Ilmoittautuminen TamU-juniorien kesäkaudelle on käynnissä

15/03/2023 Seura
Uutinen

Ilmoittautuminen TamU-juniorien kesäkaudelle on käynnissä, ja ryhmiin on tullut ilmoittautumisia jopa nopeampaan tahtiin kuin vuosi sitten. Mukaan voi edelleen ilmoittautua, ja tarvittaessa myös uusia ryhmiä perustetaan kysynnän mukaan. Kesäkausi alkaa 2016–2018 syntyneille eli 5–7-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitetun pallokoulun osalta tiistaina 2.5. ja noin 3–5-vuotiaille lapsille tarkoitettujen lapsi-aikuisryhmien osalta maanantaina 22.5. Lisäksi 8-vuotiaille ja vanhemmille lapsille on tarjolla joukkueita, joiden kesäkaudet alkavat pääasiassa jo maanantaina 17.4. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumis­lomakkeet löytyvät TamU-juniorien nettisivuilta tampereunited.fi/juniorit.

Kolme Tampere Unitedin junioripelaajaa

Uutena aloittaa myös 7–9-vuotiaiden tyttöjen joukkue, jonka kausi käynnistyy 2.5. Junioripäällikkö Ville Lehtilä on mielissään siitä, että seuran on päättänyt panostaa myös tytttöjen toimintaan.

”Ilmoittautuminen on käynnissä ja myös valmennusryhmä alkaa olla viimeistelyä vaille valmis, ja kohta saamme tämänkin polun käyntiin jo hyvin jalansijaa saaneen poikapolkumme vastinpariksi”, Lehtilä toteaa.

Tampere Unitedilla on ollut jo vuosien ajan periaatteena, että kaikilla joukkueilla on palkatut valmentajat. Tällä halutaan taata ryhmien ammattimainen toiminta siten, että lasten vanhempien tehtäväksi jää perinteinen kolmen K:n malli: kannusta, kyyditse, kustanna.

Uusien harrastajien lisäksi TamU hakeekin myös valmentajia ja ohjaajia kesäkaudeksi. Työ sopii vähintään 16-vuotiaalle liikunnallisille henkilölle, jolla on intoa jalkapalloon ja lasten kanssa toimimiseen. Apuvalmentajaksi on mahdollisuus ryhtyä ilman aiempaa kokemusta, mutta vastuuvalmentajaksi palkattavalta edellytetään kokemusta lasten ohjaamisesta tai valmentamisesta.

”Ympärivuotiset joukkueet niin kilpa- kuin harrastetasoilla samoin kuin pienempien junioreiden pallokoulut ovat harjoitelleet laadukkaassa valmennuksessa ja hyvissä olosuhteissa talven ympäri, ja kehitystä on tapahtunut niin pelaajien taidoissa kuin pelaajamäärissäkin”, kehuu Ville Lehtilä.

”Kesä on kuitenkin jalkapallon parasta aikaa, ja hyvät nurmi- ja tekonurmikentät odottavat jo innokkaita uusia käyttäjiä. Ympäri vuoden mukana olleiden valmentajien seuraksi ovat rekrytoinnit jo hyvässä käynnissä ja loistavia hakemuksia on tullut iso pino kokeneilta lasten valmentajilta.”

Ilmoittautuminen on siis käynnissä TamU-juniorien nettisivujen kautta. Jos olet kiinnostunut valmentajan tehtävästä, lähetä hakemuksesi viimeistään 30.3.2023. Valmentajat valitaan huhtikuun alkupuolella ja heille järjestetään koulutus huhtikuun lopussa ennen kuin harrastusryhmien kesäkausi alkaa 2.5. alkaen.

Lisätietoja niin harrastusryhmistä kuin valmentajien tehtävistä antaa tarvittaessa junioripäällikkö Ville Lehtilä, ville.lehtila (ät) tampereunited.fi, puh. 045 7836 4440.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

29.10. Klubi 04 - TamU 4 – 0

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

7.10. Pato - TamU 2 6 – 5

13.1. klo 16 JäPS - TamU

klo - TamU naiset

21.1. klo 20 TamU 2 - TPV 2