Miesten edustusjoukkue palaa harjoituksiin tammikuussa – hae tryoutille

02/11/2023 TamU
Uutinen

Tampere United aloittaa harjoittelun kohti miesten Kakkosen kautta 2024 tammikuun alussa. Ensimmäinen harjoituskerta on heti tiistaina 2.1.2024 ja sen jälkeen harjoituksia on läpi kauden neljä kertaa viikossa siten, että keskiviikko on välipäivä. Lisäksi harjoituskaudella pelataan harjoitusottelu lähes jokaisena viikonloppuna. Harjoittelupaikkana on uusi Tammelan stadion, jossa pelataan myös harjoitusotteluita pitkin talvea. Edustusjoukkueeseen mukaan haluavat pelaajat voivat hakea tryoutille joukkueen harjoituksiin tämän artikkelin lopussa olevalla lomakkeella.

TamUn talviharjoittelu

 • Harjoitukset neljä kertaa viikossa uudella Tammelan stadionilla.
 • Harjoitusottelu lähes jokaisena viikonloppuna.
 • Tavoitteellinen ympäristö jalkapalloilijana kehittymiseen.

Meillä on ammattimainen ympäristö, jossa eteenpäin pyrkivät nuoret pelaajat pääsevät haastamaan myös kokeneempia liiton sarjoissa jo meritoituneita pelaajia.

- Jukka Listenmaa
Päävalmentaja

Uudelle Tammelan stadionilla on juuri ennen lumentuloa saatu asennettua tekonurmi, joten kaiken tarvittavan pitäisi olla valmiina tammikuun alussa, kun harjoittelukausi alkaa. TamU onkin yhdessä Ilveksen joukkueiden kanssa ensimmäisiä, jotka pääsevät testaamaan kansainväliset mitat täyttävän stadionin olosuhteita.

Tampere United on aloittanut kauden 2024 rakentamisen jälleen jo hyvissä ajoin. Päävalmentajana jatkaa Jukka Listenmaa ja maalivahtivalmentajana Juha Seppälä. Sen sijaan Weeti Teron rooli pienenee perhesyistä, ja tarkentuu kevättalven aikana. Valmennusryhmään on palkattu yksi uusi valmentaja sekä erittäin tärkeänä lisänä fysiikkavalmentaja, joiden nimet uutisoidaan lähitulevaisuudessa. Lisäksi käynnissä on keskusteluja vielä yhden valmentajan ottamiseksi mukaan valmennusryhmään.

”Meillä on ammattimainen ympäristö, jossa eteenpäin pyrkivät nuoret pelaajat pääsevät haastamaan myös kokeneempia liiton sarjoissa jo meritoituneita pelaajia”, kommentoi päävalmentaja Listenmaa.

Kaudelle 2024 on jo nyt tehty sopimus seitsemän pelaajan kanssa. Lisää jatkosopimuksia sekä sopimuksia uusien pelaajien kanssa tehdään mahdollisesti jo ennen harjoituskentälle paluuta, mutta erityisesti tammikuun harjoitukset on se paikka, jossa uudet ja vanhat pelaajat voivat osoittaa ansaitsevansa paikan kauden 2024 joukkueessa.

TamU tarjoaa mahdollisuuden tavoitteelliseen jalkapallon harrastamiseen ja kehittymiseen jalkapalloilijana. Edustusjoukkueen tulevan kauden tavoitteena on nousu Ykköseen, johon on ennalta ensi kauden mahdollista lohkoa arvioiden hyvät mahdollisuudet. TamU tarjoaa kaikille edustusjoukkueen pelaajille maksuttoman kauden, kattavan vakuutuksen ja laadukkaan varustepaketin.

Tryoutista kiinnostuneet pelaajat voivat hakea mukaan oheisella lomakkeella. Lisätietoja voi kysyä päävalmentaja Jukka Listenmaalta (puh. 0400 497 686) tai joukkueenjohtaja Eemeli Peltoselta (puh. 045 130 3260).

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Pelipaikka (pakollinen)

  Syntymävuosi (pakollinen)

  Missä olet pelannut aiemmin (seura, sarjataso, vuodet) (pakollinen)

  Kerro itsestäsi ja tavoitteistasi jalkapalloilijana

  TamU-Kauppa

  Pääyhteistyökumppanit

  Tukemassa myös

  29.10. Klubi 04 - TamU 4 – 0

  24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

  7.10. Pato - TamU 2 6 – 5

  klo - TamU

  klo - TamU naiset

  klo - TamU 2