Päivisfutikseen osallistui yli tuhat lasta

07/03/2024 Seura
Uutinen

Pirkkahallissa järjestettiin keskiviikkona 6.3. perinteinen Päivisfutis -tapahtuma. Tapahtumaan osallistui yli 1000 lasta suurimmasta osaa Tampereen alueen päiväkodeista. Tapahtuman aikana lapsilla oli tilaisuus tutustua jalkapalloon erilaisilla rasteilla. 

  • Vuosittain järjestettävä tapahtuma päiväkotilapsille
  • Kaupunki, Varalan urheiluopisto sekä paikalliset seurat vastaavat järjestelyistä
Lapset oli jaettu kolmeen ryhmään ja ohjelmasta vastasi Tampere Unitedin lisäksi Ilves ja TPV. Lisäksi Varalan urheiluopiston opiskelijoita oli mukana rasteilla ja he järjestivät alkujumpan lapsille. Tapahtuman järjestelyissä on olennaisesti mukana myös Tampereen kaupunki ja heille kuuluu iso kiitos tapahtuman koordinoimisesta. 

Vuosittain järjestettävä tapahtuma sytyttää monella lapsella kipinän jalkapallon pariin ja he liittyvätkin kesäksi eri seurojen toimintaan. Päivisfutiksessa saadaan lajiin tuntumaa pelaamisen ja leikkimisen avulla

Juniorivalmentajat Elisa Salmela sekä Riina Korhola haastateltiin Tamperelaiseen. Miesten edustusjoukkueen Janar Georg pääsi myös antamaan haastattelun.
Päivisfutiksessa näkyy vuosi vuodelta enemmän sinipaitoja, yhdessä ryhmässä oli jopa seitsemän TamU peluria.
Miesten edustusjoukkueen pelaaja Janar Georg viihdyttämässä lapsia.
Jokaisen lapsen mukaan kotiin lähti TamU aiheisia mainoksia.
Päivisfutiksessa lämmiteltiin Sutsisatsin tahtiin. Tämä Kaupunki On Meidän ei jostain syystä ollut kaikkien mieleen eikä valikoitunut lämmittelykappaleeksi.

ILMOITTAUDU TAMU-JUNIOREIHIN

Ilmoittautumonen kesän pallokouluihin ja lapsi-aikuisryhmiin on avattu. TamU-Junioreiden nettisivuilta löydät tiedot harjoitusryhmistä sekä kausimaksuista. Päivitämme tarkempia tietoja heti harjoitusvuorojen selvittyä.

Harrastejoukkueisiin on mahdollista liittyä mukaan ympäri vuoden, mikäli ryhmissä ja joukkueissa on tilaa. Kausimaksu katsotaan tapauskohtaisesti kesken kauden ilmoittauduttaessa.

Junioriedustusjoukkueisiin liittyminen tapahtuu avointen harjoitusten ja/tai tutustumiskertojen jälkeen. Vastuuhenkilöiden yhteystiedot löytyvät joukkueiden omilta sivuilta, ja heidän kanssaan voitte sopia tutustumiskäynnistä harjoituksiin!

Mikä on oikea paikka aloittaa? Junioripolussa on havainnollistettu eri mahdollisuudet.


Tervetuloa mukaan TamU-Junioreihin!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49