Muistilista Tampereen Derbyyn

15/08/2018
Uutinen

Tampereen Derby pelataan Tampere Unitedin ja TPV:n välillä Tammelan stadionilla torstaina 16.8. klo 18.30. Ottelu järjestelyt poikkeavat tavanomaisesta, sillä ottelussa kaikki katsomot ovat avoinna yleisölle, ja sekä sisäänkäyntejä että myyntipisteitä on tavallista enemmän. Tähän artikkeliin on koottu kaikki, mitä otteluun tulijoiden tarvitsee tietää.

Stadionin portit ja lipunmyynti

Stadionin portit ja kaikki palvelut aukeavat klo 17.30 eli tunti ennen ottelun alkua. Stadionille kannattaa tulla hyvissä ajoin jonojen välttämiseksi, ja pääsylippua varten kannattaa varata tasaraha, jotta jonot kulkevat joutuisammin.

Sisään stadionille pääsee sekä tavallisestikin auki olevasta Ilmarinkadun portista että Tammelankadun portista. Molemmat portit sijaitsevat stadionin itäpäädyssä eli Kalevan Puistotien päädyssä. Ilmarinkadun lipunmyynnin stadionin ulkopuolelta katsoen oikeanpuoleisella lippuluukulla voi maksaa myös kortilla, mutta muilla lippuluukuilla on käytössä vain käteismaksu.

Liput otteluun maksavat 10 € aikuisilta ja 7 € alennusryhmiltä. Alennusryhmiä ovat 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset – sekä tietenkin Tampere Unitedin jäsenet. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Lipuissa ei ole merkittyjä paikkoja, mutta Tampere Unitedin kausikortin haltijoille ja VIP-vieraille on varattu pääkatsomosta omat alueensa.

Tilatut liput ovat noudettavissa Ilmarinkadun puolelta.

Turvatarkastus

Stadionin porteilla on turvatarkastus. Stadionille ei saa tuoda mitään omia juomia. Lisäksi kiellettyjä esineitä ovat mm. terä- ja ampumaaseet, pyrotekniset välineet, poliittiset, rasistiset tai muuten loukkaavat liput ja banderollit, sekä kaikki esineet ja aineet, joista voi aiheutua vaaraa tapahtuman turvallisuudelle.

TamU-junioreilla vapaa pääsy pelipaita päällä

Kaikki pelipaidan päällensä pukeneet TamU-juniorit pääsevät otteluun ilmaiseksi yhden aikuisen kanssa.

Kausikortilla varatulle paikalle pääkatsomoon

Jos sinulla on Tampere Unitedin kausikortti pääkatsomoon, voit ottaa paikkasi pääkatsomosta kausikorttilaisille varatusta katsomonosasta. Järjestyksenvalvojat neuvovat. Muut katsojat voivat ottaa paikan pääkatsomosta niin kauan kuin tilaa riittää.

Kannattajakatsomo

Stadionin länsipääty on varattu niille Tampere Unitedin kannattajille, jotka haluavat kannattaa Tampere Unitedia äänekkäästi Sinikaartin johdolla, tai vain nauttia stadionin parhaasta tunnelmasta lähietäisyydeltä.

Liput kannattajakatsomoon ovat myynnissä vain Ilmarinkadun puoleisilla lipunmyyntipisteillä. Liput maksavat 7 € aikuisilta ja 5 € alennusryhmiltä (Tampere Unitedin jäsenet, 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset).

Kaverilippu

Kaverilipulla kaksi henkeä pääsee otteluun edullisesti. Lipun hinta on 15 € ja sen voi ostaa vain ennakkomyynnistä. Myös kannattajakatsomoon on tarjolla kaverilippu, ja sen hinta on 10 €. HUOM! Kaverilipun ostajien pitää tulla yhdessä stadionille. Katso lisätiedot kaverilipusta.

Ennakkoliput

Ennakkoliput ovat myynnissä tämänkin sivun oikeassa laidassa näkyvän Osta lippuja -napin kautta. Lisäksi Tampere Unitedin toimistolla on myyntipäivystys derbyviikolla ma–ke klo 9–11 ja 12–14.

VIP-liput

VIP-liput on jo myyty loppuun, ja VIP-lipun ostaneisiin on oltu järjestelyjen osalta yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostitse. VIP-tilaisuus alkaa Tammelan stadionilla klo 17.30 eli tunti ennen ottelun alkua.

Olympia-kortteli VIPissä tarjotaan Tammelan stadionilla ennen ottelua tasokas lämmin ruoka sekä kaksi ruokajuomaa (tarjolla olut, lonkero, siideri ja alkoholittomia vaihtoehtoja) ja puoliajalla on tarjolla kahvin kera makeaa pikkupurtavaa ja grillimakkaraa. Lisäksi Olympia-kortteli VIPissä kuulet joukkueen kuulumisia ja tuoreimpia uutisia ennen ottelun alkua.

Lunastamattomat VIP-liput noudetaan Ilmarinkadun puoleisesta lipunmyynnistä nimeä vastaan. VIP-alue on sijoitettu kentän laidalle pääkatsomon viereen stadionin kaupungin puoleiseen päätyyn. Paikalla on opasteet ja järjestyksenvalvoja neuvomassa.

Myyntipisteet stadionilla

Anniskelualueet palvelevat yleisöä pääkatsomon molemmin puolin kentän laidalla. Tarjolla on olutta, siideriä, lonkeroa sekä alkoholittomia kylmiä juomia. Ostokset voi maksaa kortilla tai käteisellä. Kokeile Tampereen Ylpeys 20 Ale -olutta jos et ole sitä vielä maistanut!

Perinteiset makkaragrillit on sijoitettu pääkatsomon alle (kortti- ja käteismaksu) sekä kulmaan Tammelankadun sisäänkäynnin lähelle (vain käteismaksu). Tarjolla on mm. Tapolan maistuvaa makkaraa, kylmiä juomia, kahvia ja makeisia.

Sisu Buffet tuo tarjolle tacoja ja tulisia siipiä omaan pisteeseensä Ilmarinkadun sisäänkäynnin lähelle. Ostokset voi maksaa kortilla tai käteisellä.

Fanituotteita voi ostaa kortilla tai käteisellä pääkatsomon alla olevasta myyntipisteestä.

Tunnusta väriä

Pue päällesi Tampere Unitedin värejä, esimerkiksi huivi tai paita. TPV:n kannattajille vinkki: myös liigavuosien TamU-tuotteet voi pukea päälle otteluun!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa