Tampere United -juniorit

Tervetuloa TamU-junioreihin!

Minkä ikäiselle lapselle etsit toimintaa?

2008
syntyneet

Tutustu

2011-syntyneet

Tutustu

2012-syntyneet

Tutustu

2013-2016-syntyneet (Kaupparit)

Tutustu

Lapsi-aikuisryhmät

(viitteellinen ikä 3-5v)

Tutustu

Ilmoittautuminen kesäkaudelle 2021 on avattu!

Tampere Unitedilla on 2013–2016 syntyneille tarkoitettuja kaupunginosajoukkueita ja 2016–2018 syntyneille tarkoitettuja lapsi-aikuisryhmiä joka puolella kaupunkia. Lisäksi 2011–2012 syntyneiden aluejoukkueet toimivat idässä ja lännessä ympäri vuoden. Vanhimmat ikäluokat ovat pojissa 2008 syntyneet ja tytöissä 2006 syntyneet. Katso tarkemmat tiedot toimintamalleista ”Info”-sivun alavalikosta ja joukkuekohtaiset tiedot harjoitusaikoineen ”Joukkueet”-sivun alavalikosta! Vuosina 2013–2016 syntyneiden kaupunginosajoukkueiden kausi alkaa 3.5.2021 ja lapsi-aikuisryhmät aloittavat 24.5.2021.

Ilmoittautudu tästä

Ilmoittautuminen kesän 2021 kaupunginosajoukkueisiin samoin kuin ilmoittautuminen lapsi-aikuisryhmiin on käynnissä. Myös 2011–2012 syntyneiden aluejoukkueisiin voi jatkuvasti ilmoittautua mukaan! Jos olet kiinnostunut liittymään P2008 tai T2006 ikäkausijoukkueisiin, sovi aluksi kokeilukerta harjoituksiin joukkueenjohtajan kanssa.

Kehotamme kaikkia noudattamaan viranomaisten ohjeistusta koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Voit ottaa seurantaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivun, jolle päivitetään ajankohtaista tietoa ja ohjeita. Katso myös valtioneuvoston tiedotteet koronavirustilanteesta sekä Pirkanmaan koronanyrkin tiedotteet.

Paras paikka aloittaa jalkapallo

Tampere Unitedissa jokainen voi pelata jalkapalloa itselleen sopivalla tasolla ja sopivin määrin. Seuran ikäkausijoukkueet tarjoavat kilpailullisempaan toimintaan painottuvan vaihtoehdon, kaupunginosajoukkueet laadukasta lähiliikuntaa ja harrasteryhmät erilaisia yhteisöllisiä tapoja jalkapallon harrastamiseen. Ikäkausijoukkueiden toiminnan laadusta vastaavat koulutetut ja ammattitaitoiset jalkapallovalmentajat. Kaupunginosajoukkueita ja harrasteryhmiä puolestaan ohjaavat koulutetut ohjaajat. Junioritoiminnan merkityksestä kertoo seuran strategiassa esitetty tavoite siitä, että Tampere United on paras paikka aloittaa jalkapallo.

.

.

.

Pitkän tähtäimen suunnitelmanamme meillä on rakentaa laadukas valmennusorganisaatio, joka mahdollistaa pelaajapolun nappulasta jopa ammattilaistasolle saakka. Olemme sitoutuneet rakentamaan sen tarkalla ja pitkäjänteisellä työllä keskittyen ensisijaisesti juniorivalmennuksen kehitykseen ja monipuolisuuteen. Tarjoamme kaikille ohjaajillemme ja valmentajillemme sopivia valmentaja- ja ohjaajakoulutuksia valmennuspolun ensiaskelista lähtien.

Tampere Unitedin junioritoiminta on kasvanut vakaasti vuosi vuodelta. Ensimmäiset juniorijoukkueemme aloittivat vuonna 2014 ja vuonna 2021 meillä on kaupunginosajoukkueita eri puolilla kaupunkia sekä ikäkausijoukkueita neljässä eri ikäluokassa. Seuramme väreissä liikkuu lähes 200 lasta viikottain. Kaupunginosatoimintaa järjestetään niin kesällä kuin talvellakin. Pyrimme rakentamaan kasvua hallitusti valmennuksen ja ohjaamisen laadusta tinkimättä.

Tampere United on saanut junioritoiminnan kehittämiseen opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Edustus­joukkueen seuraava ottelu:

Tampere Unitedin logoACE logo

TamU – ACE

la 27.2.2021 klo 17.00
Harjoitusottelu
Kaupin tekonurmi 3, Tampere

Seuran pääsivusto:
tampereunited.fi