Visura palaa Tampere Unitedin pelipaitaan

15/03/2017
Uutinen

Perinteinen pirkanmaalainen rakennusyritys Visura nähdään tulevalla kaudella jälleen Tampere Unitedin pelipaidoissa. Siinä missä Tampere Unitedille tulee ensi vuonna täyteen 20 vuotta, on Visura muokannut pirkanmaalaista katukuvaa jo 30 vuoden ajan.

Visura on vuonna 1986 perustettu perheyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia rakennuspalveluita yrityksille ja rakentaa laadukkaita asuinalueita Pirkanmaalle. Yritys työllistää suoraan yli sata rakentamisen ammattilaista, sekä saman verran välillisesti.

Pitkäjänteinen työ kumppanuusverkostojen rakentajana yhdistää Visuraa ja Tampere Unitedia. Pitkät kumppanuussuhteet näkyvät Visuran arjessa, niin alihankkijaverkostossa kuin myös siinä, että yritys on pysynyt pitkään samojen urheiluseurojen takana. Tampere Unitedin mukana Visura oli jo kaudella 1999 ja palaa nyt muutaman vuoden tauon jälkeen sinivihreään yhteisöön.

”TamU on näyttänyt, miten sitoutuneen joukkueen määrätietoinen työnteko on vienyt joukkuetta eteenpäin vuosi ja sarjataso kerrallaan”, kommentoi toimitusjohtaja Pekka Visuri. ”Myös rakentaminen on joukkuelaji, jossa jokaisella tekijällä täytyy olla samat tavoitteet, jotta haluttuun laatuun ja lopputulokseen päästään.”

Tampere Unitedin puheenjohtaja Heikki Wilen katsoo positiivisella mielellä yhteistyötä Visuran kanssa: ”Pitkäjänteiset yhteistyökumppanuudet joissa molempien toimijoiden arvot kohtaavat ovat parasta yhteistyökumppanuutta. Laadukas tekeminen sen eteen, mitä rakastaa, yhdistää niin Tampere Unitedia, kuin myös Visuraa. Hyvillä mielin näen myös Visuran logon palaavan Unitedin paitaan, sillä Visura on ollut mukana tarinassamme aivan sen alusta alkaen.”

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2