Kartuta TamUn tuki­rahastoa naisten paikallis­ottelussa sunnuntaina

22/08/2023 TamU naiset
Uutinen

Tampere United järjestää yhdessä Hope Ry:n kanssa hyväntekeväisyys­tapahtuman naisten edustusjoukkueen sunnuntaina 27.8. FC Nokiaa vastaan pelattavan ottelun yhteydessä. Tapahtumassa kerätään varoja Tampere Unitedin tukirahastoon, jonka avulla tuetaan vähävaraisten tai syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta. Tapahtuma alkaa Pyynikin urheilukentällä klo 17.00 ja naisten ottelu potkaistaan käyntiin klo 18.00. Tapahtumaan on vapaaehtoinen pääsymaksu, jonka suuruuden saa valita vapaasti. Kaikki pääsymaksuilla kerätyt varat käytetään kokonaisuudessaan tukirahaston hyväksi.

Hyväntekeväisyysottelu TamU – FC Nokia

  • Naisten edustusjoukkueen ottelun yhteydessä kerätään varoja Tampere Unitedin tukirahastoon.
  • Rahaston tarkoitus on tukea vähävaraisten tai syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapallo- ja futsalharrastusta.
  • Rahastosta myönnettävän harrastus­tuen käytännön järjestelyistä vastaa Hope ry.

Vapaaehtoisen pääsymaksun voi maksaa ennalta TamU kaupassa, jossa tarjolla olevat summat ovat 2 €, 5 €, 10 €, 20 €, 50 € ja 100 €. Myös yritykset voivat osallistua. Halukkaiden yksityishenkilöiden ja yritysten nimet ilmoitetaan tapahtuman nettisivuilla tampereunited.fi/hyvantekevaisyysottelu-2023. Lisäksi ottelutapahtumassa jokaisella myyntipisteellä voi tehdä haluamansa kokoisia lahjoituksia.

TAPAHTUMAN AIKATAULU

  • 17.00 Stadionin portit aukeavat
  • 17.00 – 17.30 Anniskelualueilla Happy Hour 
  • 17.50 – 18.00 SAKARIAS esiintyy
  • 18.00 Naisten Kolmosen ottelu Tampere United – FC Nokia
  • 20.00 Lahjoitusshekin luovutus Hope Ry:lle
  • 20.15 Myyntipisteet sulkeutuvat ja tapahtuma päättyy.

Anniskelu: Katsomon länsipäädyssä on laaja anniskelualue. Alueella saatavilla Salama Brewing Companyn ja Pyynikin Brewing Companyn tuotteita. Lisäksi väkeviä juomia, viiniä, lonkeroa, seltzeriä ja siideriä. 

Kioski: Kioskilta saatavilla Tapolan grillimakkaraa ja Vegemin kasvismakkaraa. Saatavilla on myös kylmiä ja kuumia juomia sekä erilaisia makeisia. 

Pelialue: Finesportsin pelialueella on mm. pelikonsoleita sekä pöytäfutis.

Lapsille on myös pomppulinna!

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi vuonna 2009 perustajiensa tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. Yksi Hopen toimintamuodoista on tukea lasten ja nuorten harrastuksia tarjoamalla vähävaraisille lapsille mahdollisuuden kokeilla jotain uutta harrastusta tai aloittaa pitkäkestoisempi harrastaminen. Hope tukee myös lasten mahdollisuutta jatkaa jo olemassa olevia harrastuksiaan. Lisätietoja: hopeyhdistys.fi.

Tampere Unitedin tukirahasto

Kaikki Jalkapalloseura Tampere Unitedin tukirahastoon kerätyt varat käytetään avustuksina vähävaraisista perheistä tulevien pelaajien (5–17v) jalkapallo­­harrastuksen tukemiseen. Rahaston mahdollistavat mm. Jalkapallo-Säätiön tuki ja yksityishenkilöiden lahjoitukset. Rahastosta myönnettävän harrastustuen käytännön järjestelyistä vastaa Hope Ry. Katso rahaston säännöt. Katso rahaston säännöt.

Lahjoituksen voi tehdä tilisiirtona keräystilille:
Jalkapalloseura Tampere United ry
IBAN: FI21 5730 0820 4323 71
BIC: OKOYFIHH
Viite: 1122

Rahankeräyksen järjestäjä:
Jalkapalloseura Tampere United ry
Ilmarinkatu 28 LH 2
33500 Tampere

Sähköposti: hallitus@tampereunited.fi
Puhelin: +358 20 127 7740

Rahankeräyksen lupanumero: RA/2022/1660

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2