Yöfutis palaa monen vuoden tauon jälkeen Tapahtumien Yönä torstaina 4.8.

28/06/2022 Seura / TamU
Uutinen

Tampere United järjestää kaikille jalkapallon ystäville avoimen Yöfutis-turnauksen Tapahtumien Yönä torstaina 4.8. Pyynikin urheilukentällä. Yöfutis alkaa klo 21.30 ja jatkuu aina puolille öin asti. Kokoa kuuden hengen joukkue ja tule pelaamaan höntsyfutista Pyynikin urheilukentän tunnelmallisissa iltavaloissa! Ilmoittautuminen Yöfutikseen aukeaa maanantaina 4.7. klo 8.00 osoitteessa tampereunited.fi/yofutis.

Ennen Yöfutista Pyynikillä pelataan Kakkosen ottelu Tampere Unitedin ja FC Honka Akatemian välillä klo 19.00 alkaen. Tähän otteluun liput maksavat 10 € aikuisilta ja 7 € alennusryhmiltä, mutta ottelun jälkeiseen Yöfutikseen on yleisöllä vapaa pääsy.

Höntsyfutisturnauksen lisäksi Yöfutiksessa voi pelata muun muassa pleikkapelejä ja pöytäfutista Finesportsin pelipisteellä. Pisteellä pääsee haastamaan pelien yhteydessä kavereita, muita osallistujia tai vaikkapa perheenjäseniä. Samalla pääset pilkistämään e-urheilun maailmaan. Pelipiste on auki kaiken ikäisille, ja osallistavaa ohjelmaa on luvassa lapsille ja aikuisille!

Grillipiste ja anniskelualue palvelevat Yöfutiksessa ja sitä edeltävässä Kakkosen ottelussa. Grillipisteellä on tarjolla Tapolan ja Vegemin makkaroita sekä kylmiä ja kuumia juomia sekä makeaa ja suolaista pikkupurtavaa. Anniskelualue tarjoilee ennen kaikkea Pyynikin Brewing Companyn tuotteita.

Iltavalojen lisäksi tunnelmaa Pyynikille luo DJ.

Turnauksen kulku ja ilmoittautuminen

Yöfutiksessa pelataan joukkueilla, joissa on maalivahti ja viisi kenttäpelaajaa ilman vaihtopelaajia. Turnaus pelataan siten, että ensin pelataan kaksi neljän joukkueen alkulohkoa. Tämän jälkeen pelataan puolivälierät, välierä ja finaali. Otteluiden peliaika on 10 minuuttia ja ne pelataan pikkukentillä pieniin maaleihin.

Turnausmuotoisten pelien lisäksi tarjolla on vapaampaa höntsäilyä niille, jotka haluavat potkia palloa vielä tätäkin rennommin. Tähän voi osallistua myös yksittäisenä pelaajana. Tarvittaessa myös turnaukseen osallistuvia joukkueita voidaan täydentää paikalle tulevilla yksittäsillä pelaajilla.

Ilmoittautuminen Yöfutikseen aukeaa maanantaina 4.7. klo 8.00 osoitteessa tampereunited.fi/yofutis. Mukaan pääsevät kahdeksan ensimmäisenä ilmoittautunutta joukkuetta. Turnaukseen osallistuminen maksaa 20 € / joukkue ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.4. FC Honka - TamU 1 – 1

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

24.3. FC Kangasala - TamU 2 2 – 3

17.4. klo 19 TamU - FC Inter 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

16.4. klo 18 TamU 2 - EIF