Tampere United -juniorit

Tervetuloa TamU-junioreihin!

Minkä ikäiselle lapselle etsit toimintaa?

2011–2014-syntyneet

Tutustu

2015–2017-syntyneet

Tutustu

Lapsi-aikuisryhmät (noin 3–5-vuotiaat)

Tutustu

Ilmoittautuminen kesäkaudelle 2022 on käynnissä!

Tampere Unitedilla on iso tarjonta joukkueita aina 3-vuotiaista nuoruusikään asti. Katso tarkemmat tiedot toimintamalleista ”Info”-sivun alavalikosta ja joukkuekohtaiset tiedot harjoitusaikoineen ”Joukkueet”-sivun alavalikosta!

Meillä on mahdollista kokeilla harrastamista veloituksetta, lapsi-aikuisryhmässä 2 viikkoa ja muissa joukkueissa 4 viikkoa. Ilmoittaudu normaalin prosessin mukaisesti haluamaasi joukkueeseen ja tee sitoutumispäätös vasta sen jälkeen! Mikäli et halua kokeilujakson jälkeen jatkaa, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen juniorit@tampereunited.fi, niin emme turhaan lähettele maksumuistutuksia!

Tällä hetkellä voimassa olevat koronaepidemiaan liittyvät rajoitukset eivät estä lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Järjestämme toiminnan aina kulloinkin voimassa olevien viranomaissuositusten mukaisesti.

Kehotamme kaikkia noudattamaan viranomaisten ohjeistusta koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Voit ottaa seurantaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivun, jolle päivitetään ajankohtaista tietoa ja ohjeita. Katso myös valtioneuvoston tiedotteet koronavirustilanteesta sekä Pirkanmaan koronanyrkin tiedotteet.

Miten pääsen ilmoittautumaan?

Ilmoittautumislomakkeet löytyvät näistä linkeistä:

Edustusjoukkueisiin liitytään kokeilukertojen jälkeen. Katso ohjeet ja yhteystiedot aina kyseisen joukkueen sivulta:

Hae töihin valmentajaksi

Tampere Unitedissa valmennuksesta vastaavat aina palkatut valmentajat. Rekrytoimme uusia valmentajia pääasiassa keväisin ja syksyisin, mutta aloitus on mahdollista myös kesken kauden tarpeen vaatiessa. Hakuilmoitukset julkaistaan pääasiassa Duunitori-sivulla. Tällä hetkellä on avoinna seuraavia hakuja:

Pitkän tähtäimen suunnitelmanamme meillä on rakentaa laadukas valmennusorganisaatio, joka mahdollistaa pelaajapolun nappulasta jopa ammattilaistasolle saakka. Olemme sitoutuneet rakentamaan sen tarkalla ja pitkäjänteisellä työllä keskittyen ensisijaisesti juniorivalmennuksen kehitykseen ja monipuolisuuteen. Tarjoamme kaikille valmentajillemme sopivia valmentaja- ja ohjaajakoulutuksia valmennuspolun ensiaskelista lähtien.

Tampere Unitedin junioritoiminta on kasvanut vakaasti vuosi vuodelta. Ensimmäiset juniorijoukkueemme aloittivat vuonna 2014 ja kesällä 2021 junioreiden määrä ylitti jo 300 rajapyykin.

Tampere United on saanut junioritoiminnan kehittämiseen opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Edustus­joukkueen seuraava ottelu:

Ilves 2 logoTampere Unitedin logo

Ilves 2 – TamU

ma 15.8.2022 klo 19.00
Kakkonen
Kaupin tekonurmi 3, Tampere

Seuran pääsivusto:
tampereunited.fi