TamU-juniorien uudet sivut auki: ilmoittaudu kaupunginosa­joukkueisiin

21/02/2017
Uutinen

Ilmoittautuminen Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueisiin on avoinna TamU-junioreiden uusilla kotisivuilla. Ensimmäiset TamU-juniorit valtasivat pelikentät vuonna 2014 ja vuonna 2017 TamU liikuttaa jo yli sataa pientä Sinipaitaa. TamU panostaa nyt ja tulevina vuosina voimakkaasti junioritoiminnan kasvattamiseen ja laadukkaaseen juniorivalmennukseen.

Tampere Unitedin junioreissa painopiste on matalan kynnyksen toiminnassa. Kaupungiosajoukkueemme tarjoavat kaikille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omien kykyjensä ja halujensa mukaisesti – kilpailullisia tavoitteita ei ole ja kaikki saavat pelata. Liikutamme 7-vuotiaita ja nuorempia 1–2 kertaa viikossa ja vanhempia lapsia 2–3 kertaa viikossa, jotta myös muille harrastuksille jää aikaa. Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueissa tärkeintä on, että kaikki osallistujat saavat kokea liikunnan riemua.

Pitkän tähtäimen suunnitelmana TamUlla on rakentaa laadukas valmennusorganisaatio, joka mahdollistaa pelaajapolun nappulasta jopa ammattilaistasolle saakka. Olemme sitoutuneet rakentamaan sen tarkalla ja pitkäjänteisellä työllä keskittyen ensisijaisesti juniorivalmennuksen kehitykseen ja monipuolisuuteen.

TamU-junioreiden uudet kotisivut löytyvät osoitteesta tampereunited.fi/juniorit. Tutustu toimintaan ja ilmoittaudu mukaan!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2