Tampere United hakee valmentajia toteuttamaan edustus­toiminnan uutta visiota

20/12/2017
Uutinen

Tampere United hakee kunnianhimoisia ja tavoitteellisia valmentajia mukaan toteuttamaan seuran tänä syksynä julkaistun strategian mukaista edustustoiminnan uutta kokonaisuutta. Tarjolla on sekä vastuuvalmentajan että apuvalmentajan rooleja hakijoiden oman kiinnostuksen mukaisesti. Samalla tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan rakentamaan uutta joukkuekokonaisuutta lähes puhtaalta pöydältä.

Tampere Unitedin uusi strategiakausi kattaa vuodet 2018–21. Tavoitteena on laajentaa näiden vuosien aikana seuran edustustoiminta siten, että se käsittää Kakkosessa pelaavan miesten edustusjoukkueen lisäksi sekä A- että B-poikien joukkueet sekä miesten kakkosjoukkueen. Päämääränä on, että strategiakauden päätyttyä juniorijoukkueiden pelaajakehitys tukee edustusjoukkueen tavoitteita. Samalla kakkosjoukkueesta tehdään aito edustusjoukkueen reservijoukkue, jossa pelaa pääasiassa junioripelaajia.

Seuraavat joukkueet hakevat valmentajia:

Tampere United B-pojat (P17) – Joukkue perustetaan ylimmälle mahdolliselle sarjatasolle, ja sen tavoitteena on nousta lähivuosina vähintään Ykköseen. Joukkue kootaan tamperelaisista ja Tampereen ympäristökuntien pelaajista, jotka haluavat panostaa jalkapalloon kilpaurheiluna.

Tampere United A-pojat (P20) – Joukkue pelaa kaudella 2018 P20 Kakkosessa, ja sen tavoitteena on nousta lähivuosina vähintään Ykköseen. Ensimmäisenä tavoitteena on terävöittää joukkueen kilpailullista profiilia.

Tampere United 2 (miehet) – Joukkue pelaa kaudella 2018 miesten Nelosessa ja lähivuosien tavoitteena on tehdä joukkueeseen nuorennusleikkaus, jotta joukkue toimii nuorten pelaajien (P17, P20) astinlautana miesten peleihin. Samalla tavoitteena on nostaa joukkue lähivuosina Kolmoseen.

Kaikista valmennustehtävistä maksetaan kulukorvaukset tai palkkio hakijan osaamisen mukaan. Lisäksi valmentajille tarjotaan Palloliiton koulutuksia valmennustaidon kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Kokeneelle valmentajalle Tampere United tarjoaa mahdollisuuden päästä vaikuttamaan konkreettisesti siihen, miten nykyiset joukkueet muovataan edellä kuvattuun uuteen muotoon. Et ole vain pieni osa suurta koneistoa, vaan pääset konkreettisesti rakentamaan edustusoiminnan joukkuekokonaisuutta melko puhtaalta pöydältä. Nuorelle valmentajalle on tarjolla tilaisuuksia kasvaa seuran mukana. Jos näytät kykysi valmentajana ja olet valmis kouluttautumaan, voit nousta asemaan, josta isommissa seuroissa et voisi edes haaveilla. Valittavat valmentajat tulevat mukaan jo olemassaoleviin valmennustiimeihin, joten et jää yksin.

Edellämainittujen joukkueiden lisäksi Tampere Unitedin naisten edustusjoukkue hakee valmentajia. Joukkueelle on Tampere Unitedin strategiassa määritelty tavoite nousta pikaisesti kohti liiton sarjoja, eli rokata läpi sarjatasojen samaan tapaan kuin minkä miesten edustusjoukkue teki noustessaan Kutosesta Kakkoseen vuosina 2012–16. Kaudella 2018 naisten edustus pelaa alimmalla sarjatasolla Nelosessa, ja määrittää itse mahdollisen nousutavoitteensa.

Jos olet kiinnostunut valmennuspesteistä, laita vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen heikki.wilen (ät) tampereunited.fi tai soita 050 315 2655 ja kysy lisää.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49