1.8.2018

 
 

Tuo kaverisi Tampereen Derbyyn edullisella kaveri­lipullaTampereen Derby TamU – TPV pelataan Tammelan stadionilla 16.8. klo 18.30 alkaen. Otteluun on normaalihintaisten lippujen lisäksi myynnissä edullisia kaverilippuja. Kaverilippu pääkatsomoon maksaa 15 € ja kannattajakatsomoon 10 €. Kaverilippu kattaa kahden henkilön sisäänpääsyn otteluun, kunhan he tulevat sisään stadionille yhdessä. Liput ovat saatavilla vain ennakkomyynnistä Tampere Unitedin toimistolta päivystysaikoina tai lippukaupastamme.

Kaverilipun voi ostaa Tampere Unitedin toimistolta päivystysaikoina. Ensimmäinen päivystys on jo huomenna torstaina 2.8 klo 17–20. Lisäksi seuraavilla viikoilla päivystetään ma–ke klo 9–11 ja klo 12–14. Toimiston osoite on Ilmarinkatu 28 LH 2, ja erillinen sisäänkäynti on puiston puolella.

Lippukaupasta lipun voi ostaa ottelun alkuun asti, mutta huomaa että silloin lipun hintaan lisätään 50 senttiä kuluja.

Tampereen Derbyssä on viimeisen kahden kauden aikana ollut aina aivan ainutlaatuinen tunnelma. Kaverilippu on mainio tapa houkutella uusia ihmisiä mukaan derbytunnelmaan ja tehdä tapahtumasta mahdollisimman suuri ja mielenpainuva. Tee siis oma osasi ja tuo kaverisi peliin!