Harrastustuen haku talvi­kaudelle on avattu

19/09/2023 Seura
Uutinen

Harrastustuen hakeminen Tampere Unitedin tukirahastosta on avattu talvikautta silmällä pitäen. Tukea voidaan myöntää 5–17-vuotiaille TamUssa jalkapalloa harrastaville lapsille ja nuorille, ja tuki on käytettävissä vuoden ajan myöntöpäivästä alkaen. Rahastoon on kerätty kesän ajan lisää varoja, ja se mahdollistaa usean lapsen ja nuoren tukemisen talvikaudella. Rahastosta myönnettävien tukien käytännön järjestelyistä vastaa Hope ry, ja tarkemmat ohjeet hakemuksen tekemistä varten löytyvät TamU-juniorien nettisivuilta. Tuen maksimisumma on tällä hetkellä 300 € vuodessa per lapsi.

Tampere Unitediin tukirahasto

  • Rahastosta myönnetään harrastus­tukea vähävaraisille 5–17-vuotiaille lapsille ja nuorille.
  • Harrastustuen haku talvikaudelle on nyt avoinna.
  • Rahaston varat saadaan suurelta osin yksityis­henkilöiden lahjoituksina.

Pieni kuukausittainen lahjoitus ei välttämättä tunnu omassa taloudessa paljoakaan, mutta jo muutaman lahjoittajan yhteinen panos on tukea tarvitseville merkittävä.

- Antti Niemistö
Puheenjohtaja

Tampere Unitedin tukirahasto perustettiin vajaa kaksi vuotta sitten, ja sinne on saatu varoja yksityisiltä lahjoittajilta ja Jalkapallo-Säätiöltä. Yksityisten lahjoittajien merkitys on kasvanut suureksi, sillä moni Sinivihreään seurayhteisöön kuuluva lahjoittaa rahastoon pienen summan kuukausittain.

”Nöyrä kiitos kaikille kuukausi­lahjoittajille, jotka yhdessä antavat harrastuksen useille lapsille ja nuorille. Myös ottelutapahtumien yhteydessä järjestetyt varainkeruu­tempaukset ovat olleet menestys”, myhäilee Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Tähän mennessä tukirahastosta on myönnetty tukea yhteensä 4200 €, ja tällä hetkellä rahastossa on jakamattomia varoja vajaa 2000 €. Mitä enemmän varoja saadaan kerättyä, sitä useammalle lapselle ja nuorelle Hope ry voi tehdä myönteisen tukipäätöksen.

”Kuukausilahjoittaminen on minusta helppo tapa antaa tukea tärkeään asiaan. Pieni kuukausittainen summa ei välttämättä tunnu omassa taloudessa paljoakaan, mutta jo muutaman lahjoittajan yhteinen panos on tukea tarvitseville lapsille ja nuorille merkittävä. Verkkopankissa maksu on helppo ajastaa tapahtumaan aina kerran kuussa”, Antti Niemistö kannustaa.

Näin lahjoitat tukirahastoon

Jalkapalloseura Tampere Unitedin tukirahastoon voi tehdä lahjoituksia. Kaikki kerätyt varat käytetään avustuksina vähävaraisista perheistä tulevien pelaajien (5–17v) jalkapalloharrastuksen tukemiseen.

Katso rahaston säännöt.

Lahjoituksen voi tehdä tilisiirtona keräystilille:
Jalkapalloseura Tampere United ry
IBAN: FI21 5730 0820 4323 71
BIC: OKOYFIHH
Viite: 1122

Rahankeräyksen järjestäjä:
Jalkapalloseura Tampere United ry
Ilmarinkatu 28 LH 2
33500 Tampere

Sähköposti: hallitus@tampereunited.fi
Puhelin: +358 20 127 7740

Rahankeräyksen lupanumero: RA/2022/1660

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49