20.12.2017

 
 

Tampere United hakee valmentajia toteuttamaan edustus­toiminnan uutta visiotaTampere United hakee kunnianhimoisia ja tavoitteellisia valmentajia mukaan toteuttamaan seuran tänä syksynä julkaistun strategian mukaista edustustoiminnan uutta kokonaisuutta. Tarjolla on sekä vastuuvalmentajan että apuvalmentajan rooleja hakijoiden oman kiinnostuksen mukaisesti. Samalla tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan rakentamaan uutta joukkuekokonaisuutta lähes puhtaalta pöydältä.

Tampere Unitedin uusi strategiakausi kattaa vuodet 2018‚Äď21. Tavoitteena on laajentaa n√§iden vuosien aikana seuran edustustoiminta siten, ett√§ se k√§sitt√§√§ Kakkosessa pelaavan miesten edustusjoukkueen lis√§ksi sek√§ A- ett√§ B-poikien joukkueet sek√§ miesten kakkosjoukkueen. P√§√§m√§√§r√§n√§ on, ett√§ strategiakauden p√§√§tytty√§ juniorijoukkueiden pelaajakehitys tukee edustusjoukkueen tavoitteita. Samalla kakkosjoukkueesta tehd√§√§n aito edustusjoukkueen reservijoukkue, jossa pelaa p√§√§asiassa junioripelaajia.

Seuraavat joukkueet hakevat valmentajia:

Tampere United B-pojat (P17) ‚Äď Joukkue perustetaan ylimm√§lle mahdolliselle sarjatasolle, ja sen tavoitteena on nousta l√§hivuosina v√§hint√§√§n Ykk√∂seen. Joukkue kootaan tamperelaisista ja Tampereen ymp√§rist√∂kuntien pelaajista, jotka haluavat panostaa jalkapalloon kilpaurheiluna.

Tampere United A-pojat (P20) ‚Äď Joukkue pelaa kaudella 2018 P20 Kakkosessa, ja sen tavoitteena on nousta l√§hivuosina v√§hint√§√§n Ykk√∂seen. Ensimm√§isen√§ tavoitteena on ter√§v√∂itt√§√§ joukkueen kilpailullista profiilia.

Tampere United 2 (miehet) ‚Äď Joukkue pelaa kaudella 2018 miesten Nelosessa ja l√§hivuosien tavoitteena on tehd√§ joukkueeseen nuorennusleikkaus, jotta joukkue toimii nuorten pelaajien (P17, P20) astinlautana miesten peleihin. Samalla tavoitteena on nostaa joukkue l√§hivuosina Kolmoseen.

Kaikista valmennustehtävistä maksetaan kulukorvaukset tai palkkio hakijan osaamisen mukaan. Lisäksi valmentajille tarjotaan Palloliiton koulutuksia valmennustaidon kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Kokeneelle valmentajalle Tampere United tarjoaa mahdollisuuden päästä vaikuttamaan konkreettisesti siihen, miten nykyiset joukkueet muovataan edellä kuvattuun uuteen muotoon. Et ole vain pieni osa suurta koneistoa, vaan pääset konkreettisesti rakentamaan edustusoiminnan joukkuekokonaisuutta melko puhtaalta pöydältä. Nuorelle valmentajalle on tarjolla tilaisuuksia kasvaa seuran mukana. Jos näytät kykysi valmentajana ja olet valmis kouluttautumaan, voit nousta asemaan, josta isommissa seuroissa et voisi edes haaveilla. Valittavat valmentajat tulevat mukaan jo olemassaoleviin valmennustiimeihin, joten et jää yksin.

Edell√§mainittujen joukkueiden lis√§ksi Tampere Unitedin naisten edustusjoukkue hakee valmentajia. Joukkueelle on Tampere Unitedin strategiassa m√§√§ritelty tavoite nousta pikaisesti kohti liiton sarjoja, eli rokata l√§pi sarjatasojen samaan tapaan kuin mink√§ miesten edustusjoukkue teki noustessaan Kutosesta Kakkoseen vuosina 2012‚Äď16. Kaudella 2018 naisten edustus pelaa alimmalla sarjatasolla Nelosessa, ja m√§√§ritt√§√§ itse mahdollisen nousutavoitteensa.

Jos olet kiinnostunut valmennuspesteistä, laita vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen heikki.wilen (ät) tampereunited.fi tai soita 050 315 2655 ja kysy lisää.