17.11.2021

 
 

Joulukuun tryouteille on sovittu kaksi harjoitus­otteluaTampere United aloittaa valmistautumisensa Kakkosen kauteen marraskuun viimeisenä päivänä, kun tryoutit alkavat Kaupissa. Mukana on iso joukko sopimuspelaajia ja muita viime kauden pelaajia sekä tukku uusia joukkueeseen mukaan haluavia pelaajia. Tryout-jakson aikana harjoitellaan kolme kertaa viikossa ja lisäksi ohjelmaan kuuluu harjoitusottelut Ilveksen kakkosjoukkuetta ja JJK:ta vastaan.

Ilveksen kakkosjoukkue kohdataan Pirkkahallin C-hallissa lauantaina 11.12. klo 14.45 alkavassa ottelussa. Viime kaudella Ilves pelasi Kakkosen B-lohkossa ja sijoittui vaikean alkukauden jälkeen lopulta parhaana tamperelaisjoukkueena yhdeksänneksi. Joukkue koostuu tulevallakin kaudella pääasiassa junniori-ikäisistä eteenpäin pyrkivistä Ilveksen juniorimyllyn kasvateista, ja tarjoaa erinomaisen harjoitusvastuksen tryouttien alkuun.

Viikkoa myöhemmin lauantaina 18.12. TamU matkustaa JJK:n vieraaksi Jyväskylään. Ottelu pelataan klo 13.15 alkaen Vehkahallissa. Yleisöä tähän kuplahallissa pelattavaan ottelun ei ilmeisesti ole mahdollista ottaa lainkaan. Viime kaudella JJK pelasi Kakkosen lohkossa C ja sijoittui sarjassa toiseksi.

Lisää harjoitusotteluita on jo sovittuna, mutta tiedot niistä tarkentuvat osin vasta myöhemmin, joten uuden vuoden puolella pelattavista peleistä tiedotetaan erikseen myöhemmin.

Haku tryouteille on edelleen auki. Hakulomake löytyy tryout-uutisen lopusta.