YIT:n Yläriman asunnot esittelyssä sunnuntaina

13/09/2023 TamU
Uutinen

YIT ja Tampere United järjestävät sunnuntaina 17.9. klo 13–15 mahdollisuuden tutustua Tammelan stadionin yhteyteen Kalevan puistotielle valmistumassa olevaan Asunto Oy Yläriman asuntoihin. Esittelyä varten on kalustettu kaksi asuntoa, joista toinen on 61,5 m2 kokoinen kolmio ja toinen hulppea 150 m2 kokoinen kattohuoneisto. Kattohuoneistossa on kaksi kerrosta, ja sieltä on upeat näkymät myös stadionin sisälle. Tule tutustumaan asuntoihin, ja kuulemaan samalla Tampere Unitedin suunnitelmista miesten edustusjoukkueen muuttaessa ensi kaudeksi Tammelan stadionille.

Asunto Oy Ylärima

  • YIT:n rakentama kohde uuden Tammelan stadionin yhteydessä Kalevan puistotiellä.
  • Vapaana on monen kokoisia asuntoja väliltä 30,5 m2 – 150 m2.
  • Valmistuu arviolta 30.11.2023.

Nyt kannattaa tulla tutustumaan astuntoihin upeassa kohteessa! Samalla on hieno tilaisuus nähdä stadion ensimmäistä kertaa Yläriman 12. kerroksen hulppeasta näkymästä.

- Antti Niemistö
Tampere Unitedin puheenjohtaja

Esittelyyn ei tarvitse ilmoittautua erikseen ja paikalle voi tulla koko klo 13–15 välisen ajan. Kulku tapahtumaan on Kalevan puistotien ja Tammelankadun risteyksen läheisyydessä, josta opasteet ohjaavat oikeaan paikkaan.

Sisäänkäynnin lähellä on myös Tampere Unitedin grillipiste, jossa vierailijoille tarjoillaan pientä purtavaa tulevien Tammelan stadionin ottelutapahtumien hengessä. Huomaathan, että kyseessä on vielä työmaa ja siksi ohjeita ja varovaisuutta on syytä noudattaa.

Itse Ylärimassa hissi vie vierailijat ylimpiin kerroksiin, jossa YIT:n edustajat esittelevät kalustettuja asuntoja. Tampere Unitedin puolesta paikalla ovat päävalmentaja Jukka Listenmaa, kapteeni Anton Bright, promoottori Henri Ekman sekä puheenjohtaja Antti Niemistö, jotka kertovat kiinnostuneille Tampere Unitedin suunnitelmista uuden stadionin suhteen sekä kentällä että sen ulkopuolella.

”Nyt kannattaa tulla tutustumaan astuntoihin upeassa kohteessa! Samalla on hieno tilaisuus nähdä stadion ensimmäistä kertaa. Näkymä Yläriman 12. kerroksesta stadionille on hulppea, ja samalla pääsee keskustelemaan TamUn ensi kaudesta Tammelassa niiden kanssa, jotka siitä eniten tietävät”, toteaa puheenjohtaja Niemistö.

Tampere Unitedin toimisto muuttaa Yläriman kivijalkaan vuodenvaihteen tienoilla, ja pelit siirtyvät stadionin puolelle heti kaudella 2024.

Kahden esittelyä varten kalustetun asunnon lisäksi Ylärimassa on vielä vapaana muitakin yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Vapaina on monenkokoisia asuntoja, joiden koot ovat väliltä 30,5 – 150 m2. Asuntoihin ja taloyhtiöön voi tutustua YIT:n sivustolla. Kohteen arvioitu valmistuminen on 30.11.2023.

YIT on Suomen suurin rakennusliike

YIT luo parempaa elinympäristöä kehittämällä ja rakentamalla asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria sekä kokonaisia alueita. Lisätietoja: yit.fi.

Näkymä Ylärimasta Kalevan suuntaan.
Näkymä Ylärimasta stadionille.
Näkymä Ylärimasta stadionille.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49