Aina Tampere – Ikuisesti United -tukikampanja loppu­suoralla

25/05/2020
Uutinen

Aina Tampere – Ikuisesti United -tukikampanjassa on tuettu seuraa ostamalla 20–100 euron hintaisia pääsylippuja kauden avausotteluun. Kampanja lähti liikkeelle aikana, jona ensimmäisestä ottelusta ei ollut tietoakaan. Nyt tiedetään että tuo ensimmäinen ottelu pelataan Pyynikin ureheilukentällä lauantaina 13.6. klo 17.00 alkaen, ja vastaan saadaan Ilves-Kissat eli toinen sarjanousua tavoitteleva joukkue. Jo tässä vaiheessa voidaan todeta kampanjan olleen menestys.

Kaikkiaan kampanjassa on tätä uutista julkaistaessa saatu kokoon 5430 euroa. Vaikka kampanjassa on ylittynyt vasta ensimmäinen välitavoite eli 5000 euroa, on seuraavien tavoitteiden ohittaminen edelleen mahdollista. Sitä paitsi kampanjan tärkein tavoite on täyttynyt, sillä kokoon saatu summa auttaa Tampere Unitedia katsomaan rohkeasti tulevaan koronaepidemian tuomista haasteista huolimatta. Kiitos kaikille osallistuneille jo tässä vaiheessa!

Vielä ei ole kuitenkaan aika heittää hyvästejä kampanjalle, vaan seuraavat välitavoitteet ovat vielä hyvinkin saavutettavissa. Samaan hengenvetoon on todettava, että avausotteluun luvattu sauna ja palju joudutaan näillä näkymin toteuttamaan vasta myöhemmässä ottelussa. Tämä johtuu viranomaismääräyksistä, jotka edellyttävät 1–2 metrin turvavälejä yleisötapahtumissa. Sauna ja palju tuodaan tietenkin heti ensimmäiseen otteluun, jossa tällaisen palvelun tarjoaminen on mahdollista. Paljun toteutuminen edellyttää tietenkin myös 7000 euron kampanjatavoitteen toteutumista.

Yksi hyvä syy ostaa tukikampanjalippu avausotteluun on se, että se takaa kausikortin tapaan pääsyn kauden avausotteluun, joka tullaan suurella todennäköisyydellä myymään loppuun. Ottelussahan on vastassa Ilves-Kissat, joka tavoittelee Tampere Unitedin tapaan sarjanousua. Tämä ja yleisön yleinen kiinnostus jalkapalloa kohtaan takaavat, että viranomaismääräysten sallima 470 lipun kiintiö myydään loppuun jo hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Myytävien lippujen määrä on alle 500, sillä yleisön kanssa tekemisissä oleva tapahtumahenkilöstö lasketaan mukaan 500 henkilön maksimimäärään.

Tukikampanjan etenemistä voi seurata Aina Tampere – Ikuisesti United -kampanjasivulla, jossa on näkyvillä myös seuraavan välitavoitteiden sekä kampanjan lopullisen 10 000 euron tavoitteen mukaiset etenemismittarit. Sivulla on myös lueteltu kampanjaan osallistuneet.

AINA TAMPERE – IKUISESTI UNITED -lippukategoriat

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.6. TamU - FC Honka 1 – 1

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

9.6. TamU 2 - TP-T 0 – 3

15.6. klo 14 Ilves 2 - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

15.6. klo 13 Pato - TamU 2