Anna lapselle harrastus ryhtymällä TamUn tuki­rahaston kuukausi­lahjoittajaksi

06/06/2023 Seura
Uutinen

Tampere Unitedin tukirahaston avulla tuetaan vähävaraisista perheistä tulevien 5–17-vuotiaiden lasten ja nuorten jalkapallo­harrastusta. Rahasto on saanut jo useita lahjoituksia yksityishenkilöiltä sekä Jalkapallo-Säätiöltä. Moni on myös alkanut lahjoittaa tukirahastoon kuukausittain, ja pyydämmekin erityisesti seuran jäseniä ja muitakin lasten jalkapalloharrastuksen tukemisesta kiinnostuneita harkitsemaan esimerkiksi 5–25 euron lahjoittamista kerran kuukaudessa. Monelle tämä on pieni raha, mutta näin kertyvä summa on merkittävä lahja jalkapalloa harrastaville lapsille.

Tampere Unitediin tukirahasto

  • Rahastosta myönnetään harrastustukea vähävaraisille perheille.
  • Rahaston varat saadaan suurelta osin lahjoituksina.
  • Kuukausittainen lahjoittaminen on helppo tapa antaa merkittävä tuki ilman suurta vaikutusta omaan talouteen.

Tiliotetta tarkastellessani huomasin erään tutun TamU-kannattajan lahjoittavan 10 € kuukaudessa tukirahastoon. Siitä se ajatus lähti.

- Antti Niemistö
Tampere Unitedin puheenjohtaja

Kuukausittaisen lahjoituksen voi ajastaa tapahtumaan verkkopankissa automaattisesti. Suositeltu minimi kertalahjoitukselle on 5 €, jotta pankkikulut eivät muodosta liian isoa osuutta lahjoitetusta summasta. Jo muutama viiden euron kuukausilahjoittaja antaa yhdelle lapselle mahdollisuuden nauttia jalkapallon harrastamisesta.

”Seuran tiliotetta tarkastellessani huomasin erään tutun TamU-kannattajan lahjoittavan 10 € kuukaudessa tukirahastoon. Siitä se ajatus lähti, ja aloin puhua asiasta muillekin. Jotta teot vastaavat puheita, ryhdyin itsekin kuukausilahjoittajaksi minulle sopivalla pinehköllä summalla”, toteaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Yksityisten lahjoittajien lisäksi Tampere United hakee rahastoon varoja monista eri lähteistä. Tähän mennessä merkittävin on ollut Jalkapallo-Säätiön tuki, jota on saatu kahtena vuonna peräkkäin 1500 €.

Tukirahaston varoista katettavan harrastustuen myöntämisen käytännön järjestelyistä vastaa Hope ry. Käytännössä Tampere Unitedin junioritoimintaan mukaan haluavan juniorin huoltaja voi hakea Hope ry:n kautta avustusta. Hope tekee päätöksen normaalien periaatteidensa mukaisesti, ja myönteisen tukipäätöksen tultua TamU kuittaa juniorin laskun maksetuksi tukirahaston varoilla.

Harrastustukea voi näillä näkymin hakea seuraavan kerran ensi syksynä, mutta jos lahjoituksia saadaan runsaasti, haku voidaan avata jo aiemmin. Tähän mennessä rahastosta on myönnetty tukea yhteensä 4200 €. Harrastustuen hakuohjeet tulevat näkyviin TamU-juniorien nettisivuille kun haku jälleen aukeaa.

Tampere United kiittää kaikkia, jotka ovat lahjoittaneet tukirahastoon. Tuella on valtava merkitys sitä tarvitseville lapsille ja nuorille.

Näin teet lahjoituksen tukirahastoon

Kaikki Jalkapalloseura Tampere Unitedin tukirahastoon kerätyt varat käytetään avustuksina vähävaraisista perheistä tulevien pelaajien (5–17v) jalkapallo­­harrastuksen tukemiseen. Katso rahaston säännöt.

Lahjoituksen voi tehdä tilisiirtona keräystilille:
Jalkapalloseura Tampere United ry
IBAN: FI21 5730 0820 4323 71
BIC: OKOYFIHH
Viite: 1122

Rahankeräyksen järjestäjä:
Jalkapalloseura Tampere United ry
Ilmarinkatu 28 LH 2
33500 Tampere

Sähköposti: hallitus@tampereunited.fi
Puhelin: +358 20 127 7740

Rahankeräyksen lupanumero: RA/2022/1660

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2