25.4.2019

 
 

TamU-TV näyttää kotiottelut kaudella 2019

TamU-TV:n toimintaan tulee raju supistus kaudelle 2019. Vierasottelut, studiot, monikameralähetykset sekä grafiikat jäävät pois lähetyksistä.

Läpi talven jatkuneet ponnistelut TamU-TV:n kasaan saamiseksi ovat päättyneet lähes tuloksettomina. TamU-TV:n tekniikasta jäi pois edellisen kauden jälkeen liian monta tekijää, eikä uusia löytynyt samalla tavalla tilalle.

TamU-TV näyttää alkavalla kaudella kaikki Tampere Unitedin kotiottelut, mutta grafiikat ja studiot jäävät pois lähetyksistä. Ottelun päätyttyä kuullaan toki pelaaja- ja valmentajahaastatteluja. Myös selostajat vaihtuvat ja he tullaan esittelemään yksi kerrallaan otteluennakkojen yhteydessä, kun heidän vuoronsa tulee.

TamU-TV:n kasaamisesta päävastuussa ollut Tarmo Lyytikäinen ei peittele harmitustaan.

”Raju pettymys tämä on, ei siitä mihinkään pääse. Pahimmalta tuntuu taannoiseen mesenaattikampanjaan osallistuneiden puolesta. Kaiken pettymyksen keskellä pitää kuitenkin muistaa, että Tampere Unitedin viestintä tulee olemaan vuonna 2019 yhä Kakkosen ehdotonta kärkipäätä”, Lyytikäinen toteaa pettyneenä.

”Nyt oli tärkeintä, että saatiin edes jonkinlainen näkyvyys aikaiseksi. Koko TamU-TV:n toiminnan alasajo oli erittäin lähellä”, jatkaa Lyytikäinen.

TamU-TV:n ensimmäinen lähetys alkavalla kaudella on siis lauantaina 18.5. kun Sinipaidat isännöi Pallo-Iiroja Pyynikillä.