Aina Tampere – Ikuisesti United -tukikampanja etenee vauhdilla

29/04/2020
Uutinen

Aina Tampere – Ikuisesti United -tukikampanja on edennyt ensimmäisen vajaan parin viikon aikana vauhdikkaasti. Kampanjassa ostetaan lippuja Tampere Unitedin kuluvan kauden ensimmäiseen sarjaotteluun, vaikka ottelun ajankohta ei vielä ole edes tiedossa. Kampanjan onnistuminen on Tampere Unitedille ensiarvoisen tärkeää, sillä kaikki edustusjoukkueen tulot riippuvat ainakin välillisesti ottelutapahtumien järjestämisestä, ja suoratkin tulonmenetykset lasketaan kymmenissä tuhansissa euroissa. Kampanjan tavoitteena on turvata ennen kaikkea hyvä jatkuvuus seuraavalle kaudelle 2021.

Kampanjan vastaanotto on ilahduttanut suuresti Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistöä.

”Kyllähän tämä nöyräksi vetää, sillä kampanja keräsi heti ensimmäisen vuorokauden aikana noin 1500 euroa, ja nyt luku on jo reilusti yli tuplaantunut”, puheenjohtaja mainitsee myhäillen. ”Kun samalla olemme saaneet Opetus- ja kulttuuriministeriön merkittävän tuen junioritoimintamme kehittämiseen, voi todeta että seura voi katsoa optimistisena kohti koronan jälkeistä aikaa – koska hyvänsä siihen sitten päästäänkin.”

”Erityisesti minua on ilahduttanut se, miten melkein kaikki, joilta olen pyytänyt kanmpanjavideota, ovat luvanneet sellaisen tehdä. Saadaan upeasti seuran monipuolisuus ja sitä joka päivä hengittävät ihmiset esiin”, Niemistö hehkuttaa. ”Tulossa on vielä todella kovia nimiä seuraa perustaneista olleista entisiin valmentajiin ja tähtipelaajiin. Ja jos joku haluaa tehdä videon , niin aina voi ottaa vaikka suoraan minuun yhteyttä. Ihan kaikilta en kehtaa kysyäkään, varsinkaan sellaisilta jotka vaikuttavat nyt muissa seuroissa.”

”Nyt sitten päätettiin vielä vähän kasvattaa kampanjan panoksia”, Niemistö hehkuttaa.

Kampanjan seuraava vaihe – saunaa ja paljua Pyynikille

Tampere United on asettanut kampanjalle tavoitteen myydä pääsylippuja 10 000 eurolla. Tavoitteen toteutumisen seuraamisen helpottamiseksi Aina Tampere – Ikuisesti United -kampanjasivulle on lisätty kampanjan etenemistä osoittava edistymispalkki. Kaikkien lipun ostaneiden nimet on myös lueteltu kampanjasivulla.

Kampanjassa on kerätty nyt reilu 3600 euroa, joten tavoitteeseen on vielä pitkä matka. Siksi ennen 10 000 euron tavoitetta on määritelty kaksi välitavoitetta. Ensimmäinen näistä tulee vastaan jo 5000 euron kohdalla, ja silloin arvotaan yksi onnellinen, joka saa kutsua korkeintaan 10 muuta tukilipun ostanutta Pyynikille ottelutapahtumaan tuotavaan saunaan. Jos kampanja saavuttaa 7000 euroa, Pyynikille tuodaan telttasaunan lisäksi myös palju saunaporukan käyttöön. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki jonkin kampanjalipun ostaneet, ja saunaan voi kutsua mukaan vain toisia kampanjalipun ostaneita.

Jos varsinainen 10 000 euron tavoite täyttyy, ensimmäisessä ottelussa on kaikille ilmainen makkaratarjoilu. Tarjolla on silloinkin tietenkin perinteistä ja erittäin hyvää Tapolan grillimakkaraa. Normaalista tarjonnasta poiketen silloin saatavilla on mahdollisimman laajasti Tapolan eri tuotteita.

AINA TAMPERE – IKUISESTI UNITED -lippukategoriat

Kauden 2020 ensimmäiseen kotiottelun ajankohta ei siis ole tiedossa, mutta sitten kun ottelu voidaan pelata, tapahtumaan järjestetään mahdollisuuksien mukaan erityistä ohjelmaa itse ottelun oheen. Luvassa on ainakin musiikkia, ja tästä on jo alustavasti sovittu kansainvälisestikin keikkailevan bändin kanssa. Koska ottelun päivämäärä ei ole tiedossa, varausta ei voida vielä lukita eikä bändin nimeä julkistaa.

Myynnissä on kolme lippukategoriaa, ja lipun ostaneiden nimet julkistetaan kampanjasivulla päivittäin. Emme toimita fyysistä lippua, vaan kauden 2020 ensimmäisessä ottelussa lipun ostaneet pääsevät sisään nimilistan perusteella.

Yllä olevista osta-painikkeista pääset suoraan kyseisen lipun ostosivulle TamU-kaupassa. Voit tilata lippusi myös suoraan tilisiirrolla näin:

  1. Valitse lippukategoria
  2. Maksa lippu Jalkapalloseura Tampere United ry:n tilille FI21 5730 0820 4323 71
  3. Kirjoita maksun viestiksi TUKIKAMPANJA sekä oma nimi tai nimet (jätä viestikentästä nimi pois, jos et halua nimeäsi julkaistavan)

Kun olet ostanut oman lippusi, jaa kampanjaa omissa kanavissasi. Näin autat Tampere Unitedia kohti parempaa huomista!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49