Ilmoittautuminen kauppareihin on avoinna – juniorien kausi käyntiin toukokuun alussa

15/02/2021
Uutinen

Tampere Unitedin kaupunginosajuniorien kesäkausi alkaa 3.5.2021 ja jatkuu elo-syyskuun vaihteeseen. Ryhmiä järjestetään tuttuun tapaan 6–8-vuotialle tytöille ja pojille (2013–2015 syntyneet). Lisäksi tarjolla on suosittuja lapsi-aikuisryhmiä 3–5-vuotiaille lapsille ja heidän huoltajilleen. Ilmoittautuminen on auki nyt!

”Tulevana kesänä jokaisessa joukkueessa on kaksi palkattua ohjaajaa, sillä haluamme panostaa harjoitusten laatuun, ja samalla haluamme antaa juniorien vanhemmille vapauden keskittyä vain kannustamiseen”, kertoo Tampere Unitedin junioritoiminnasta vastaava seuran varapuheenjohtaja Markus Kyöstäjä.

Tällä kaudella myös ohjaajien tutorointi lisääntyy siten, että jokainen ohjaaja tutoroidaan joka toinen kuukausi.

”Tutoroinnissa ohjaajien tekemistä seurataan kentän laidalta ja käydään harjoitusten jälkeen arviointikeskustelu. Näin kehitämme ohjaajien ja valmentajien osaamista”, Kyöstäjä iloitsee.

Lisäksi harrastuksen laatua lisää se, että peräti 70 % joukkueiden harjoituksista pidetään tekonurmikentillä.

U6-ikäluokkaan (2015 ja myöhemmin syntyneet) perustetaan viisi joukkuetta: Länsi, Keskusta, Kaleva, Itä ja Etelä. U8-ikäluokkaan (2013–2014 syntyneet) perustetaan kolme joukkuetta: Länsi, Keskusta ja Itä. Katso ilmoittautumissivu.

U6-joukkueet harrastavat kerran viikossa.ja lisäksi pelaamista harjoitellaan seuran sisäisissä peli-illoissa, joita järjestetään 3–4 viikon välein. U8-joukkueet osallistuvat samaisiin peli-iltoihin, mutta osallistuvat lisäksi Futisklubin turnauksiin kesän aikana. Pelien lisäksi U8-joukkueilla on kaksi viikottaista harjoituskertaa.

Palloleikkeihin ja liikunnallisiin perustaitoihin tutustutaan lapsi-aikuisryhmissä, joita järjestetään 24.5. alkaen Lännessä, Keskustassa ja Idässä. Näissä ryhmissä toinen lapsen vanhemmista tai joku muu lapselle tuttu aikuinen on jatkuvasti mukana leikeissä lapsen kanssa. Katso lapsi-aikuisryhmien oma ilmoittautumissivu.

Unohtumaton sinivihreä jalkapallokesä odottaa. Ilmoita lapsesi mukaan!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

14.5. TamU - HJS 1 – 0

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2