Tampere United -juniorit

Kaupunginosatoiminnan kesäkausi alkaa 1.6.!

Tampere Unitedin kaupunginosatoiminta pyörähtää jälleen käyntiin 1.6. alkaen. Myöhästyneen aloituksen vuoksi emme pidä lainkaan kesätaukoa ja toiminta jatkuu yhtäjaksoisesti 20.9. asti, joten saamme pidettyä alkuperäisen suunnitelman mukaisen määrän harjoituksia. Supistamme toimintaa muutamalla ryhmällä verrattuna alkuperäiseen suunnitelmaan. Alle 7-vuotiaiden toimintaa järjestämme tuttuun tapaan useissa kaupunginosissa, mutta 8- ja 9-vuotiaiden toiminta keskittyy kaupungin itä- ja länsipuolelle. Katso tarkemmat tiedot ikäluokan mukaisista ryhmistä, joihin on pikalinkit alempana.

Ilmoittautumaan pääset tästä!

Kehotamme kaikkia noudattamaan viranomaisten ohjeistusta koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Voit ottaa seurantaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivun, jolle päivitetään ajankohtaista tietoa ja ohjeita. Katso myös valtioneuvoston tiedotteet koronavirustilanteesta.

Tervetuloa TamU-junioreihin!

Minkä ikäiselle lapselle etsit toimintaa?

2011-12
syntyneet

Tutustu

2013
syntyneet

Tutustu

2014 tai myöhemmin syntyneet

Tutustu

2015 tai myöhemmin syntyneet

(Lapsi-aikuinen)

Tutustu

Tampere Unitedissa jokainen voi pelata jalkapalloa itselleen sopivalla tasolla ja sopivin määrin. Seuran ikäkausijoukkueet tarjoavat kilpaurheiluun painottuvan vaihtoehdon, kaupunginosajoukkueet laadukasta lähiliikuntaa ja harrasteryhmät erilaisia yhteisöllisiä tapoja jalkapallon harrastamiseen. Ikäkausijoukkueiden toiminnan laadusta vastaavat koulutetut ja ammattitaitoiset jalkapallovalmentajat. Kaupunginosajoukkueita ja harrasteryhmiä puolestaan ohjaavat koulutetut ohjaajat. Junioritoiminnan merkityksestä kertoo seuran strategiassa esitetty tavoite siitä, että Tampere United on paras paikka aloittaa jalkapallo.

Ilmoittautuminen kesän 2020 kaupunginosatoimintaan aukeaa maanantaina 2.3. klo 10! Klikkaa tästä ilmoittautumaan kauppareihin!.

Ilmoittautuminen ensi kesän lapsi-aikuisryhmiin avataan myöhemmin maaliskuussa. Klikkaa tästä ilmoittautumaan lapsi-aikuisryhmiin!.

.

.

.

Pitkän tähtäimen suunnitelmanamme meillä on rakentaa laadukas valmennusorganisaatio, joka mahdollistaa pelaajapolun nappulasta jopa ammattilaistasolle saakka. Olemme sitoutuneet rakentamaan sen tarkalla ja pitkäjänteisellä työllä keskittyen ensisijaisesti juniorivalmennuksen kehitykseen ja monipuolisuuteen. Tarjoamme kaikille ohjaajillemme ja valmentajillemme sopivia valmentaja- ja ohjaajakoulutuksia valmennuspolun ensiaskelista lähtien.

Tampere Unitedin junioritoiminta on kasvanut vakaasti vuosi vuodelta. Ensimmäiset juniorijoukkueemme aloittivat vuonna 2014 ja vuonna 2020 meillä on kaupunginosajoukkueita joka puolella kaupunkia sekä ikäkausijoukkueita kolmessa ikäluokassa. Seuramme väreissä liikkuu lähes 250 lasta viikottain. Kaupunginosatoimintaa järjestetään niin kesällä kuin talvellakin. Pyrimme rakentamaan kasvua hallitusti valmennuksen ja ohjaamisen laadusta tinkimättä.

Tampere United on saanut junioritoiminnan kehittämiseen opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Edustus­joukkueen seuraava ottelu:

Tampere Unitedin logoPato logo

TamU – Pato

to 20.8.2020 klo 19.00
Kolmonen
Pyynikin urheilukenttä, Tampere

Live @ TamU-TV

Seuran pääsivusto:
tampereunited.fi