15.2.2021

 
 

Ilmoittautuminen kauppareihin on avoinna ‚Äď juniorien¬†kausi k√§yntiin toukokuun alussaTampere Unitedin kaupunginosajuniorien kes√§kausi alkaa 3.5.2021 ja jatkuu elo-syyskuun vaihteeseen. Ryhmi√§ j√§rjestet√§√§n tuttuun tapaan 6‚Äď8-vuotialle tyt√∂ille ja pojille (2013‚Äď2015 syntyneet). Lis√§ksi tarjolla on suosittuja lapsi-aikuisryhmi√§ 3‚Äď5-vuotiaille lapsille ja heid√§n huoltajilleen. Ilmoittautuminen on auki nyt!

”Tulevana kes√§n√§ jokaisessa joukkueessa on kaksi palkattua ohjaajaa, sill√§ haluamme panostaa harjoitusten laatuun, ja samalla haluamme antaa juniorien vanhemmille vapauden keskitty√§ vain kannustamiseen”, kertoo Tampere Unitedin junioritoiminnasta vastaava seuran varapuheenjohtaja Markus Ky√∂st√§j√§.

Tällä kaudella myös ohjaajien tutorointi lisääntyy siten, että jokainen ohjaaja tutoroidaan joka toinen kuukausi.

”Tutoroinnissa ohjaajien tekemist√§ seurataan kent√§n laidalta ja k√§yd√§√§n harjoitusten j√§lkeen arviointikeskustelu. N√§in kehit√§mme ohjaajien ja valmentajien osaamista”, Ky√∂st√§j√§ iloitsee.

Lisäksi harrastuksen laatua lisää se, että peräti 70 % joukkueiden harjoituksista pidetään tekonurmikentillä.

U6-ik√§luokkaan (2015 ja my√∂hemmin syntyneet) perustetaan viisi joukkuetta: L√§nsi, Keskusta, Kaleva, It√§ ja Etel√§. U8-ik√§luokkaan (2013‚Äď2014 syntyneet) perustetaan kolme joukkuetta: L√§nsi, Keskusta ja It√§. Katso ilmoittautumissivu.

U6-joukkueet harrastavat kerran viikossa.ja lis√§ksi pelaamista harjoitellaan seuran sis√§isiss√§ peli-illoissa, joita j√§rjestet√§√§n 3‚Äď4 viikon v√§lein. U8-joukkueet osallistuvat samaisiin peli-iltoihin, mutta osallistuvat lis√§ksi Futisklubin turnauksiin kes√§n aikana. Pelien lis√§ksi U8-joukkueilla on kaksi viikottaista harjoituskertaa.

Palloleikkeihin ja liikunnallisiin perustaitoihin tutustutaan lapsi-aikuisryhmissä, joita järjestetään 24.5. alkaen Lännessä, Keskustassa ja Idässä. Näissä ryhmissä toinen lapsen vanhemmista tai joku muu lapselle tuttu aikuinen on jatkuvasti mukana leikeissä lapsen kanssa. Katso lapsi-aikuisryhmien oma ilmoittautumissivu.

Unohtumaton sinivihreä jalkapallokesä odottaa. Ilmoita lapsesi mukaan!