Kakkoseen noussut TamU etsii uusia pelaajia – hae tryouteille!

02/11/2021 TamU
Uutinen

Tampere United järjestää tryoutit Kakkosessa kaudella 2022 pelaavaan miesten edustusjoukkueeseen mukaan haluaville pelaajille. Tryout-jakso alkaa sään salliessa jo viikolla 48 ulkokentällä Kaupissa ja loppuu viikkoon 51.

Tampere United on aloittanut kauden 2022 rakentamisen jälleen jo hyvissä ajoin, ja tulevalle kaudelle on jo nyt tehty sopimus kolmentoista pelaajan kanssa. Joukkueen rakentaminen jatkuu marraskuun lopussa viikolla 48 alkavilla harjoituksilla. Harjoitukset eivät ole avoimet kaikille, vaan pelaajat kutsutaan mukaan hakemuksen perusteella. Harjoituksia on kolmesti viikossa, ja tarkemmasta aikataulusta ilmoitetaan mukaan valittaville pelaajille henkilökohtaisesti.

TamU tarjoaa mahdollisuuden tavoitteelliseen jalkapallon harrastamiseen. Edustusjoukkueen tulevan kauden tavoitteena on säilyttää paikka Kakkosessa ja rakentaa samalla pohjaa sille, että joukkue voi taistella Kakkosen kärkipäässä ja hakea nousua Ykköseen jo lähivuosina. Kaikille edustusjoukkueen pelaajille TamU tarjoaa maksuttoman kauden, kattavan vakuutuksen ja laadukkaan varustepaketin. Joukkueen tukena on laadukas ja laaja taustaryhmä päävalmentaja Jukka Listenmaan johdolla.

Tryouteista kiinnostuneet pelaajat voivat hakea mukaan oheisella lomakkeella. Lisätietoja voi kysyä päävalmentaja Jukka Listenmaalta (puh. 0400 497 686) tai joukkueenjohtaja Eemeli Peltoselta (puh. 045 130 3260).

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Pelipaikka (pakollinen)

  Syntymävuosi (pakollinen)

  Missä olet pelannut aiemmin (seura, sarjataso, vuodet) (pakollinen)

  Kerro itsestäsi ja tavoitteistasi jalkapalloilijana

  TamU-Kauppa

  Pääyhteistyökumppanit

  Tukemassa myös

  24.9. GrIFK - TamU 1 – 4

  24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

  21.9. TKT - TamU 2 2 – 0

  29.9. klo 19 TamU - FC Jazz

  klo - TamU naiset

  30.9. klo 16 TamU 2 - TPV