lapsille saadaan alkuperäisen suunnitelman mukainen määrä tapahtumia. Kesäkauden hinta on 85–135 €. Alemmat maksut koskevat niitä, jotka osallistuivat toimintaan kuluneena talvena, ja maksua alentaa myös se, jos pelaajalla ei ole tarvetta uudelle pelipaidalle. Jos pandemiatilanteen muuttuessa kausi joudutaan keskeyttämään ennen aikojaan, saa kausimaksun osittain takaisin. Tästä on kerrottu tarkemmin ilmoittautumislomakkeessa.

Alle 7-vuotiaille on tänä kesänä Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueita Amurissa, Epilässä, Kalevassa, Kaukajärvellä, Linnainmaalla, Viinikassa ja Vuoreksessa. Hiukan vanhempien juniorien eli 8- ja 9-vuotiaiden toiminta keskittyy kaupungin itä- ja länsipuolelle kahteen joukkueeseen. Itä-Tampereen ryhmät harjoittelevat Kaukajärvellä ja Länsi-Tampereen ryhmät Lamminpäässä. Tarkemmat tiedot ryhmistä ja harjoitusajoista löydät TamU-juniorien omilta nettisivuilta.

Pelien muodossa lapset pääsevät harjoittelemaan seuran sisäisissä peli-illoissa, joiden järjestämiseen koronavirustilanteen vallitessa odotamme vielä täsmennyksiä Palloliitolta. Peli-iltoihin kutsutaan mahdollisuuksien mukaan vierailevia joukkueita muista seuroista.

Viime kesänä kaupunginosajoukkueilla oli ensimmäistä kertaa palkatut ohjaajat, ja toimintamalli todettiin erittäin toimivaksi. Varapuheenjohtaja Markus Kyöstäjä painottaakin sitä, että vanhemmat voivat hyvillä mielin tuoda lapsensa TamUun.

”Tampere Unitedissa ei tarvitse painia yleisen ongelman kanssa, jossa vanhempia velvoitetaan puolipakolla lasten ryhmien ohjaajiksi. Ohjaajina jatkavat viime kesältä tutut ohjaajat vuoden kokeneempina, joten siltä osin kaikki onkin jo lähes valmiina. Nyt kaikki sankoin joukoin ilmoittautumaan!”

Ilmoittautumaan pääset TamU-junioreiden nettisivulla olevalla lomakkeella: tampereunited.fi/juniorit/kaupunginosajoukkueet/ilmoittaudu

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

24.5. NoPS - TamU 2 2 – 1

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

31.5. klo 19 Loiske - TamU 2