Kausikortin tai kampanjalipun ostanut: vapauta lippusi jos et ole tulossa lauantain otteluun

09/06/2020
Uutinen

Ensi lauantaina 13.6. pelattavaan Ilves-Kissat-otteluun voidaan ottaa yhteensä 460 katsojaa, kun 500 hengen kiintiöstä 40 paikkaa menee tapahtumahenkiöstölle. Kausikortteja, kampanjalippuja ja VIP-lippuja on myyty yhteensä 330 kpl ja lisäksi Tiketillä on tässä vaiheessa 50 lipun kiintiö. Näin ollen lippuja on jäämässä yleiseen myyntiin portille vain alle 100 kpl. Siksi tarjoamme kausikortin tai Aina Tampere – Ikuisesti United -kampanjalipun ostaneille mahdollisuuden vapauttaa oma paikka myyntiin. Jos et siis ole itse tulossa peliin, vapauta paikka jollekin innokkaalle, joka haluaa nähdä ottelun paikan päältä. Samallla annat myös lisätukea seuralle kun lippuja voidaan myydä enemmän.

TamU-uutiskuva

”Odotamme, että lauantain ottelu myydään viimeistään portilta loppuun. Moni on ostanut tukimielessä sekä kausikortin että kampanjalipun, ja varmaankin moni on ostanut kampanjalipun tukeakseen seuraa vaikkei olisi tulossa otteluun. Ja toki on myös niitä, jotka eivät pääse otteluun kun ajankohta ei olekaan omiin aikatauluihin sopiva. Jos lippu tai kausikortti on jäämässä käyttämättä, olisi upea solidaarisuuden osoitus vapauttaa paikka myyntiin”, vetoaa TamUn puheenjohtaja Antti Niemisö.

Toivomme tietenkin, että mahdollisimman moni kausikortin tai kampanjalipun hankkinut pääsee paikalle lauantaina. Jos ottelu on kuitenkin jäämässä väliin, ilmoita siitä oheisella lomakkeella, niin saamme lippusi myyntiin. Jos olet hankkinut sekä kausikortin että kampanjalipun, voit vapautaa myyntiin näistä vain toisen tai molemmat paikat. Rastita lomakkeella ne paikat, jotka haluat vapauttaa.

Anna kaverille mahdollisuus päästä peliin ja kasvata samalla seuran lipputuloja!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.6. TamU - FC Honka 1 – 1

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

9.6. TamU 2 - TP-T 0 – 3

15.6. klo 14 Ilves 2 - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

15.6. klo 13 Pato - TamU 2