Hae tryoutille Kolmosessa pelaavaan miesten kakkos­joukkueeseen

09/11/2023 TamU 2
Uutinen

Kolmosessa ensi kaudella pelaava Tampere Unitedin kakkosjoukkue hakee uusia pelaajia. Joukkueen harjoitukset alkavat joulukuun alussa, jolloin joukkueeseen on mahdollista tulla tryoutille. Viime kausi oli joukkueen toinen Kolmosessa, eikä tälläkään kertaa sarjapaikka ollut missään vaiheessa uhattuna. Joukkueen tavoitteena on kehittää nuoria pelaajia, joilla on mahdollisuus nousta edustusjoukkueeseen lähivuosina. Samalla joukkue tarvitsee myös kokeneempia Kolmosessa tai ylemmillä sarjatasoilla tasonsa näyttäneitä pelaajia. Ensi kaudella joukkueen tavoitteena on myös haastaa Kolmosen kärkijoukkueet.

Kakkosjoukkueen tryout

 • Harjoitukset alkavat ma 4.12. Pirkkahalli C:ssä
 • Palloharjoitukset kahdesti viikossa.
 • Kakkosjoukkue toimii yhtenä väylänä edustus­joukkueeseen.

Kakkosjoukkueen harjoitukset alkavat maanantaina 4.12. ja joukkue harjoittelee talven ajan kahdesti viikossa Pirkkahallin C-hallissa. Lisäksi ohjelmaan kuuluu oheisharjoittelua.

Kakkosjoukkueen päävalmentajana toimii kahden edellisen kauden tapaan Markus Kopf. Kakkosjoukkueeseen on jo nyt luotu laadukas harjoitteluympäristö, jota lähdetään kehittämään edelleen. Yhteistyötä edustusjoukkueen kanssa pyritään tiivistämään siten, että kakkosjoukkue toimii yksittäisille pelaajille yhtenä mahdollisena väylänä edustusjoukkueeseen.

Joukkueen sisäinen henki on rento, mutta kun tehdään asioita, ne tehdään kunnolla. Tryoutit eivät ole avoimet kaikille, vaan pelaajat kutsutaan mukaan hakemuksen perusteella. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan mukaan valittaville pelaajille henkilökohtaisesti.

Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat pelata ja harjoitella hyvässä ympäristössä, ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Lisätietoja voi kysyä joukkueenjohtaja Henri Savolaiselta puhelimitse (050 511 9881) tai sähköpostilla (henri.savolainen (ät) tampereunited.fi).

Myös Kakkosessa pelaava miesten edustusjoukkue hakee pelaajia tryoutille. Katso tarkemmat tiedot ja hakemuslomake.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Pelipaikka (pakollinen)

  Syntymävuosi (pakollinen)

  Missä olet pelannut aiemmin (seura, sarjataso, vuodet) (pakollinen)

  Kerro itsestäsi tavoitteistasi jalkapalloilijana

  TamU-Kauppa

  Pääyhteistyökumppanit

  Tukemassa myös

  American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

  7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

  19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

  27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

  13.7. klo 16 HJS - TamU

  21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

  27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49