Ylöspäin tähtäävät raumalaiset vastassa sunnuntaina

12/03/2022 TamU
Otteluennakko

Tampere United jatkaa harjoitusotteluitaan sunnuntaina, kun Pirkkahalliin klo 16.30 alkavaan otteluun saapuu Raumalta vastaan Pallo-Iirot. Pallo-Iirot on ollut TamUlle monena vuonna tuttu sarjavastus, mutta tänä vuonna raumalaisnippu tulee vastaan vain harjoitusotteluissa. Ensimmäinen kohtaaminen käydään sunnuntaina, ja Sinipaidat vuorostaan matkaa vastavierailulle Raumalle maaliskuun lopulla.

Pallo-Iirot oli hilkulla nousta Kakkoseen viime kauden päätteeksi, mutta nousukarsinnassa helsinkiläinen PPJ nousi lopussa vanhojen liigajyriensä Pekka Sihvolan ja Tommi Karin maalein rinnalle, ja näin PPJ vei vierasmaalisäännön turvin nousupaikan raumalaisten nenän edestä.

TamUn päävalmentaja Jukka Listenmaa näki paikanpäällä, kun Pallo-Iirot kävi tammikuun lopulla hakemassa TPV:stä voiton numeroin 0-4.

”Raumalla on hyvä meno päällä ja varmasti tavoittelevat taas nousua. Elias Ahde on heille megaluokan hankinta Kolmoseen”, Listenmaa kommentoi.

Useammassa seurassa Veikkausliigaa pelannut ja Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkuetta edustanut Ahde kannattaakin pitää sunnuntaina mielessä.

”Kellään ei automaattista avauksenpaikkaa”

Vaikka TamUn vuosi 2022 on alkanut pelkillä voitoilla, näkee Listenmaa silti paljon parantamisen varaa ennen kauden alkua.

”Olemme tehneet paljon maaleja, mutta niitä on myös päästetty liikaa. Kahta maalia ei saa päästää peliin”, Listenmaa linjaa.

Vaikka Listenmaa harmitteleekin päästettyjä maaleja, toteaa hän, että puolustuspeliin aletaan paneutua toden teolla vasta myöhemmin keväällä.

”Pallollista pelaamista on käyty läpi. Tämän viikon teemana on ollut murtautuminen.”

Joukkueen flunssa-aalto on kaikeksi onneksi hellittänyt, ja harjoituksissa on taas ollut hyvä määrä pelaajia paikalla. Listenmaa ennakoikin vaihtuvuutta kokoonpanoon.

”Kellään ei täällä ole automaattista avauksenpaikkaa. Hyvä, että ollaan saatu entisiä flunssapotilaita taas terveenä mukaan. Ei kuitenkaan lähdetä hölmöilemään, vaan katsotaan rasitusta sen mukaan.”

Tampere Unitedin ja Pallo-Iirojen kohtaaminen alkaa Pirkkahallissa sunnuntaina 13.3. kello 16.30. Otteluun on vapaa pääsy. Twitter ja Instagram story kertovat jälleen kerran mitä tapahtuu hallin seinien sisäpuolella, mutta ikävä kyllä TamU-TV ei ole tällä kertaa mukana. Tervetuloa mukaan tunnelmaan siis ensisijaisesti paikan päällä!

Pyydämme yleisöä ottamaan kaikissa otteluissa huomioon seuraavat seikat:

  • Desinfioi kätesi heti Pirkkahallille tultuasi. C-hallin ovella on saatavilla on käsihuuhdetta, mutta voit ottaa myös oman pikkupullosi mukaan.
  • Tapahtumassa suositellaan kasvomaskin käyttöä
  • Huolehdi riittävistä turvaväleistä.
  • Aivasta ja yski paperiseen nenäliinaan ja heitä se roskiin heti käytön jälkeen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaa suusi kyynärtaipeella. Desinfioi kätesi.
  • Älä missään nimessä tule otteluun jos olet sairaana. Myös riskiryhmiin kuuluvien suositellaan pysyvän poissa ottelutapahtumista.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

14.5. TamU - HJS 1 – 0

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2