Aina Tampere – Ikuisesti United -tukikampanja alkaa

16/04/2020
Uutinen

Epävarmuus sarjakauden alkamisen ajankohdasta asettaa myös Tampere Unitedin hankalaan tilanteeseen. Monet kulut juoksevat, mutta ottelutapahtumat eivät tällä hetkellä tuo tuloja. Kaikki edustusjoukkueen tulot riippuvat ainakin välillisesti ottelutapahtumien järjestämisestä, mutta suoratkin tulonmenetykset lasketaan kymmenissä tuhansissa euroissa. Alkuperäisen otteluohjelman mukaisesti kauden piti alkaa Pyynikin urheilukentällä ensi lauantaina 18.4. Siksi nyt on oikea hetki aloittaa tukikampanja.

Tampere Unitedin toiminta-ajatus on kasvattaa sinivihreää yhteisöä, tarjota jäsenilleen sisältöä kaikkiin elämänvaiheisiin, ja toimia kilpailullisesti ja tavoitteellisesti arvoistaan tinkimättä.

Haluamme varmistaa sen, että voimme jatkossakin tarjota pelaajille parhaat mahdolliset olosuhteet harrastaa jalkapalloa omalla maksimaalisella tasollaan. Yhtä tärkeää on tarjota Tampere Unitedin kannattajille sellainen joukkue, jonka he ansaitsevat. Jalkapallossa on kyse suurista tunteista, niin kentällä kuin katsomossakin.

Siksi aloitamme AINA TAMPERE – IKUISESTI UNITED -tukikampanjan. Haluamme varmistaa, että suuria tunteita on tarjolla jatkossakin.

Kampanjan myötä lipunmyynti kauden 2020 ensimmäiseen kotiotteluun alkaa NYT! Ottelun ajankohta ei ole tiedossa, mutta sitten kun ottelu voidaan pelata, tapahtumaan järjestetään mahdollisuuksien mukaan erityistä ohjelmaa itse ottelun oheen. Alustava varaus on jo tehtynä, mutta koska ottelun päivämäärä ei ole tiedossa, varausta ei voida vielä lukita. Myynnissä on kolme lippukategoriaa, ja lipun ostaneiden nimet julkistetaan kampanjasivulla sivulla päivittäin.

AINA TAMPERE – IKUISESTI UNITED -lippukategoriat:

Emme toimita fyysistä lippua, vaan kauden 2020 ensimmäisessä ottelussa lipun ostaneet pääsevät sisään nimilistan perusteella.

Yllä olevista osta-painikkeista pääset suoraan kyseisen lipun ostosivulle TamU-kaupassa. Voit tilata lippusi myös suoraan tilisiirrolla näin:

  1. Valitse lippukategoria
  2. Maksa lippu Jalkapalloseura Tampere United ry:n tilille FI21 5730 0820 4323 71
  3. Kirjoita maksun viestiksi TUKIKAMPANJA sekä oma nimi tai nimet (jätä viestikentästä nimi pois, jos et halua nimeäsi julkaistavan)

Kun olet ostanut oman lippusi, jaa kampanjaa omissa kanavissasi. Näin autat Tampere Unitedia kohti parempaa huomista!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

25.3. P-Iirot - TamU 4 – 5

26.3. TPV - TamU naiset 2 – 1

18.3. Karhu-Futis 2 - TamU 2 1 – 4

1.4. klo 14 SalPa - TamU

2.4. klo 12 PIF - TamU naiset

1.4. klo 17 TP-T - TamU 2