1.8.2018

 
 

Tuo kaverisi Tampereen Derbyyn edullisella kaveri­lipullaTampereen Derby TamU ‚Äď TPV pelataan Tammelan stadionilla 16.8. klo 18.30 alkaen. Otteluun on normaalihintaisten lippujen lis√§ksi myynniss√§ edullisia kaverilippuja. Kaverilippu p√§√§katsomoon maksaa 15 ‚ā¨ ja kannattajakatsomoon 10 ‚ā¨. Kaverilippu kattaa kahden henkil√∂n sis√§√§np√§√§syn otteluun, kunhan he tulevat sis√§√§n stadionille yhdess√§. Liput ovat saatavilla vain ennakkomyynnist√§ Tampere Unitedin toimistolta p√§ivystysaikoina tai lippukaupastamme.

Kaverilipun voi ostaa Tampere Unitedin toimistolta p√§ivystysaikoina. Ensimm√§inen p√§ivystys on jo huomenna torstaina 2.8 klo 17‚Äď20. Lis√§ksi seuraavilla viikoilla p√§ivystet√§√§n ma‚Äďke klo 9‚Äď11 ja klo 12‚Äď14. Toimiston osoite on Ilmarinkatu 28 LH 2, ja erillinen sis√§√§nk√§ynti on puiston puolella.

Lippukaupasta lipun voi ostaa ottelun alkuun asti, mutta huomaa että silloin lipun hintaan lisätään 50 senttiä kuluja.

Tampereen Derbyssä on viimeisen kahden kauden aikana ollut aina aivan ainutlaatuinen tunnelma. Kaverilippu on mainio tapa houkutella uusia ihmisiä mukaan derbytunnelmaan ja tehdä tapahtumasta mahdollisimman suuri ja mielenpainuva. Tee siis oma osasi ja tuo kaverisi peliin!