Jalkapallo-Säätiöltä avustus tukirahastoon – lahjoita sinäkin

18/12/2023 Seura

Jalkapallo-Säätiö on myöntänyt Tampere Unitedin tukirahastoon 1500 euron suuruisen avustuksen jo kolmantena vuotena peräkkäin. Avustuksen turvin tuetaan vähävaraisista perheistä tulevien 5–17-vuotiaiden lasten ja nuorten jalkapallo­harrastusta Tampere Unitedissa. Myös yksityishenkilöt ovat antaneet rahastoon mukavasti lahjoituksia, ja moni on ryhtynyt myös kuukausiahjoittajaksi. Yhteensä tukirahastoon on kerätty reilun kahden vuoden aikana ilahduttava 8 263 euroa. Lahjoituksia voi tehdä jatkuvasti, ja ohjeet siihen ovat tämän uutisen lopussa.

Tampere Unitediin tukirahasto

  • Rahastosta myönnetään harrastustukea vähävaraisille perheille.
  • Rahaston varat saadaan suurelta osin lahjoituksina.
  • Kuukausittainen lahjoittaminen on helppo tapa antaa merkittävä tuki ilman suurta vaikutusta omaan talouteen.

Tukirahaston merkitys juniori­toiminnalle on yhä suurempi, kun moni on näinä aikoina taloudellisesti tiukoilla. On hienoa, että voimme yhteisönä auttaa mahdollisimman monta lasta pysymään kiinni harrastuksessaan.

- Antti Niemistö
Tampere Unitedin puheenjohtaja

Tukirahaston varoista katettavan harrastustuen myöntämisen käytännön järjestelyistä vastaa Hope ry. Käytännössä Tampere Unitedin junioritoimintaan mukaan haluavan juniorin huoltaja voi hakea Hope ry:n kautta avustusta. Hope tekee päätöksen normaalien periaatteidensa mukaisesti, ja myönteisen tukipäätöksen tultua TamU kuittaa juniorin laskun maksetuksi tukirahaston varoilla. Katso ohjeet harrastustuen hakemiseen TamU-juniorien nettisivuilta.

”Tukirahaston merkitys junioritoiminnalle on yhä suurempi, kun moni on näinä aikoina taloudellisesti tiukoilla. On hienoa, että voimme yhteisönä auttaa mahdollisimman monta lasta pysymään kiinni harrastuksessaan. Iso kiitos myös Jalkapallo-Säätiölle tuesta”, toteaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Näin teet lahjoituksen tukirahastoon

Kaikki Jalkapalloseura Tampere Unitedin tukirahastoon kerätyt varat käytetään avustuksina vähävaraisista perheistä tulevien pelaajien (5–17v) jalkapallo­­harrastuksen tukemiseen. Katso rahaston säännöt.

Voit tehdä kertalahjoituksen tai ajastaa kuukausittaisen lahjoituksen tapahtumaan verkkopankissa automaattisesti. Suositeltu minimi lahjoitukselle on 5 €, jotta pankkikulut eivät muodosta liian isoa osuutta lahjoitetusta summasta. Jo muutama viiden euron kuukausilahjoittaja antaa yhdelle lapselle mahdollisuuden nauttia jalkapallon harrastamisesta.

Lahjoituksen voi tehdä tilisiirtona keräystilille:
Jalkapalloseura Tampere United ry
IBAN: FI21 5730 0820 4323 71
BIC: OKOYFIHH
Viite: 1122

Rahankeräyksen järjestäjä:
Jalkapalloseura Tampere United ry
Ilmarinkatu 28 LH 2
33500 Tampere

Sähköposti: hallitus@tampereunited.fi
Puhelin: +358 20 127 7740

Rahankeräyksen lupanumero: RA/2022/1660

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49