Ensimmäiset lähes 40 tryout-hakemusta käsitelty – pelaajahaku jatkuu yhä!

18/11/2023 TamU
Uutinen

Miesten edustusjoukkue on saanut tähän mennessä tryout-hakemuksen yhteensä 36 pelaajalta, joista kymmenkunta saa ensi viikolla kutsun tiistaina 2.1.2023 Tammelan stadionilla alkaviin harjoituksiin. Lisäksi harjoituksiin on tulossa heti tammikuun alusta alkaen sopimuspelaajia, muita viime kauden pelaajia sekä suoraan tryoutille kutsuttavia pelaajia. Harjoituksia on neljä kertaa viikossa maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. Uusien pelaajien haku jatkuu edelleen, ja oman tryout-hakemuksen voi jättää tämän uutisen lopussa olevalla lomakkeella.

TamUn talviharjoittelu

 • Harjoitukset neljä kertaa viikossa uudella Tammelan stadionilla.
 • Harjoitusottelu lähes jokaisena viikonloppuna.
 • Tavoitteellinen ympäristö jalkapalloilijana kehittymiseen.

Joukkuenjohtaja Eemeli Peltosen mukaan tryouteille hakeneista pelaajista on löytynyt useita potentiaalisia pelaajia ensi kauden joukkueeseen.

”Kävimme valmentajien ja edustusjoukkueen muun taustatiimin kanssa keskustelun tähän mennessä hakeneista pelaajista. Olemme tehneet jo valintoja, ja lisäksi muutamilta pelaajilta kysytään vielä hieman tarkentavia tietoja. Ensi viikon aikana olisi tarkoitus olla kaikkiin yhteydessä.”

”Otamme edelleen vastaan hakemuksia, ja ne käsitellään samantapaisella järjestelyllä marras-joulukuun aikana”, Peltonen kertoo hakemusten käsittelystä.

Peltonen kertoo olevansa mielissään siitä, että herättää vuosittain aina enemmän ja enemmän kiinnostusta pelkän netti-ilmoituksen kautta.

”Tänäkin vuonna hakijoita on ollut jo nelisenkymmentä. Tällä tavoin pääsemme käsiksi erityisesti pelaajiin, joita ei välttämättä eteemme muutoin tulisi.”

Hae mukaan tryoutille

Tampere Unitedilla on tulevalle kaudelle sopimus kahdeksan pelaajan kanssa, kun yksi merkittävä jatkosopimus julkaistaan myöhemmin tällä viikolla. Tavoitteena on rakentaa joukkue, jolla nousu Ykköseen toteutuu ensi kaudella. Tammikuun harjoitukset on tilaisuus sekä uusille että vanhoille pelaajille osoittaa ansaitsevansa paikan kauden 2024 joukkueessa.

Edustusjoukkueella on laadukas taustaryhmä, jota johtaa päävalmentaja Jukka Listenmaa. Valmennustiimiin on tässä vaiheessa nimetty lisäksi maalivahti­valmentajat Juha Seppälä ja Esa Saarinen sekä fysiikkavalmentaja Po Law.

TamU tarjoaa mahdollisuuden tavoitteelliseen jalkapallon harrastamiseen. Kaikki edustusjoukkueen pelaajat saavat maksuttoman kauden, kattavan vakuutuksen ja laadukkaan varustepaketin.

”Meillä on ammattimainen ympäristö, jossa eteenpäin pyrkivät nuoret pelaajat pääsevät haastamaan myös kokeneempia liiton sarjoissa jo meritoituneita pelaajia”, kommentoi päävalmentaja Listenmaa.

Tryoutista kiinnostuneet pelaajat voivat hakea mukaan oheisella lomakkeella. Lisätietoja voi kysyä päävalmentaja Jukka Listenmaalta (puh. 0400 497 686) tai joukkueenjohtaja Eemeli Peltoselta (puh. 045 130 3260).

Myös Kolmosessa pelaavalla miesten kakkosjoukkeella on käynnissä haku tryouteille. Hakemuksia on tähän mennessä tullut 23 pelaajalta, ja hakemuksia otetaan edelleen vastaan. Katso tarkemmat tiedot ja hakemuslomake.

Hakemuslomake

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Pelipaikka (pakollinen)

  Syntymävuosi (pakollinen)

  Missä olet pelannut aiemmin (seura, sarjataso, vuodet) (pakollinen)

  Kerro itsestäsi ja tavoitteistasi jalkapalloilijana

  TamU-Kauppa

  Pääyhteistyökumppanit

  Tukemassa myös

  American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

  19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

  18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

  14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

  29.5. klo 18 EBK - TamU

  25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

  24.5. klo 19 NoPS - TamU 2