Tampere United Golf järjestetään ensimmäistä kertaa toukokuussa

23/03/2022 Seura
Uutinen

Tampere United järjestää yrityksille suunnatun golftapahtuman yhteistyössä Sport Innovation Oy:n kanssa. Tapahtumassa pääset kilpailemaan muita yritysporukoita vastaan, ruokailemaan, verkostoitumaan sekä kuulemaan lisää Tampere Unitedista. 

”TamUn yhteistyökumppanien määrä kasvaa koko ajan ja haluamme keksiä kaikenlaista uutta, mitä heille voidaan jalkapallon lisäksi tarjota. Haluamme tietenkin myös uusia kumppaneita mukaan ja toivomme, että tälläisillä tapahtumilla niitä myös saadaan. Tulkaa pelaamaan hyvään seuraan ja hauskaan tapahtumaan”, Tampere Unitedin promoottori Henri Ekman kommentoi. 

Sport Innovation Oy järjestää yrityksille suunnattuja urheilutapahtumia aina yhteistyössä jonkin urheiluseuran kanssa. Osa tapahtuman tuotoista suunnataan yhteistyöseuran junioritoiminnan kehittämiseen. Sport Innovation haluaa tuoda yrityksiä lähemmäs suomalaisia urheiluseuroja ja sen avulla kehittää lasten ja nuorten hyvinvointia urheiluseuroissa.

Myös osa Tampere United Golfin tuotoista suunnataan junioritoiminnan kehittämiseen. Ilmottautumien kesän junioriryhmiin onkin nyt auki. Lisätietoa niistä löydät TamU-junioreiden sivuilta.

”On hienoa, että yritykset tukevat lasten ja nuorten liikuntaa ja hyvinvointia urheiluseuroissa. Harrastustoiminta on paljon muutakin, kuin lajissa kehittymistä. Seuratoiminta tuo tullessaan elinikäisiä kaverisuhteita sekä tärkeitä porukassa toimimisen taitoja. Omat parhaat kaverini ovat tulleet lapsuuden urheiluseurasta. Jokaisella lapsella ja nuorella pitäisi olla mahdollisuus harrastaa liikuntaa seurassa”, Kommentoi Mikko Alapappila Sport Innovationilta.

Tapahtuma järjestetään torstaina 19.5 Tammer-Golfissa. 

  • Kilpailu toteutetaan yhteislähtönä
  • Jokaiselle yritykselle nimikkoväylä, josta aloittavat kilpailun
  • 4 osallistujaa per yritys 
  • Tapahtuman kesto n. 7 tuntia 
  • Tapahtuma sisältää kilpailun, ruokailun, palkinnot voittajalle, verkostoitumistilaisuuden sekä seuraesittelyn Tampere Unitedilta 
  • Tapahtuman osallistuneet pääsevät vieraaksi viikonlopun paikalliskamppailuun  Tampere United – Ilves 2, lauantaina 21.5 klo 16.00

Hinta: 890€ (+ alv 24%) / yritys (4 hlö)

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan:

Henri Ekman | Promoottori
henri.ekman@tampereunited.fi 
040 159 1919

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49