25.4.2019

 
 

TamU-TV näyttää kotiottelut kaudella 2019

TamU-TV:n toimintaan tulee raju supistus kaudelle 2019. Vierasottelut, studiot, monikameralähetykset sekä grafiikat jäävät pois lähetyksistä.

Läpi talven jatkuneet ponnistelut TamU-TV:n kasaan saamiseksi ovat päättyneet lähes tuloksettomina. TamU-TV:n tekniikasta jäi pois edellisen kauden jälkeen liian monta tekijää, eikä uusia löytynyt samalla tavalla tilalle.

TamU-TV näyttää alkavalla kaudella kaikki Tampere Unitedin kotiottelut, mutta grafiikat ja studiot jäävät pois lähetyksistä. Ottelun päätyttyä kuullaan toki pelaaja- ja valmentajahaastatteluja. Myös selostajat vaihtuvat ja he tullaan esittelemään yksi kerrallaan otteluennakkojen yhteydessä, kun heidän vuoronsa tulee.

TamU-TV:n kasaamisesta päävastuussa ollut Tarmo Lyytikäinen ei peittele harmitustaan.

”Raju pettymys t√§m√§ on, ei siit√§ mihink√§√§n p√§√§se. Pahimmalta tuntuu taannoiseen mesenaattikampanjaan osallistuneiden puolesta. Kaiken pettymyksen keskell√§ pit√§√§ kuitenkin muistaa, ett√§ Tampere Unitedin viestint√§ tulee olemaan vuonna 2019 yh√§ Kakkosen ehdotonta k√§rkip√§√§t√§”, Lyytik√§inen toteaa pettyneen√§.

”Nyt oli t√§rkeint√§, ett√§ saatiin edes jonkinlainen n√§kyvyys aikaiseksi. Koko TamU-TV:n toiminnan alasajo oli eritt√§in l√§hell√§”, jatkaa Lyytik√§inen.

TamU-TV:n ensimmäinen lähetys alkavalla kaudella on siis lauantaina 18.5. kun Sinipaidat isännöi Pallo-Iiroja Pyynikillä.