Tampere United -juniorit

Tervetuloa TamU-junioreihin!

Tampere Unitedissa jokainen voi pelata jalkapalloa itselleen sopivalla tasolla ja sopivin määrin. Seuran ikäkausijoukkueet tarjoavat kilpaurheiluun painottuvan vaihtoehdon, kaupunginosajoukkueet laadukasta lähiliikuntaa ja harrasteryhmät erilaisia yhteisöllisiä tapoja jalkapallon harrastamiseen. Ikäkausijoukkueiden toiminnan laadusta vastaavat koulutetut ja ammattitaitoiset jalkapallovalmentajat. Kaupunginosajoukkueita ja harrasteryhmiä puolestaan ohjaavat koulutetut  ohjaajat. Junioritoiminnan merkityksestä kertoo seuran strategiassa esitetty tavoite siitä, että Tampere United on paras paikka aloittaa jalkapallo.

Ilmoittautuminen talven 2019-20 ryhmiin lopputalveksi nyt alennettuun 119 € hintaan! Ilmoittautuminen tapahtuu klikkaamalla tästä.

Ilmoittautuminen lapsi-aikuisryhmään tapahtuu tästä.

.

.

.

Pitkän tähtäimen suunnitelmanamme meillä on rakentaa laadukas valmennusorganisaatio, joka mahdollistaa pelaajapolun nappulasta jopa ammattilaistasolle saakka. Olemme sitoutuneet rakentamaan sen tarkalla ja pitkäjänteisellä työllä keskittyen ensisijaisesti juniorivalmennuksen kehitykseen ja monipuolisuuteen. Tarjoamme kaikille ohjaajillemme ja valmentajillemme sopivia valmentaja- ja ohjaajakoulutuksia valmennuspolun ensiaskelista lähtien.

Tampere Unitedin junioritoiminta on kasvanut vakaasti vuosi vuodelta. Ensimmäiset juniorijoukkueemme aloittivat vuonna 2014 ja vuonna 2019 meillä oli kaupunginosajoukkueita joka puolella kaupunkia sekä ikäkausijoukkueita kolmessa ikäluokassa. Seuramme väreissä liikkuu lähes 250 lasta viikottain. Lisää ikäkausijoukkueita perustetaan jälleen syksyllä 2019 ja kaupunginosajoukkueissa voi harrastaa myös talvikauden. Pyrimme rakentamaan kasvua hallitusti valmennuksen ja ohjaamisen laadusta tinkimättä.

Tampere United on saanut junioritoiminnan kehittämiseen opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Yhteystiedot:
juniorivalmennuspäällikkö
Martti Bergström
masi.bergstrom (ät) tampereunited.fi
puh. 050 464 9289

Edustus­joukkueen seuraava ottelu:

TPV logoTampere Unitedin logo

TPV – TamU

su 26.1.2020 klo 16.30
Suomen Cup
Pirkkahalli C, Tampere

Seuran pääsivusto:
tampereunited.fi