7.1.2017

 
 

Vuoden ensimm√§inen treeni­viikko p√§√§ttyy TP-T-otteluun

Tampere Unitedin piti kohdata tulevana sunnuntaina FC Lahti Akatemia, mutta kun Lahdesta ilmoitettiin perjantaina, ettei joukkuetta saada kasaan, joutuivat Sinipaidat etsimään uuden vastustajan. Sopivaa joukkuetta etsittiin laajalti koko Etelä-Suomen alueelta, ja lopulta paikalliskilpailija Tampereen Peli-Toverit tarttui tilaisuuteen.

Tampere Unitedilla on takanaan ensimmäinen täysi harjoitusviikko joulutauon jälkeen. Harjoituksissa on jälleen nähty muutamia uusia pelaajia, joten nyt on hyvä aika katsoa, miten uudet miehet saavat siirrettyä hyvän tekemisen harjoituksista otteluun. Harjoituskentältä voidaan lisäksi raportoida se, että pitkäaikaispotilaista Eetu Rahkola ja molemmat Saaren veljekset lähenevät pikkuhiljaa pelikuntoa. Tosin Rahkolalla on vielä pidempi matka täyden harjoittelun aloittamiseen, mutta hänetkin on jo nähty Pirkkahallissa pelivälineet päällä tekemässä omatoimisia harjoituksia kentän laidalla.

”Reeneiss√§ on ollut hyv√§√§ tekemist√§ koko viikon, joten todella hyv√§ll√§ fiiliksell√§ l√§hdet√§√§n peliin”, toteaa p√§√§valmentaja Mikko M√§kel√§. ”Harmillisesti Lahti perui viime hetkill√§, mutta onneksi TP-T l√§hti p√§iv√§n varoitusajalla tuuraamaan. Siit√§ iso kiitos heille. Jokainen peli on t√§rke√§, on sitten vastassa liigajoukkue tai Kutosen joukkue. T√§rkeint√§ on p√§√§st√§ kehitt√§m√§√§n peli√§mme ja antamaan uusille j√§tkille n√§ytt√∂mahdollisuuksia.”

”P√§√§semme vahvalla joukkueella j√§lleen liikkeelle vaikka riveist√§ puuttuukin iso tukku kovia √§iji√§. Varmuudella sunnuntaina sivussa ovat Ali Koljonen, Valtteri Uimonen, Tero Intala, Matti Saari, Mahdi Ali, sek√§ paluuta tekev√§t Eetu Rahkola ja Lauri Saari. Pari uutta miest√§ saa sunnuntaina tulikasteen sinipaidoissa”, M√§kel√§ lupaa.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran harjoitusottelussa joulukuun puolessa v√§liss√§, ja tuolloin TamU oli selv√§sti parempi lukemin 1‚Äď7 (0‚Äď3). Tuo ottelun j√§lkeen TP-T:st√§ on kantautunut tietoja uusista ilvestaustaisista vahvistuksista, joten n√§ht√§v√§ksi j√§√§, pystyv√§tk√∂ Peli-Toverit tarjoamaan t√§ll√§ kertaa tiukemman vastustajan.

Ottelu pelataan Pirkkahallissa sunnuntaina klo 18.15 alkaen. Tervetuloa!