21.2.2017

 
 

TamU-juniorien uudet sivut auki: ilmoittaudu kaupunginosa­joukkueisiinIlmoittautuminen Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueisiin on avoinna TamU-junioreiden uusilla kotisivuilla. Ensimmäiset TamU-juniorit valtasivat pelikentät vuonna 2014 ja vuonna 2017 TamU liikuttaa jo yli sataa pientä Sinipaitaa. TamU panostaa nyt ja tulevina vuosina voimakkaasti junioritoiminnan kasvattamiseen ja laadukkaaseen juniorivalmennukseen.

Tampere Unitedin junioreissa painopiste on matalan kynnyksen toiminnassa. Kaupungiosajoukkueemme tarjoavat kaikille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omien kykyjens√§ ja halujensa mukaisesti ‚Äď kilpailullisia tavoitteita ei ole ja kaikki saavat pelata. Liikutamme 7-vuotiaita ja nuorempia 1‚Äď2 kertaa viikossa ja vanhempia lapsia 2‚Äď3 kertaa viikossa, jotta my√∂s muille harrastuksille j√§√§ aikaa. Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueissa t√§rkeint√§ on, ett√§ kaikki osallistujat saavat kokea liikunnan riemua.

Pitkän tähtäimen suunnitelmana TamUlla on rakentaa laadukas valmennusorganisaatio, joka mahdollistaa pelaajapolun nappulasta jopa ammattilaistasolle saakka. Olemme sitoutuneet rakentamaan sen tarkalla ja pitkäjänteisellä työllä keskittyen ensisijaisesti juniorivalmennuksen kehitykseen ja monipuolisuuteen.

TamU-junioreiden uudet kotisivut löytyvät osoitteesta tampereunited.fi/juniorit. Tutustu toimintaan ja ilmoittaudu mukaan!