Tampere United -juniorit

Tervetuloa TamU-junioreihin!

Ilmoittautuminen Tampere Unitedin kesäkaudelle 2018 on auki! Harjoitukset aloitetaan 23.4 alkavalla viikolla.

Tampere United kasvattaa siipiään vuosi vuodelta. Haluamme kehittää myös tulevaisuuden huippulupauksia. Olemme linjanneet junioritoiminnan yhdeksi Tampere Unitedin tärkeimmäksi osa-alueeksi, johon keskitymme toden teolla nyt ja tulevina vuosina. Haluamme, että Tampere United on paras paikka aloittaa jalkapallo.

Kesällä 2018 järjestämme myös paljon kysytyn lapsi-aikuisjalkapalloryhmän Vuoreksessa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen . HUOM! Ryhmä on tällä hetkellä täynnä.

Painopisteemme on matalan kynnyksen toiminnassa. Kaupungiosajoukkueemme tarjoavat kaikille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa omien kykyjensä ja halujensa mukaisesti – kilpailullisia tavoitteita ei ole ja kaikki saavat pelata. Harjoitusmäärämme mahdollistavat myös muiden lajien harrastamisen.

Pitkän tähtäimen suunnitelmanamme meillä on rakentaa laadukas valmennusorganisaatio, joka mahdollistaa pelaajapolun nappulasta jopa ammattilaistasolle saakka. Olemme sitoutuneet rakentamaan sen tarkalla ja pitkäjänteisellä työllä keskittyen ensisijaisesti juniorivalmennuksen kehitykseen ja monipuolisuuteen. Tarjoamme kaikille ohjaajillemme ja valmentajillemme sopivia valmentaja- ja ohjaajakoulutuksia valmennuspolun ensiaskelista lähtien.

Tampere Unitedin junioritoiminta on kasvanut vakaasti vuosi vuodelta. Ensimmäiset juniorijoukkueemme aloittivat vuonna 2014 ja vuonna 2018 meillä on kaupunginosajoukkueita joka puolella kaupunkia ja liikutamme jo noin 120 alle 12-vuotiasta lasta. Pyrimme tekemään kasvun toiminnan ohjaamisen laadusta tinkimättä.

Edustus­joukkueen seuraava ottelu:

Hercules logoTampere Unitedin logo

Hercules – TamU

ke 27.6.2018 klo 18.30
Kakkonen
Castrenin kenttä, Oulu

Seuran pääsivusto:
tampereunited.fi