6.5.2020

 
 

Kaupunginosa­juniorien kausi l√§htee k√§yntiin 1. kes√§kuuta ‚Äď ilmoittautuminen on avoinnaTampere Unitedin kaupunginosatoiminnan kesäkausi 2020 päästään vihdoin aloittamaan heti kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Koska aloitus viivästyy aiotusta, toimintaa järjestetään yhtäjaksoisesti aina 20.9. asti ilman kesätaukoa. Ilmoittautuminen on auki nyt!

”Saadaan vihdoin kausi k√§yntiin”, iloitsee seuran junioritoiminnasta vastaava Markus Ky√∂st√§j√§. ”Saimme suunniteltua kes√§kauden rakenteen ja tapahtumat hyviss√§ ajoin helmikuussa, mutta sitten koronavirus pys√§ytti maailman. Sen j√§lkeen niin seuratoimijat kuin harrastajatkin ovat el√§neet ep√§tietoisuudessa, mit√§ tapahtuu seuraavaksi ja milloin. Ylim√§√§r√§ist√§ vapaa-aikaa on hy√∂dynnetty seurakehitykseen, mm. ty√∂st√§m√§ll√§ seuran valmennuslinjausta.”

Kausi alkaa siis 1.6. ja viiv√§styneest√§ aloituksesta johtuen se jatkuu yht√§jaksoisesti ilman kes√§taukoa 20.9 asti. N√§in lapsille saadaan alkuper√§isen suunnitelman mukainen m√§√§r√§ tapahtumia. Kes√§kauden hinta on 85‚Äď135 ‚ā¨. Alemmat maksut koskevat niit√§, jotka osallistuivat toimintaan kuluneena talvena, ja maksua alentaa my√∂s se, jos pelaajalla ei ole tarvetta uudelle pelipaidalle. Jos pandemiatilanteen muuttuessa kausi joudutaan keskeytt√§m√§√§n ennen aikojaan, saa kausimaksun osittain takaisin. T√§st√§ on kerrottu tarkemmin ilmoittautumislomakkeessa.

Alle 7-vuotiaille on tänä kesänä Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueita Amurissa, Epilässä, Kalevassa, Kaukajärvellä, Linnainmaalla, Viinikassa ja Vuoreksessa. Hiukan vanhempien juniorien eli 8- ja 9-vuotiaiden toiminta keskittyy kaupungin itä- ja länsipuolelle kahteen joukkueeseen. Itä-Tampereen ryhmät harjoittelevat Kaukajärvellä ja Länsi-Tampereen ryhmät Lamminpäässä. Tarkemmat tiedot ryhmistä ja harjoitusajoista löydät TamU-juniorien omilta nettisivuilta.

Pelien muodossa lapset pääsevät harjoittelemaan seuran sisäisissä peli-illoissa, joiden järjestämiseen koronavirustilanteen vallitessa odotamme vielä täsmennyksiä Palloliitolta. Peli-iltoihin kutsutaan mahdollisuuksien mukaan vierailevia joukkueita muista seuroista.

Viime kesänä kaupunginosajoukkueilla oli ensimmäistä kertaa palkatut ohjaajat, ja toimintamalli todettiin erittäin toimivaksi. Varapuheenjohtaja Markus Kyöstäjä painottaakin sitä, että vanhemmat voivat hyvillä mielin tuoda lapsensa TamUun.

”Tampere Unitedissa ei tarvitse painia yleisen ongelman kanssa, jossa vanhempia velvoitetaan puolipakolla lasten ryhmien ohjaajiksi. Ohjaajina jatkavat viime kes√§lt√§ tutut ohjaajat vuoden kokeneempina, joten silt√§ osin kaikki onkin jo l√§hes valmiina. Nyt kaikki sankoin joukoin ilmoittautumaan!”

Ilmoittautumaan pääset TamU-junioreiden nettisivulla olevalla lomakkeella: tampereunited.fi/juniorit/kaupunginosajoukkueet/ilmoittaudu