Yöfutis 2021

tamu-yofutis-2021

Tampere United j√§rjest√§√§ Y√∂futis-tapahtuman Tapahtumien y√∂n√§ torstaina 5.8. klo 22‚Äď24 Pyynikin urheilukent√§ll√§. Tapahtumassa halukkaat p√§√§sev√§t pelamaan h√∂ntsyfutista tunnelmallisessa y√∂valaistuksessa. Y√∂futiksen musiikkitarjonnasta vastaa DJ. Tapahtumaa varten Pyynikille on rakennettu my√∂s erillinen pelipiste. Pisteell√§ on mm. pleikkapelej√§ ja p√∂yt√§futista. Pisteell√§ p√§√§see mukaan osallistavaan ohjelmaan, jossa k√§vij√§t p√§√§sev√§t nauttimaan erilaisista peleist√§ ja haasteista. Pisteell√§ p√§√§set haastamaan pelien yhteydess√§ kavereita, muita osallistujia tai vaikkapa perheen j√§seni√§. Samalla p√§√§set pilkist√§m√§√§n e-urheilun maailmaan. Piste on auki kaiken ik√§isille ja ohjelmaa on luvassa lapsista aikuisiin!

Y√∂futista ennen pelataan klo 19.30 alkaen Kolmosen ottelu, jossa Tampere United saa vastaansa S√§√§ksj√§rven Loiskeen. Tarjolla molemmissa tapahtumissa on grillipisteell√§ lihansy√∂jille Tapolan grillimakkaraa sek√§ kaikille sopivana vaihtoehtona Vegemin kasvismakkaraa. Lis√§ksi tarjolla on virvokkeita, kahvia ja makeisia. My√∂s kannattajatuotteet ovat myynniss√§ samalla myyntipisteell√§. Lis√§ksi ravintola 4 Vuodenaikaa tuo oman grillins√§ Pyynikille, tarjolla on vaihtuvia annoksia. Pyynikin Brewing Companyn tuotteita tarjoileva anniskelualue on sijoitettu p√§√§katsomoon. Liput otteluun maksavat aikusilta 8 ‚ā¨ ja alennusryhmilt√§ 5 ‚ā¨. Alennusryhmi√§ ovat seuran j√§senet sek√§ 7-16 vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja el√§kel√§iset. Ottelun ennakkoliput myy Tiketti. Y√∂futikseen ja oheisohjelmaan osallistuminen on ilmaista.

Yöfutis-tapahtumaan voi tulla ilman joukkuetta tai joukkueen kanssa. Joukkueiden koko on noin 1+5 pelaajaa, ja täydennämme joukkueita tarvittaessa paikan päällä lisäpelaajilla. Kokoa joukkueesi ja ilmoita se mukaan tällä sivulla (ilmoittautuminen avataan myöhemmin). Yksittäisenä pelaajana paikalle voi tulla myös yksin, ja kaikki halukkaat pääsevät pelaamaan.

Turnaus pelataan siten, että ensin pelataan kaksi neljän joukkueen alkulohkoa. Tämän jälkeen pelataan puolivälierät, välierä ja finaali. Otteluiden peliaika on 10 minuuttia ja ne pelataan pikkukentillä pieniin maaleihin.

Turnausmuotoisten pelien lisäksi tarjolla on vapaampaa höntsäilyä niille, jotka haluavat potkia palloa vielä tätäkin rennommin. Joukkueiden ilmoittautuminen Yöfutikseen on päättynyt, mutta yksittäisenä pelaajana voit tulla paikalle ilman ennakkoilmoittautumista.