Yöfutis 2016

tamu-yofutis-2016

Tampere United j√§rjest√§√§ Y√∂futis-tapahtuman Tapahtumien y√∂n√§ torstaina 4.8. klo 22‚Äď24 Pyynikin urheilukent√§ll√§. Tapahtumassa halukkaat p√§√§sev√§t pelamaan h√∂ntsyfutista tunnelmallisessa y√∂valaistuksessa ja tutustumaan TamUn alati laajentuvaan harraste- ja junioritoimintaan. Y√∂futiksen musiikkitarjonnasta vastaa GE DJ’s.

Yöfutista ennen pelataan klo 19.30 alkaen Kolmosen ottelu, jossa Tampere United saa vastaansa Hämeenlinnan Härmän. Tarjolla molemmissa tapahtumissa on grillimakkaraa ja virvoitusjuomia. Lisäksi ennen Kolmosen ottelua ja sen aikana Pyynikin käsityöläispanimo tarjoilee laadukasta Tampere Unitedin nimikko-olutta. Otteluun on vapaa pääsy, eikä yöfutiksen pelaamisestakaan peritä maksua.

Yöfutikseen on ilmoittautunut kahdeksan 1+5 pelaajan joukkuetta, jotka pelaavat turnauksen siten, että ensin pelataan kaksi neljän joukkueen alkulohkoa. Tämän jälkeen pelataan puolivälierät, välierä ja finaali. Otteluiden peliaika on 10 minuuttia ja ne pelataan pikkukentillä pieniin maaleihin.

Turnausmuotoisten pelien lisäksi tarjolla on vapaampaa höntsäilyä niille, jotka haluavat potkia palloa vielä tätäkin rennommin. Joukkueiden ilmoittautuminen Yöfutikseen on päättynyt, mutta yksittäisenä pelaajana voit tulla paikalle ilman ennakkoilmoittautumista.