Tukikampanja saavutti 5000 € – sauna Pyynikille ja TamU-TV:ltä kova haaste

12/05/2020
Uutinen

Aina Tampere – Ikuisesti United -tukikampanja ylitti myöhään maanantai-iltana ensimmäiseksi välitavoitteeksi asetetun 5000 euron rajan. Näin Tampere Unitedin avausotteluun Pyynikille tuodaan sauna, johon pääse yksi onnellinen arvonnan voittaja kymmenen tukikampanjaan osallistuneen kaverinsa kanssa. Arvonta suoritetaan tukikampanjan päätyttyä.

Saunan ja paljun tuominen Pyynikille on tietenkin alisteinen viranomaisten määräyksille. Jos kävisi niin, että saunominen ensimmäisessä ottelussa ei ole mahdollista, sauna tuodaan tietenkin heti ensimmäiseen mahdolliseen otteluun.

TamU-TV mukana kampanjassa ja kaudessa

Seuraava välitavoite on 7000 euroa, jonka kannustimena on se, että silloin Pyynikille tuodaan myös palju saunojien käyttöön. Lisäksi kampanjaan on lisätty aivan uusi välitavoite: jos lippuja kauden avaukseen myydään vähintään 8000 eurolla, TamU-TV tekee otteluun 24 tunnin mittaisen ennakkolähetyksen. Näin hullun idean isä voi tietenkin olla vain Tarmo Lyytikäinen.

”Joukkueen ohella myös TamU-TV luonnollisesti valmistautuu tulevaan kauteen. Jo nyt on selvää, että kausi 2020 viedään TamU-TV:n osalta läpi vähintään viime kauden panostuksella”, Lyytikäinen kertoo.

TamU-TV on tehnyt suunnitelmat jo hyvissä ajoin myös sen murheellisen vaihtoehdon varalle, että otteluita jouduttaisiinkin jossain vaiheessa pelaamaan ilman yleisöä.

”Silloin TamU-TV on entistäkin vahvemmin mukana. Missiomme on siinä tilanteessa tuoda pelit kannattajien nähtäväksi parhaalla mahdollisella tavalla”, Lyytikäinen paljastaa.

”Kaikille meille TamU-TV:tä tekeville Sinipaidat on sydämen asia. Vaikeana aikana tukikampanjan tärkeys seuralle korostuu ja haluamme omalla toiminnallamme edesauttaa rahankeruuta heittämällä kroppaa likoon. Jos yksikin lahjoitus tulee tämän välitavoitteen innoittamana, on työmme tuolloin tehty!”

Tukikampanjan etenemistä voi seurata Aina Tampere – Ikuisesti United -kampanjasivulla, jossa on näkyvillä myös seuraavan välitavoitteiden sekä kampanjan lopullisen 10 000 euron tavoitteen mukaiset etenemismittarit. Sivulla on myös lueteltu kampanjaan osallistuneet.

Kauden avausottelun ajankohta ratkeaa lopullisesti jo pian. Lippu kannattaa kuitenkin osta heti. Valitse itsellesi sopiva hinta alla näkyvistä lippukategorioista.

AINA TAMPERE – IKUISESTI UNITED -lippukategoriat

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

19.6. klo 19 TuTo - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2