Ennakkoliput kauden avaukseen Tiketistä – myös portilla myydään lippuja pelipäivänä

11/06/2020
Uutinen

Lipunmyynti lauantaina pelattavaan Kolmosen avausotteluun käy kuumana. Tiketissä on myynnissä sadan lipun kiintiö, josta noin puolet on jo myyty. Lippuja jää joka tapauksessa myyntiin myös pelipäivänä Pyynikin urheilukentän lipunmyyntiin. Lippujen myynti alkaa klo 16.00 ja ottelu klo 17.00. Jos et osta ennakkolippua, kannattaa tulla ajoissa paikalle, ja mieluiten heti porttien auetessa. Anniuskelualue ja grillipiste palvelevat heti klo 16.00 alkaen..

Lippuja on vapautunut myyntiin mukavasti, sillä moni Aina Tampere – Ikuisesti United -tukikampanjasta lipun ostanut on ilmoittanut, että ei aio käyttää lippua. Tiedossa onkin ollut, että moni on ostanut kampanjalipun, vaikka myös kausikortti on ollut jo takataskussa. Myös lukuisat ottelutapahtuman henkilöstöön kuuluvat ovat ostaneet kampanjalipun tai kausikortin, vaikkeivat luonnollisesti näitä tarvitsisikaan. Ilmoituksen käyttämättä jäävästä kampanjalipusta tai kausikortista voi edelleen tehdä. Näin annat jollekin toiselle mahdollisuuden tulla todennäköisesti loppuun myytävään otteluun.

Jos taasen olet edelleen vailla lippua otteluun, osta se Tiketistä. Tai jos haluat auttaa seuraa isommalla summalla, voit hankkia Aina Tampere – Ikuisesti United -kampanjalipun. Nähdään lauantaina Pyynikin urheilukentän sinivihreässä tunnelmassa!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

24.9. GrIFK - TamU 1 – 4

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

21.9. TKT - TamU 2 2 – 0

29.9. klo 19 TamU - FC Jazz

klo - TamU naiset

30.9. klo 16 TamU 2 - TPV