12.5.2020

 
 

Tukikampanja saavutti 5000 ‚ā¨ ‚Äď sauna Pyynikille ja TamU-TV:lt√§ kova haasteAina Tampere ‚Äď Ikuisesti United -tukikampanja ylitti my√∂h√§√§n maanantai-iltana ensimm√§iseksi v√§litavoitteeksi asetetun 5000 euron rajan. N√§in Tampere Unitedin avausotteluun Pyynikille tuodaan sauna, johon p√§√§se yksi onnellinen arvonnan voittaja kymmenen tukikampanjaan osallistuneen kaverinsa kanssa. Arvonta suoritetaan tukikampanjan p√§√§tytty√§.

Saunan ja paljun tuominen Pyynikille on tietenkin alisteinen viranomaisten määräyksille. Jos kävisi niin, että saunominen ensimmäisessä ottelussa ei ole mahdollista, sauna tuodaan tietenkin heti ensimmäiseen mahdolliseen otteluun.

TamU-TV mukana kampanjassa ja kaudessa

Seuraava välitavoite on 7000 euroa, jonka kannustimena on se, että silloin Pyynikille tuodaan myös palju saunojien käyttöön. Lisäksi kampanjaan on lisätty aivan uusi välitavoite: jos lippuja kauden avaukseen myydään vähintään 8000 eurolla, TamU-TV tekee otteluun 24 tunnin mittaisen ennakkolähetyksen. Näin hullun idean isä voi tietenkin olla vain Tarmo Lyytikäinen.

”Joukkueen ohella my√∂s TamU-TV luonnollisesti valmistautuu tulevaan kauteen. Jo nyt on selv√§√§, ett√§ kausi 2020 vied√§√§n TamU-TV:n osalta l√§pi v√§hint√§√§n viime kauden panostuksella”, Lyytik√§inen kertoo.

TamU-TV on tehnyt suunnitelmat jo hyvissä ajoin myös sen murheellisen vaihtoehdon varalle, että otteluita jouduttaisiinkin jossain vaiheessa pelaamaan ilman yleisöä.

”Silloin TamU-TV on entist√§kin vahvemmin mukana. Missiomme on siin√§ tilanteessa tuoda pelit kannattajien n√§ht√§v√§ksi parhaalla mahdollisella tavalla”, Lyytik√§inen paljastaa.

”Kaikille meille TamU-TV:t√§ tekeville Sinipaidat on syd√§men asia. Vaikeana aikana tukikampanjan t√§rkeys seuralle korostuu ja haluamme omalla toiminnallamme edesauttaa rahankeruuta heitt√§m√§ll√§ kroppaa likoon. Jos yksikin lahjoitus tulee t√§m√§n v√§litavoitteen innoittamana, on ty√∂mme tuolloin tehty!”

Tukikampanjan etenemist√§ voi seurata Aina Tampere ‚Äď Ikuisesti United -kampanjasivulla, jossa on n√§kyvill√§ my√∂s seuraavan v√§litavoitteiden sek√§ kampanjan lopullisen 10 000 euron tavoitteen mukaiset etenemismittarit. Sivulla on my√∂s lueteltu kampanjaan osallistuneet.

Kauden avausottelun ajankohta ratkeaa lopullisesti jo pian. Lippu kannattaa kuitenkin osta heti. Valitse itsellesi sopiva hinta alla näkyvistä lippukategorioista.

AINA TAMPERE ‚Äď IKUISESTI UNITED -lippukategoriat