Tule pelaamaan Yöfutista Tapahtumien Yönä torstaina 10.8.

01/08/2023 Seura / TamU 2
Uutinen

Tampere United järjestää kaikille jalkapallon ystäville avoimen Yöfutis-turnauksen Tapahtumien Yönä torstaina 10.8. tunnelmallisella Pyynikin urheilukentällä. Yöfutista pelataan klo 18.00 alkavan miesten Kolmosen ottelun TamU 2 – ACE jälkeen kello 20.00 – 22.00. Kokoa kuuden hengen joukkue ja tule pelaamaan höntsyfutista ja nauttimaan palveluista hyvässä seurassa ja tunnelmassa. Tarkemmat tiedot turnauksesta ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta tampereunited.fi/yofutis.

Yöfutis torstaina 10.8.

  • Osa Tampereen Teatterikesän legendaarisen Tapahtumien Yön virallista ohjelmaa.
  • Höntsyfutisturnaus kuuden hengen joukkueilla Pyynikin urheilukentällä.
  • Lisäksi yleisölle tarjolla mm. pöytäfutista ja beer bongia, Happy Hour anniskelualueella ja grillipisteen palvelut.

Höntsyfutisturnauksen lisäksi Yöfutiksessa voi pelata muun muassa pöytäfutista ja beer bongia Finesportsin pelipisteellä. Yleisöllä on vapaa pääsy sekä Kolmosen otteluun että Yöfutikseen, ja myös pelipiste on käytössä veloituksetta.

Yleisöä palvelevat anniskelualue ja grillipiste. Palvelut aukeavat klo 17.30 ja ovat avoinna aina Yöfutiksen loppuun asti. Grillipisteellä on tarjolla mm. Tapolan ja Vegemin makkaroita, muuta pientä purtavaa sekä kylmiä ja kuumia juomia.

Anniskelualueella alkaa Kolmosen ottelun päätyttyä Happy Hour, joka jatkuu aina Yöfutiksen loppuun asti. Happy Hourin aikana Pyynikin Brewing Companyn ja Salama Brewing Companyn juomat maksavat 5 € / tölkki. Pyynikin oluita myydään puolen litran (500 ml) tölkeissä, Salama Brewingin oluita 440 ml tölkeissä ja lonkeroa ja siideriä 330 ml tölkeissä.

Ilmoittautuminen Yöfutikseen

Yöfutiksessa järjestettävässä höntsyfutisturnauksessa pelataan ensin kaksi kolmen joukkueen alkulohkoa. Tämän jälkeen pelataan välierä ja finaali. Otteluiden peliaika on 10 minuuttia, ja ne pelataan pikkukentillä pieniin maaleihin. Finaalin ja pronssiottelun peliaika 15 minuuttia. Turnauksen palkintona jaetaan voittajajoukkueen pelaajille VIP-liput TamUn otteluun (arvo 50 € per lippu) sekä yllätyspalkinnot.

Yöfutikseen pääsevät mukaan kuusi ensimmäisenä ilmoittautunutta joukkuetta. Turnaukseen osallistuminen maksaa 20 € / joukkue ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tarkemmat tiedot turnauksesta ja ilmoittautuminen: tampereunited.fi/yofutis.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.4. FC Honka - TamU 1 – 1

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

24.3. FC Kangasala - TamU 2 2 – 3

17.4. klo 19 TamU - FC Inter 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

16.4. klo 18 TamU 2 - EIF