Tampere United -juniorit

Tervetuloa TamU-junioreihin!

Minkä ikäiselle lapselle etsit toimintaa?

2007-2008
syntyneet

Tutustu

2011-syntyneet

Tutustu

2012-syntyneet

Tutustu

2013-2014-syntyneet

Tutustu

2015 tai myöhemmin syntyneet

(Lapsi-aikuinen)

Tutustu

Talvikauden toiminta alkaa 5.10.

2013-2014-syntyneille järjestetään kaupunginosatoimintaa toimintaa lännessä, keskustassa ja idässä. 2011-2012-syntyneiden aluejoukkueet aloittavat toimintansa samalla viikolla idässä ja lännessä. 2007-2008-syntyneiden ikäkausijoukkue aloittaa uuden kauden samaisella viikolla. Katso tarkemmat tiedot toimintamalleista ”Info”-sivun alavalikosta ja joukkuekohtaiset tiedot harjoitusaikoineen ”Joukkueet”-sivun alavalikosta!

Ilmoittautumaan 2013-2014-syntyneiden kaupunginosatoimintaan pääset tästä ja 2011-2012-syntyneiden aluejoukkueisiin tästä! Jos olet kiinnostunut liittymään 2007-2008-syntyneiden ikäkausijoukkueeseen, sovi aluksi kokeilukerta harjoituksiin joukkueen vastuuvalmentajan kanssa.

Kehotamme kaikkia noudattamaan viranomaisten ohjeistusta koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Voit ottaa seurantaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivun, jolle päivitetään ajankohtaista tietoa ja ohjeita. Katso myös valtioneuvoston tiedotteet koronavirustilanteesta.

Tampere Unitedissa jokainen voi pelata jalkapalloa itselleen sopivalla tasolla ja sopivin määrin. Seuran ikäkausijoukkueet tarjoavat kilpaurheiluun painottuvan vaihtoehdon, kaupunginosajoukkueet laadukasta lähiliikuntaa ja harrasteryhmät erilaisia yhteisöllisiä tapoja jalkapallon harrastamiseen. Ikäkausijoukkueiden toiminnan laadusta vastaavat koulutetut ja ammattitaitoiset jalkapallovalmentajat. Kaupunginosajoukkueita ja harrasteryhmiä puolestaan ohjaavat koulutetut ohjaajat. Junioritoiminnan merkityksestä kertoo seuran strategiassa esitetty tavoite siitä, että Tampere United on paras paikka aloittaa jalkapallo.

Ilmoittautuminen ensi kesän lapsi-aikuisryhmiin avataan myöhemmin maaliskuussa. Klikkaa tästä ilmoittautumaan lapsi-aikuisryhmiin!.

.

.

.

Pitkän tähtäimen suunnitelmanamme meillä on rakentaa laadukas valmennusorganisaatio, joka mahdollistaa pelaajapolun nappulasta jopa ammattilaistasolle saakka. Olemme sitoutuneet rakentamaan sen tarkalla ja pitkäjänteisellä työllä keskittyen ensisijaisesti juniorivalmennuksen kehitykseen ja monipuolisuuteen. Tarjoamme kaikille ohjaajillemme ja valmentajillemme sopivia valmentaja- ja ohjaajakoulutuksia valmennuspolun ensiaskelista lähtien.

Tampere Unitedin junioritoiminta on kasvanut vakaasti vuosi vuodelta. Ensimmäiset juniorijoukkueemme aloittivat vuonna 2014 ja vuonna 2020 meillä on kaupunginosajoukkueita joka puolella kaupunkia sekä ikäkausijoukkueita kolmessa ikäluokassa. Seuramme väreissä liikkuu lähes 250 lasta viikottain. Kaupunginosatoimintaa järjestetään niin kesällä kuin talvellakin. Pyrimme rakentamaan kasvua hallitusti valmennuksen ja ohjaamisen laadusta tinkimättä.

Tampere United on saanut junioritoiminnan kehittämiseen opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Edustus­joukkueen seuraava ottelu:

Tampere Unitedin logoTPV 2 logo

TamU – TPV 2

la 26.9.2020 klo 19.00
Kolmonen
Pyynikin urheilukenttä, Tampere

Live @ TamU-TV

Seuran pääsivusto:
tampereunited.fi