Tampere United -juniorit

Tervetuloa TamU-junioreihin!

Ilmoittautuminen Tampere Unitedin ikäkausijoukkueisiin on avattu. Harjoitukset alkavat la 6.10.

Ilmoittautuminen Tampere Unitedin kaupunginosatoiminnan talvikaudelle 2018-2019 on auki! Harjoitukset aloitetaan 1.10 alkavalla viikolla.

Tampere United kasvattaa siipiään vuosi vuodelta. Haluamme kehittää myös tulevaisuuden huippulupauksia. Olemme linjanneet junioritoiminnan yhdeksi Tampere Unitedin tärkeimmäksi osa-alueeksi, johon keskitymme toden teolla nyt ja tulevina vuosina. Haluamme, että Tampere United on paras paikka aloittaa jalkapallo.

Painopisteemme on matalan kynnyksen toiminnassa. Kaupunginosajoukkueemme tarjoavat kaikille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omien kykyjensä ja halujensa mukaisesti – kilpailullisia tavoitteita ei ole ja kaikki saavat pelata. Harjoitusmäärämme mahdollistavat myös muiden lajien harrastamisen.

Pitkän tähtäimen suunnitelmanamme meillä on rakentaa laadukas valmennusorganisaatio, joka mahdollistaa pelaajapolun nappulasta jopa ammattilaistasolle saakka. Olemme sitoutuneet rakentamaan sen tarkalla ja pitkäjänteisellä työllä keskittyen ensisijaisesti juniorivalmennuksen kehitykseen ja monipuolisuuteen. Tarjoamme kaikille ohjaajillemme ja valmentajillemme sopivia valmentaja- ja ohjaajakoulutuksia valmennuspolun ensiaskelista lähtien.

Tampere Unitedin junioritoiminta on kasvanut vakaasti vuosi vuodelta. Ensimmäiset juniorijoukkueemme aloittivat vuonna 2014 ja vuonna 2018 meillä on kaupunginosajoukkueita joka puolella kaupunkia ja liikutamme jo noin 180 alle 11-vuotiasta lasta. Pyrimme tekemään kasvun toiminnan ohjaamisen laadusta tinkimättä.

Tampere United on saanut junioritoimintaan opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Edustus­joukkueen seuraava ottelu:

Tampere Unitedin logoFC Haka logo

TamU – FC Haka

su 16.12.2018 klo 18.25
Harjoitusottelu
Pirkkahalli C, Tampere

Seuran pääsivusto:
tampereunited.fi