Tampere United -juniorit

Tervetuloa TamU-junioreihin!

Minkä ikäiselle lapselle etsit toimintaa?

2011–2012-syntyneet (aluejoukkueet)

Tutustu

2013–2016-syntyneet (kaupparit)

Tutustu

Lapsi-aikuisryhmät (noin 3–5-vuotiaat)

Tutustu

 

Ilmoittautuminen kesäkaudelle 2021 on avattu!

Tampere Unitedilla on 2013–2016 syntyneille tytöille ja pojille tarkoitettuja kaupunginosajoukkueita ja 2016–2018 syntyneille tarkoitettuja lapsi-aikuisryhmiä joka puolella kaupunkia. Lisäksi 2011–2012 syntyneiden aluejoukkueet toimivat idässä ja lännessä ympäri vuoden. Vanhimmat ikäluokat ovat pojissa 2008 syntyneet ja tytöissä 2006 syntyneet. Katso tarkemmat tiedot toimintamalleista ”Info”-sivun alavalikosta ja joukkuekohtaiset tiedot harjoitusaikoineen ”Joukkueet”-sivun alavalikosta! Vuosina 2013–2016 syntyneiden kaupunginosajoukkueiden kausi alkaa 3.5.2021 ja lapsi-aikuisryhmät aloittavat 22.5.2021.

Meillä on mahdollista kokeilla harrastamista veloituksetta yhden kuukauden ajan kaikissa joukkueissa. Ilmoittaudu normaalin prosessin mukaisesti haluamaasi joukkueeseen ja tee sitoutumispäätös vasta sen jälkeen! Mikäli et halua kokeilujakson jälkeen jatkaa, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen juniorit@tampereunited.fi, niin emme turhaan lähettele maksumuistutuksia!

Tällä hetkellä voimassa olevat koronaepidemiaan liittyvät rajoitukset eivät estä lasten ja nuorten ulkona tapahtuvaa harrastustoimintaa. Tampereelle ei tällä hetkellä suunnitella ulkona liikkumisen rajoituksia, mutta edes ne eivät valtioneuvoston esityksen mukaan estäisi 2008 ja sen jälkeen syntyneiden lasten harrastustoimintaa.

Ilmoittautudu tästä

Ilmoittautuminen kesän 2021 kaupunginosajoukkueisiin samoin kuin ilmoittautuminen lapsi-aikuisryhmiin on käynnissä. Myös 2011–2012 syntyneiden aluejoukkueisiin voi jatkuvasti ilmoittautua mukaan! Jos olet kiinnostunut liittymään P2008 tai T2006 ikäkausijoukkueisiin, sovi aluksi kokeilujaksosta joukkueenjohtajan kanssa.

Kehotamme kaikkia noudattamaan viranomaisten ohjeistusta koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Voit ottaa seurantaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivun, jolle päivitetään ajankohtaista tietoa ja ohjeita. Katso myös valtioneuvoston tiedotteet koronavirustilanteesta sekä Pirkanmaan koronanyrkin tiedotteet.

Hae töihin ohjaajaksi

Tampere Unitedin kaupunginosajoukkueiden ohjaajina toimivat tehtävään palkatut ohjaajat. Ohjaajien tehtävänä on toimia myös linkkinä seuran junioriorganisaation edustajien ja joukkueen vanhempien välillä. Hän toimii joukkueen yhteyshenkilönä myös muiden seurojen ja joukkueiden edustajille.

Vastuullinen ohjaaja vastaa joukkueen ohjaamisesta harjoituksissa ja peli-illoissa. Vastuuohjaajien kanssa tehdään valmentajasopimus ja ohjaamisesta maksetaan palkkio, joka on 10,90 €/kerta (1h), johon on laskettu mukaan 15 minuutin suunnitteluaika sekä lomakorvaus (9%). Yksi vastuuohjaaja voi toimia useamman eri aikaan harjoittelevan ryhmän vastuuohjaajana, jolloin lasten ohjaamisesta voi räätälöidä upean kesätyön! Ohjaajalta vaaditaan vähintään 16 vuoden ikä.

Paras paikka aloittaa jalkapallo

Tampere Unitedissa jokainen voi pelata jalkapalloa itselleen sopivalla tasolla ja sopivin määrin. Seuran ikäkausijoukkueet tarjoavat kilpailullisempaan toimintaan painottuvan vaihtoehdon, kaupunginosajoukkueet laadukasta lähiliikuntaa ja harrasteryhmät erilaisia yhteisöllisiä tapoja jalkapallon harrastamiseen. Ikäkausijoukkueiden toiminnan laadusta vastaavat koulutetut ja ammattitaitoiset jalkapallovalmentajat. Kaupunginosajoukkueita ja harrasteryhmiä puolestaan ohjaavat koulutetut ohjaajat. Junioritoiminnan merkityksestä kertoo seuran strategiassa esitetty tavoite siitä, että Tampere United on paras paikka aloittaa jalkapallo.

.

.

.

Pitkän tähtäimen suunnitelmanamme meillä on rakentaa laadukas valmennusorganisaatio, joka mahdollistaa pelaajapolun nappulasta jopa ammattilaistasolle saakka. Olemme sitoutuneet rakentamaan sen tarkalla ja pitkäjänteisellä työllä keskittyen ensisijaisesti juniorivalmennuksen kehitykseen ja monipuolisuuteen. Tarjoamme kaikille ohjaajillemme ja valmentajillemme sopivia valmentaja- ja ohjaajakoulutuksia valmennuspolun ensiaskelista lähtien.

Tampere Unitedin junioritoiminta on kasvanut vakaasti vuosi vuodelta. Ensimmäiset juniorijoukkueemme aloittivat vuonna 2014 ja vuonna 2021 meillä on kaupunginosajoukkueita eri puolilla kaupunkia sekä ikäkausijoukkueita neljässä eri ikäluokassa. Seuramme väreissä liikkuu lähes 200 lasta viikottain. Kaupunginosatoimintaa järjestetään niin kesällä kuin talvellakin. Pyrimme rakentamaan kasvua hallitusti valmennuksen ja ohjaamisen laadusta tinkimättä.

Tampere United on saanut junioritoiminnan kehittämiseen opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Edustus­joukkueen seuraava ottelu:

Tampere Unitedin logoIkU logo

TamU – IkU

la 19.6.2021 klo 17.00
Kolmonen
Pyynikin urheilukenttä, Tampere

Seuran pääsivusto:
tampereunited.fi