15.3.2017

 
 

Visura palaa Tampere Unitedin pelipaitaanPerinteinen pirkanmaalainen rakennusyritys Visura nähdään tulevalla kaudella jälleen Tampere Unitedin pelipaidoissa. Siinä missä Tampere Unitedille tulee ensi vuonna täyteen 20 vuotta, on Visura muokannut pirkanmaalaista katukuvaa jo 30 vuoden ajan.

Visura on vuonna 1986 perustettu perheyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia rakennuspalveluita yrityksille ja rakentaa laadukkaita asuinalueita Pirkanmaalle. Yritys työllistää suoraan yli sata rakentamisen ammattilaista, sekä saman verran välillisesti.

Pitkäjänteinen työ kumppanuusverkostojen rakentajana yhdistää Visuraa ja Tampere Unitedia. Pitkät kumppanuussuhteet näkyvät Visuran arjessa, niin alihankkijaverkostossa kuin myös siinä, että yritys on pysynyt pitkään samojen urheiluseurojen takana. Tampere Unitedin mukana Visura oli jo kaudella 1999 ja palaa nyt muutaman vuoden tauon jälkeen sinivihreään yhteisöön.

”TamU on n√§ytt√§nyt, miten sitoutuneen joukkueen m√§√§r√§tietoinen ty√∂nteko on vienyt joukkuetta eteenp√§in vuosi ja sarjataso kerrallaan”, kommentoi toimitusjohtaja Pekka Visuri. ”My√∂s rakentaminen on joukkuelaji, jossa jokaisella tekij√§ll√§ t√§ytyy olla samat tavoitteet, jotta haluttuun laatuun ja lopputulokseen p√§√§st√§√§n.”

Tampere Unitedin puheenjohtaja Heikki Wilen katsoo positiivisella mielell√§ yhteisty√∂t√§ Visuran kanssa: ”Pitk√§j√§nteiset yhteisty√∂kumppanuudet joissa molempien toimijoiden arvot kohtaavat ovat parasta yhteisty√∂kumppanuutta. Laadukas tekeminen sen eteen, mit√§ rakastaa, yhdist√§√§ niin Tampere Unitedia, kuin my√∂s Visuraa. Hyvill√§ mielin n√§en my√∂s Visuran logon palaavan Unitedin paitaan, sill√§ Visura on ollut mukana tarinassamme aivan sen alusta alkaen.”