Ylemmän jatko­sarjan ohjelma on valmistunut

04/09/2020
Uutinen

Ensi viikolla alkavan yläsarjan otteluohjelma on vahvistettu. Tampere United pelaa kolme kotiottelua Pyynikin urheilukentällä, ja näissä vastaan tulevat Ilves-Kissat, TPV:n kakkosjoukkue ja Pallo-Sepot. Avauskierroksella lauantaina 12.9. TamU kohtaa Sääksjärven Loiskeen vieraissa, ja toinen vierasottelu pelataan Nokian Palloseuran isännöimänä lokakuun alussa pelattavalla yläsarjan toiseksi viimeisellä kierroksella.

Yläsarjan viisi ottelua pelataan viikon välein lauantaisin. Otteluihin saadaan mukava rytmitys, kun vierasavauksen jälkeen TamU kohtaa peräkkäisissä kotiotteluissa ensin Ilves-Kissat ja sitten TPV:n. Näissä otteluissa on myös eniten hampaan kolossa, sillä kyseessä ovat ne ainoat kaksi joukkuetta, joille TamU on tällä kaudella hävinnyt. Revanssiottelut saadaan mukavasti kotikentälle, ja ne pelataan Pyynikin pimenevässä illassa. TPV-ottelun yhteydessä 26.9. vietetään samalla seurapäivää, jonka ohjelmaan kuuluu perinteiseen tapaan junioripelaajien palkitsemiset.

Kolme ensimmäistä kierrosta näyttävät samalla, antaako kahdeksan pisteen karkumatkalla oleva Ilves-Kissat Sinipaidoille vielä tilaisuuden iskeä takaa ja tavoitella sarjan kärkipaikkaa. Neljännessä ottelussa kohdataan toinen Sinipaitojen edellä sarjan alkaessa oleva joukkue eli Nokian Palloseura vieraissa. Jos tässä ottelussa on vielä panosta, ne panokset ovat valtavan suuret.

Kaikkiaan TamU otti jatkosarjan vastustajilta alkusarjassa vain seitsemän pistettä. Nousuhaaveiden elossa pysymisestä riippumatta tämän saldon parantaminen on tärkeä tavoite. Se kolmas ottelu, jossa on alkusarjan jälkeen kalavelkoja maksettavana, on Pallo-Seppojen kohtaaminen päätöskierroksella Pyynikillä. Tämä ottelu pelataan jo klo 15.00 alkaen, sillä päätöskierroksen kaikki ottelut pelataan samanaikaisesti.

Tampere Unitedin otteluohjelma näkyy kootusti alta. Muiden otteluiden ajankohdat voi katsoa Palloliiton tulospalvelusta.

PäiväKelloOtteluPaikka
la 12.9.klo 14.00Loiske – TamUHakkarin urheilukenttä, Lempäälä
la 19.9.klo 19.00TamU – Ilves-KissatPyynikin urheilukenttä
la 26.9.klo 19.00TamU – TPV 2Pyynikin urheilukenttä
la 3.10.klo 15.00NoPS – TamUNokian keskusuhrheilukenttä
la 10.10.klo 15.00TamU – PS-44Pyynikin urheilukenttä

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.4. FC Honka - TamU 1 – 1

12.4. SalPa - TamU naiset 1 – 3

24.3. FC Kangasala - TamU 2 2 – 3

17.4. klo 19 TamU - FC Inter 2

20.4. klo 14 TamU naiset - PIF

16.4. klo 18 TamU 2 - EIF