9.5.2020

 
 

Tukikampanjassa ollaan enää noin 500 euron päässä saunan tuomisesta PyynikilleEdustusjoukkue on palannut harjoituksiin Pyynikin urheilukent√§lle, ja tulevan sarjakauden odotus k√§y kuumimmillan. Samalla my√∂s AINA TAMPERE ‚Äď UKUISESTI UNITED -tukikampanja l√§henee tavoitteitaan. Ensimm√§inen v√§litavoite on ker√§t√§ 5000 euron potti, jolloin kauden ensimm√§iseen otteluun Pyynikin urheilukent√§lle tuodaan sauna yhden onnekkaan kaveriporukan k√§ytt√∂√∂n.

Tukikampanjan ideana on ostaa lippu tulevan kauden avausotteluun, vaikka vielä ei tiedetä, milloin tämä ottelu pelataan. Kampanjan lopullinen tavoite on 10 000 euroa, mutta tätä ennen napsitaan välitavoitteita, joista ensimmäinen on siis jo lähellä toteutua. Viidentuhannen euron potista puuttuu enää viitisensataa euroa, ja kun se toteutuu, arvotaan kampanjalipun ostaneista se, joka saa kutsua kymmenen hengen porukan saunomaan kanssaan. Kaikkien saunojien tulee luonnollisesti hankkia kampanjasta lippu otteluun.

Kauden avausottelun ajankohta ei ole vielä tiedossa, mutta se kuitenkin tiedetään, että se pelataan aikaisintaan lauantaina 13.6. Saunan tuominen Pyynikille on tietenkin alisteinen viranomaisten määräyksille. Jos kävisi niin, että saunominen ensimmäisessä ottelussa ei ole mahdollista, sauna tuodaan tietenkin heti ensimmäiseen mahdolliseen otteluun.

AINA TAMPERE ‚Äď IKUISESTI UNITED -lippukategoriat

Kampanjan ensimmäinen välitavoite eli 5000 euroa on siis täyttymässä. Jos kampanja saavuttaa 7000 euroa, Pyynikille tuodaan telttasaunan lisäksi myös palju saunaporukan käyttöön. Jos varsinainen 10 000 euron tavoite täyttyy, ensimmäisessä ottelussa on kaikille ilmainen makkaratarjoilu, jossa valittavana on useita eri herkkuja Tapolan laajasta valikoimasta. Lisäksi tapahtumassa on luvassa musiikkia. Sopiva bändikin on jo alustavasti varattuna, mutta koska ottelun päivämäärä ei ole tiedossa, varausta ei voida vielä bändin puolesta lukita.

Tukikampanjaan osallistuneet on lueteltu kampanjasivulla. Katso myös tukikampanjan videot Facebookissa!