Vuoden ensimmäinen treeni­viikko päättyy TP-T-otteluun

07/01/2017
Otteluennakko

Tampere Unitedin piti kohdata tulevana sunnuntaina FC Lahti Akatemia, mutta kun Lahdesta ilmoitettiin perjantaina, ettei joukkuetta saada kasaan, joutuivat Sinipaidat etsimään uuden vastustajan. Sopivaa joukkuetta etsittiin laajalti koko Etelä-Suomen alueelta, ja lopulta paikalliskilpailija Tampereen Peli-Toverit tarttui tilaisuuteen.

TamU-uutiskuva

Tampere Unitedilla on takanaan ensimmäinen täysi harjoitusviikko joulutauon jälkeen. Harjoituksissa on jälleen nähty muutamia uusia pelaajia, joten nyt on hyvä aika katsoa, miten uudet miehet saavat siirrettyä hyvän tekemisen harjoituksista otteluun. Harjoituskentältä voidaan lisäksi raportoida se, että pitkäaikaispotilaista Eetu Rahkola ja molemmat Saaren veljekset lähenevät pikkuhiljaa pelikuntoa. Tosin Rahkolalla on vielä pidempi matka täyden harjoittelun aloittamiseen, mutta hänetkin on jo nähty Pirkkahallissa pelivälineet päällä tekemässä omatoimisia harjoituksia kentän laidalla.

”Reeneissä on ollut hyvää tekemistä koko viikon, joten todella hyvällä fiiliksellä lähdetään peliin”, toteaa päävalmentaja Mikko Mäkelä. ”Harmillisesti Lahti perui viime hetkillä, mutta onneksi TP-T lähti päivän varoitusajalla tuuraamaan. Siitä iso kiitos heille. Jokainen peli on tärkeä, on sitten vastassa liigajoukkue tai Kutosen joukkue. Tärkeintä on päästä kehittämään peliämme ja antamaan uusille jätkille näyttömahdollisuuksia.”

”Pääsemme vahvalla joukkueella jälleen liikkeelle vaikka riveistä puuttuukin iso tukku kovia äijiä. Varmuudella sunnuntaina sivussa ovat Ali Koljonen, Valtteri Uimonen, Tero Intala, Matti Saari, Mahdi Ali, sekä paluuta tekevät Eetu Rahkola ja Lauri Saari. Pari uutta miestä saa sunnuntaina tulikasteen sinipaidoissa”, Mäkelä lupaa.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran harjoitusottelussa joulukuun puolessa välissä, ja tuolloin TamU oli selvästi parempi lukemin 1–7 (0–3). Tuo ottelun jälkeen TP-T:stä on kantautunut tietoja uusista ilvestaustaisista vahvistuksista, joten nähtäväksi jää, pystyvätkö Peli-Toverit tarjoamaan tällä kertaa tiukemman vastustajan.

Ottelu pelataan Pirkkahallissa sunnuntaina klo 18.15 alkaen. Tervetuloa!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

25.3. P-Iirot - TamU 4 – 5

26.3. TPV - TamU naiset 2 – 1

18.3. Karhu-Futis 2 - TamU 2 1 – 4

1.4. klo 14 SalPa - TamU

2.4. klo 12 PIF - TamU naiset

1.4. klo 17 TP-T - TamU 2