TamU-Juniorit kutsuttu tutustumaan Tammelan Stadioniin

16/03/2024 Seura / TamU
Uutinen

Tampere United kohtaa huomenna sunnuntaina 17.3. klo 14.00 harjoitusottelussa FC Jazzin. TamU-Juniorit perheineen on kutsuttu otteluun tutustumaan uuteen stadioniin. Junioreille on oma peli- ja hengailualue Stadionilla. Otteluun on vapaa pääsy, mutta siihen on myynnissä ruokapaketteja.

TamU-Juniorit

  • Juniorit perheineen kutsuttu tutustumaan uuteen Tammelan Stadioniin
  • TamU-Junioreille on kehitelty sarjaotteluihin omia palveluita
  • Pelipiste palvelee sarjakaudella toisessa kerroksessa
  • Erilaisia teemapelejä Junioreille on myös tulossa

Sinipaidat on täällä taas

Tammelan Stadionille siirtyminen on yksi Tampere Unitedin lähihistorian isoimpia muutoksia. Modernilla stadionilla pelaaminen on iso mahdollisuus mutta siihen tarvitaan koko seurayhteisön tuki. Tästä syystä on tärkeää että TamU-Juniorit perheineen tuntevat stadion myös kotikentäkseen. Tervetuloa siis tutustumaan uuteen Stadioniin ja viettämään mukavaa sunnuntaipäivää.

Kolmanteen kerrokseen pohjoispäätyyn on rakennettu TamU-Junioreille oma peli- ja hengailualue.

Pelipiste tulee myös Tammelan Stadionin otteluihin
Taha Özcelik junioreiden syleilyssä viime kaudella
Seurapäivä järjestetään myös tällä kaudella

Palvelut stadionilla sunnuntaina

Ottelu pelataan sunnuntaina 17.3. klo 14.00 alkaen. Kulku stadionille ja kaikki tarjolla olevat palvelut aukeavat klo 13.00. Otteluun on vapaa pääsy, mutta myynnissä on erillisiä ruokapaketteja.

Tammelan Stadion on vielä osin keskeneräinen ja harjoitusotteluissa on poikkeusjärjestelyt. Kulku stadionille tapahtuu klo 13.00 alkaen Salhojankadulta stadionin pitkän sivun keskikohdassa olevasta ovesta. Kaikille katsojille on avoinna pääkatsomon 3. kerroksessa sijaitseva VIP-katsomo sekä pohjoispäädyssä oleva D-katsomo. Pysäköintihalli on Salhojankadun ja Tammelankadun kulmassa, kadunvarsipaikkoja löytyy Salhojankadulta sekä Ilmarinkadulta

Kolmannessa kerroksessa tarjolla olevaan ruokapakettiin kuuluu FLIP-pizzabrändin vegaaninen taitettu pizza, pieni salaatti sekä vapaavalintainen juoma (tarjolla alkoholijuomia ja alkoholittomia vaihtoehtoja). Ruokapaketit ovat myynnissä lippu.fi-verkkokaupassa hintaan 20 €. Stadionilta ostettuna ruokapaketin hinta on 22 €.

Kolmannessa kerroksessa on sekä 18 vuotta täyttäneille avoin anniskelukatsomo että kaikille katsojille avoin katsomonosa. Kolmannessa kerroksessa on myös kioskipalvelut, mutta päätykatsomossa ei ole vielä harjoitusotteluissa palveluita. Fanituotteita on myynnissä kolmannessa kerroksessa, erikoisuutena on erä game worn Regions’ Cup pelipaitoja sekä alelaari täynnä vanhoja pelipaitoja sekä shortseja.

Kolmannessa kerroksessa on peli- ja hengailualue TamU-junioreille.

Tulevan sunnuntain harjoitusotteluun FC Jazz Pori vastaan on avattu toiveista vapaaehtoinen pääsymaksu. Vapaaehtoisella pääsymaksulla voit tukea seuraa tärkeään Tammelan Stadionin avauskauteen vaikka otteluun on muuten ilmainen sisäänpääsy. Sisäänkäynnillä on erillinen maksupiste.

Sisäänkäynti Salhojankadun puolelta
Palvelukartta Tammelan Stadionilla. Kolmannen kerroksen pohjoispäädyssä on TamU-Junioreiden oma alue.

OSTA KAUSIKORTTISI JA PÄÄSYLIPPUSI SARJAKAUDELLE NYT

Kausikortit kaudelle 2024 ovat myynnissä TamU-kaupassa. Ostoksille voi klikata myös suoraan napeista tämän uutisen alta. Irtoliput yksittäisiin otteluihin tulevat ovat myynnissä lippu.fi verkkokaupassa. Lippupisteessä on myynnissä myös TamU-Klubi liput, VIP-liput ja VIP-kausikortit.

Kausikortin voi maksaa myös kulttuurietua käyttäen Smartumin, Edenredin ja ePassin mobiili­­sovelluksilla. Tällöin kausikorttiin merkitään ostajan nimi, ja henkilöllisyys tarkistetaan stadionille tultaessa. Kulttuuri­edulla voi luonnollisesti ostaa vain yhden kausikortin itselleen.

Smartumin tai Edenredin mobiili­­sovellusta käyttäessäsi valitse oikea summa (120 € / 100 € / 90 € / 70 €). Lisäksi kirjoita viestiin kausikortin tyyppi ”Kausikortti 2024 pääkatsomo”, ”Kausikortti 2024 pääty”, ”Kausikortti 2024 pääkatsomo (alennusryhmät)” tai ”Kausikortti 2024 pääty (alennusryhmät)”.

Käyttäessäsi ePassin mobiilisovellusta kausikortti­vaihtoehdot tulevat näkyviin ostettavina tuotteina. Valitse niistä haluamasi ja vahvista maksu.

Kulttuuriedulla maksaessasi lähetä kuvakaappaus kuitista tai välitä sähköpostiisi saamasi maksuvahvistus osoitteeseen talous@tampereunited.fi. Kerro samalla, mihin osoitteeseen haluat kausikortin postituksen. Kausikortit postitetaan viimeistään huhtikuussa ennen kauden alkua.

Nähdään Tammelassa! Sinipaidat on täällä taas!

ILMOITTAUDU TAMU-JUNIOREIHIN

Ilmoittautuminen kesän pallokouluihin ja lapsi-aikuisryhmiin on avattu. TamU-Junioreiden nettisivuilta löydät tiedot harjoitusryhmistä sekä kausimaksuista. Päivitämme tarkempia tietoja heti harjoitusvuorojen selvittyä.

Harrastejoukkueisiin on mahdollista liittyä mukaan ympäri vuoden, mikäli ryhmissä ja joukkueissa on tilaa. Kausimaksu katsotaan tapauskohtaisesti kesken kauden ilmoittauduttaessa.

Junioriedustusjoukkueisiin liittyminen tapahtuu avointen harjoitusten ja/tai tutustumiskertojen jälkeen. Vastuuhenkilöiden yhteystiedot löytyvät joukkueiden omilta sivuilta, ja heidän kanssaan voitte sopia tutustumiskäynnistä harjoituksiin!

LISÄTIEDOT JUNIOREIDEN NETTISIVUILTA

Mikä on oikea paikka aloittaa? Junioripolussa on havainnollistettu eri mahdollisuudet.


TERVETULOA MUKAAN TAMU-JUNIOREIHIN!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49