Tampere United -juniorit

Tervetuloa TamU-junioreihin!

Minkä ikäiselle lapselle etsit toimintaa?

2011–2014-syntyneet

Tutustu

2015–2017-syntyneet

Tutustu

Lapsi-aikuisryhmät (noin 3–5-vuotiaat)

Tutustu

Ilmoittautuminen talvikaudelle 2021–2022 on avattu!

Tampere Unitedilla on iso tarjonta joukkueita aina 3-vuotiaista 11-vuotiaisiin, sekä P14 ja T15 ikäkausijoukkueet. Katso tarkemmat tiedot toimintamalleista ”Info”-sivun alavalikosta ja joukkuekohtaiset tiedot harjoitusaikoineen ”Joukkueet”-sivun alavalikosta!

Meillä on mahdollista kokeilla harrastamista veloituksetta yhden kuukauden ajan kaikissa joukkueissa. Ilmoittaudu normaalin prosessin mukaisesti haluamaasi joukkueeseen ja tee sitoutumispäätös vasta sen jälkeen! Mikäli et halua kokeilujakson jälkeen jatkaa, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen juniorit@tampereunited.fi, niin emme turhaan lähettele maksumuistutuksia!

Tällä hetkellä voimassa olevat koronaepidemiaan liittyvät rajoitukset eivät estä lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Järjestämme toiminnan aina kulloinkin voimassa olevien viranomaissuositusten mukaisesti.

Kehotamme kaikkia noudattamaan viranomaisten ohjeistusta koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Voit ottaa seurantaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivun, jolle päivitetään ajankohtaista tietoa ja ohjeita. Katso myös valtioneuvoston tiedotteet koronavirustilanteesta sekä Pirkanmaan koronanyrkin tiedotteet.

Miten pääsen ilmoittautumaan?

Ilmoittautumislomakkeet löytyvät näistä linkeistä:

Edustusjoukkueisiin liitytään kokeilukertojen jälkeen. Katso ohjeet ja yhteystiedot aina kyseisen joukkueen sivulta:

Hae töihin ohjaajaksi

Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueiden ohjaajina toimivat tehtävään palkatut ohjaajat. Ohjaajien tehtävänä on toimia myös linkkinä seuran junioriorganisaation edustajien ja joukkueen vanhempien välillä. Hän toimii joukkueen yhteyshenkilönä myös muiden seurojen ja joukkueiden edustajille.

Vastuullinen ohjaaja vastaa joukkueen ohjaamisesta harjoituksissa ja peli-illoissa. Vastuuohjaajien kanssa tehdään valmentajasopimus ja ohjaamisesta maksetaan palkkio, joka on 10,90 €/kerta (1h), johon on laskettu mukaan 15 minuutin suunnitteluaika sekä lomakorvaus (9%). Yksi vastuuohjaaja voi toimia useamman eri aikaan harjoittelevan ryhmän vastuuohjaajana, jolloin lasten ohjaamisesta voi räätälöidä upean kesätyön! Ohjaajalta vaaditaan vähintään 16 vuoden ikä.

Paras paikka aloittaa jalkapallo

Tampere Unitedissa jokainen voi pelata jalkapalloa itselleen sopivalla tasolla ja sopivin määrin. Seuran ikäkausijoukkueet tarjoavat kilpailullisempaan toimintaan painottuvan vaihtoehdon, kaupunginosajoukkueet laadukasta lähiliikuntaa ja harrasteryhmät erilaisia yhteisöllisiä tapoja jalkapallon harrastamiseen. Ikäkausijoukkueiden toiminnan laadusta vastaavat koulutetut ja ammattitaitoiset jalkapallovalmentajat. Kaupunginosajoukkueita ja harrasteryhmiä puolestaan ohjaavat koulutetut ohjaajat. Junioritoiminnan merkityksestä kertoo seuran strategiassa esitetty tavoite siitä, että Tampere United on paras paikka aloittaa jalkapallo.

.

.

.

Pitkän tähtäimen suunnitelmanamme meillä on rakentaa laadukas valmennusorganisaatio, joka mahdollistaa pelaajapolun nappulasta jopa ammattilaistasolle saakka. Olemme sitoutuneet rakentamaan sen tarkalla ja pitkäjänteisellä työllä keskittyen ensisijaisesti juniorivalmennuksen kehitykseen ja monipuolisuuteen. Tarjoamme kaikille ohjaajillemme ja valmentajillemme sopivia valmentaja- ja ohjaajakoulutuksia valmennuspolun ensiaskelista lähtien.

Tampere Unitedin junioritoiminta on kasvanut vakaasti vuosi vuodelta. Ensimmäiset juniorijoukkueemme aloittivat vuonna 2014 ja vuonna 2021 meillä on kaupunginosajoukkueita eri puolilla kaupunkia sekä ikäkausijoukkueita neljässä eri ikäluokassa. Seuramme väreissä liikkuu lähes 200 lasta viikottain. Kaupunginosatoimintaa järjestetään niin kesällä kuin talvellakin. Pyrimme rakentamaan kasvua hallitusti valmennuksen ja ohjaamisen laadusta tinkimättä.

Tampere United on saanut junioritoiminnan kehittämiseen opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Edustus­joukkueen seuraava ottelu:

Tampere Unitedin logoIlves 2 logo

TamU – Ilves 2

su 30.1.2022 klo 16.30
Harjoitusottelu
Pirkkahalli C, Tampere

Seuran pääsivusto:
tampereunited.fi