Yläsarjan kolmeen otteluun tarjolla yhteis­lippu 15 eurolla

10/09/2020
Uutinen

Tampere United pelaa Kolmosen ylemmässä jatkosarjassa kotiottelut Ilves-Kissoja, Tampereen Pallo-Veikkojen kakkosjoukkuetta ja Pallo-Seppoja vastaan. Näihin otteluihin on nyt saatavilla Tiketistä lippu 15 euron hintaan. Tällä lipulla pääset siis kaikkiin kolmeen otteluun, joissa normaali lipun hinta on 8 euroa. Myös kauden 2020 kausikortit ovat voimassa näissä otteluissa. Kaikki ottelut pelataan luonnollisesti Pyynikin urheilukentällä ja pelipäivä on aina mukavasti lauantai.

Yläsarjassa Sinipaitojen tavoite on selvä: voitetaan kaikki omat ottelut, ja katsotaan kompuroivatko Ilves-Kissat ja Nokian Palloseura muitakin vastaan niin, että nousu sarjan kärkeen ja mukaan Kakkosen nousukarsintaan on vielä mahdollinen.

Nyt siis lippuostoksille! Huomaa että kolme ottelua kattavat lippupaketit ovat myynnissä vain Tiketissä, ja lippuja on koronarajoitusten takia saatavilla rajattu kiintiö. Helpointa ostos on tehdä Tiketin nettikaupassa. Lisäksi Tampereella on myyntipisteet keskustassa Stockmannilla, Sokoksella ja Swamp Musicissa.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49