Kausi jatkuu sunnuntaina Kauniaisissa

10/05/2019
Otteluennakko

Tappion kauden avauksessa kärsinyt Tampere United pelaa tulevana sunnuntaina kauden toisen sarjaottelunsa. Tie vie jälleen pääkaupunkiseudulle, sillä vuorossa on Grankulla IFK:n kohtaaminen Kauniaisissa. Kauden avauksessahan TamU pelasi Espoon Palloseuran vieraana, eikä heikoksi jäänyt esitys antanut mahdollisuutta päästä pisteille. Pisteiden saalistaminen ei Kauniaisissa ainakaan helpotu, sillä GrIFK kuuluu lohkon nousijasuosikkeihin.

Grankulla IFK ei ole Tampere Unitedille täysin uusi tuttavuus, sillä joukkueet kohtasivat reilu vuosi sitten harjoitusottelussa Kauniaisten kuplahallissa. Silloin ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 3–3-tasapeliin, vaikka TamU oli liikkeellä vain 14 pelaajan kokoonpanolla.

Viime kaudella GrIFK kuului Kakkosen B-lohkon kärkijoukkueisiin, mutta jäi lopulta kolmanneksi neljän pisteen päähän lohkon voittaneesta ja lopulta Ykköseen nousseesta MuSasta. Joukkueen runko on pysynyt hyvin koossa, joten Granin voi odottaa päätyvän lohkon kärkipäähän myös kuluvalla kaudella. Tästä kertoo myös sarjan avauskierroksella pelattu 1–1-tasapeli sarjan toista ennakkosuosikkia SalPaa vastaan. Mukana on edelleen myös maalitykki Daniel Langhoff, joka teki viime kauden Kakkosessa 11 maalia, ja iski harjoituskaudella maalin TamUnkin verkkoon. Myös velipoika Samuel Langhoff kunnostautui maalinteossa tehden yhteensä 9 maalia.

Sinipaidat on siis tiukan paikan edessä heikosti sujuneen kauden avauksen jälkeen. Pistetili haluttaisiin saada auki, mutta rutinoitunutta Grania vastaan se on ilman muuta vaikeaa. Tilannetta helpottaa hiukan joukkueen kokeneempaan kaartiin kuuluvan Sami Ekmarkin paluu kokoonpanoon, mutta poissa ovat edelleen Mikael Köngäs, Mustafa Hussein Zada, Elias Harala ja Valtteri Uimonen.

”Grankulla IFK on varmasti yksi ennakkosuosikki tässä lohkossa, joten meitä odottaa sunnuntaina kova ja vaikea peli”, arvioi päävalmentaja Mourad Seddiki.

”Joka tapauksessa sarjassa ei ole yhtään helppoa peliä, vaan jokaisena viikonloppuna täytyy näyttää parasta. Viime lauantain pettymyksen jälkeen pelillisesti ei ole muita vaihtoehtoja kuin parantaa. Toivottavasti saadaan positiivinen tulos”, Seddiki pyörittelee.

Ottelu pelataan Kauniaisten keskuskentällä sunnuntaina 12.5. klo 18.30 alkaen. TamU-TV ei valitettavasti alkavalla kaudella näytä vierasotteluita, joten ne jotka eivät ehdi mukaan Espooseen joutuvat tyytymään twitter-seurantaan.

TamU matkustaa otteluun ProLine Charterin bussilla.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2